Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

  • Svar 684
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive i denne tråden

Mest aktive i denne tråden

Populære innlegg

Lagde meg bifflunsj i skogen i dag, stekt direkte på glørne. Absolutt godkjent!

Et utvalg proteinbakst: Forvarm ovn til ca 170 grader. 2 egg 20 g sukrin melis (2 toppa ss) 40 g kokosmel (ca 4 toppa ss) 2 g fiberhusk (en liten ts) 30 g proteinpulver (Sit

Jepp, lagde spareribs igjen i helga Med rub, klar for en natt i kjøleskapet Klar for 90 minutter på grillen Ca halvveis, la på litt ekstra ved for å holde varmen (bjørk selv

Postede bilder

Oppskrift på eltefrie, hevefrie og supergode grove rundstykker:
150g FIBRA fullkornhvetemel
100g lettkokte havregryn (males til havremel i blender)
2 beger mager kesam
3 store egg
2 store teskjeer (med litt topp) med bakepulver

Alt blandes sammen og form til 10 rundstykker.
Husk godt med vann på hendene når du former rundstykkene.
Strø litt gresskarkjerner/solsikkekjerner på toppen og sett i ovnen på 200 grader i 35-40 min.
Pass litt på mot slutten, i endel stekeovner bør de setter lenger ned i ovnen de sistr 10-12 min.
Føler du de er litt for deigete i konsistensen så skru ned ovnen til 170 grader og la de på 15 min til, pass bare på at de ikke blir brent

Næringsinnhold for hele oppskriften på 10 rundstykker:
Kcal: 1389.
Kcal pr.rundstykke: 139
Protein: 90g
Protein pr.rundstykke: 9g
Fett: 44g
Fett pr.rundstykke: 4.4g
Karbo: 162.5
Karbo pr.rundstykke: 16.25

13059285_10156774787845291_164511886_n.jpg

13020318_10156774760465291_1722329880_n.jpg

Lenke til innlegg
Del på andre sider
14 timer siden, Inger-Lise skrev:

OMG! Hvordan får du til pulled pork på grill da? Må være veldig vanskelig å regulere temperaturen?

Jeg prøvde "slangemetoden" for første gang, man legger tre rader med briketter i kulegrillen, tenner opp 10 briketter i tennrøret som du legger tilbake i den ene enden av denne slangen. Funka utmerket.

Lenke til innlegg
Del på andre sider
  • 3 uker senere...
Den 20.4.2016 at 11.38, SlayerDad skrev:

Jeg prøvde "slangemetoden" for første gang, man legger tre rader med briketter i kulegrillen, tenner opp 10 briketter i tennrøret som du legger tilbake i den ene enden av denne slangen. Funka utmerket.

Fancy! Så det brenner seg på en måte gradvis rundt metallskåla i bunn der?

Prøvd røkeflis btw? Det må jo være optimalt for å gi god smak på kjøttet når det ligger så lenge

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...

×
×
  • Opprett ny...