Jump to content

Drlegendary

Members
 • Content Count

  863
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Drlegendary

 1. Tjena! Selger 100% Whey Gold Std, Cookies & Cream, 909g, altså den minste "krukka". Bra på smak og alt, men var ikke helt min greie. Selges for 200kr, det er tatt ca 3 scoops av den.
 2. Skal være relativt tidlig velutviklet før "Forstørrelse av penis" blir ett seriøst problem.
 3. Drlegendary

  Dagens Glade

  Og da kan jeg si at relativt happy eskalerte til nye og uante høyder da jeg ble ringt i dag og fikk fortalt at jeg fikk jobben. Fy faen. Livet leker akkurat nå!
 4. Egentlig gårsdagens, men; Miljøpartiet "vant", altså, det ble grønn jul i år. #savnerhvitjul
 5. Drlegendary

  Dagens Glade

  Blitt innkalt til intervju på postoperativ avdeling, seksjon for intensiv og anestesi. Kan vel si jeg er relativt happy, selv om det kun er intervju.
 6. Jeg så Bone Tomahawk (2015) i går, og hvis noen er gira på en Cowboyfilm med hint av gore, så er det bare å kjøre på. Den har blandt annet som nevnt i media den mest brutale drapsenen i 2015, og jeg kan vel si meg enig i det. Filmen handler om en gjeng på 4 cowboyer som skal redde noen som er blitt kidnappet av en gjeng med kannibalistiske huleboere. Bra filming, pene bilder, relativt godt skuespill, og kurant iscenesetting. Kjør da. Rating; 7/10.
 7. Selger nå min beatbox fra Beats By Dre. Dette er en høyttaler som virkelig gjør jobben. Den spiller meget godt, da snakker vi både høyt og med god fylde, du slipper å føle at du mangler noe. Den er tilkoblet strøm da den ikke går på batteri, den har AUX og iphone docking hvor det medfølger overgang til nyeste iphone (se bilder). Den har vært trofast så lenge jeg har hatt den, og har mest vært brukt til å døyve lyden når jeg synger i dusjen. Det er en spiller som gjør seg godt i hverdagslige rom der du trenger litt lyd. Aldri vært utsatt for fukt eller vann, og stått i ly for evt damp på badet. Interessert i god lyd, enten du lager mat, dusjer, rydder, vasker, jobber/trener i garasjen, da er ikke dette noe å lure på. Pris kan diskuteres ved hurtig avgjørelse, og jeg er tilbøyelig med levering i området omkring Oslo/akershus, men det lager vi bare en avtale på evt. Pris; 1100kr.
 8. Selger nå min beatbox fra Beats By Dre. Dette er en høyttaler som virkelig gjør jobben. Den spiller meget godt, da snakker vi både høyt og med god fylde, du slipper å føle at du mangler noe. Den er tilkoblet strøm da den ikke går på batteri, den har AUX og iphone docking hvor det medfølger overgang til nyeste iphone (se bilder). Den har vært trofast så lenge jeg har hatt den, og har mest vært brukt til å døyve lyden når jeg synger i dusjen. Det er en spiller som gjør seg godt i hverdagslige rom der du trenger litt lyd. Aldri vært utsatt for fukt eller vann, og stått i ly for evt damp på badet. Interessert i god lyd, enten du lager mat, dusjer, rydder, vasker, jobber/trener i garasjen, da er ikke dette noe å lure på. Pris kan diskuteres ved hurtig avgjørelse, og jeg er tilbøyelig med levering i området omkring Oslo/akershus, men det lager vi bare en avtale på evt. Pris; 1100kr.
 9. Jeg har small liggende her, og med minde dumboører så har jeg ikke bruk for disse. Betaler du frakten for brevet skal du få de gratis.
 10. Hva er minsteprisen du er villig til å selge de for? Den skvatt hakkende nyeste modellen selges for 1900,-, ref. prisjakt. Your move, kettlequeen.
 11. Selger nå min Macbook Pro 13", Mid 2010. Installert med siste OS X El Capitan. Prosessor: 2.4 GHz Intel Core 2 DuoMinne: 500GB, 4GB 1067MHz DDR3Grafikk: NVIDIA GeForce 320M 256 MB Dette er en Macbook som passer alle behov, enten du er student, skal bruke den i jobb, er mye på farten, eller kun skal ha den til det daglige enkle behov. Macbook er ett produkt som holder svært lenge, denne macen er tilnærmet like god som da den var ny. Den er pent brukt, mest til skolearbeid/facebook/nettaviser osv, men har selvsagt noen riper i selve fasaden. Skjermen er helt fri for riper eller skrammer. Alt fungerer helt utmerket, har aldri hatt noe trøbbel med den. Programvaren/harddisken har jevnlig vært "renset" for å fjerne unødvendig filer på macen som lagrer seg over tid, dette for å holde den rask og på topp. Den nyeste programvaren fra Apple har alltid vært innstallert til enhver tid. Den blir selvsagt satt til fabrikkinstillinger før salg (holder på med det i skrivende stund). Original lader kjøpt for 3 mnd siden følger med. Kr 5000. Pris kan diskuteres ved hurtig avgjørelse.
 12. "Who wore it better?" aah, kan ikke fatte at noen synes det mennesket til venstre er tiltrekkende
 13. Drlegendary

  Dagens Glade

  Blitt kjæreste med drømmedama, forlenget ansettelse på hjerteovervåkningen, treningen går helt strålende med masse progresjon, og skal til Hellas i oktober med ja, drømmedama! Heia livet!
 14. Hørt på Gymgrossisten i dag; Hei! Skulle gjerne hatt BCAA for menn, ikke sånn for kvinner.
×
×
 • Create New...