Jump to content

Aljo

Members
 • Content Count

  75
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Aljo

 1. Fargo http://www.imdb.com/title/tt2802850/ Beste jeg sett på mange år. Hele sesong 1 finnes på HBO Nordic.
 2. Hvis du skal til kun 1 øy så er det Mykonos som er best, hands down.
 3. Rart at ingen har nevnt St.Hanshaugen som er den fineste bydelen å bo i.
 4. Kjørt PHAT i ett år nå.Veldig bra om man takler høy treningsfrekvens. 1. Hele poenget med de tunge dagene er fokus på å løfte så tungt som mulig. Holder meg innenfor rangen som er satt opp i programmet til layne norton. 2. Kjører markløft som første øvelse både på økt 1 og økt 3 (kjører foroverbøyd roing som alternativ innimellom). I begynnelsen så kunne jeg merke det litt i ryggen under bøy på økt 2 men ikke nå lenger. Går helt fint å kjøre etter hverandre. Hatt solide økninger hele tiden, mer enn noe annet opplegg jeg prøvd tidligere. Som han Layne Norton også skriver på siden sin så kan det være lurt å ikke trene til failure før etter ett par uker når kroppen vant seg til treningsmengden.
 5. Aljo

  SATS Bislett

  Det er veldig mye folk til tider, mest mellom 17-21. Det ser verre ut enn det er, veldig mange vanker bare rundt å venter på sin Hot Yoga time eller noe annet tull. Synes uansett det går greit, må sjeldent vente særlig lenge på noe. Kan være litt kø til racks hvis man er uheldig. De aller fleste er veldig hyggelige og lar folk kjøre mellom der det lar seg gjøre og så videre. Har vært på mange andre SATS i Oslo og Bislitt har desidert best utstyr, savner ikke noe egentlig. Bor selv i området, tror ikke du vil finne noe bedre. Syns dog det er litt overload i år med hva som kan se ut som nye kids som bestemt seg for å begynne med trening, disse følger gjerne ikke etiketten som gjelder blandt de vane sats-dyrene (tar opp mye plass, kjør markløft i knebøyrakk, blir støtt og irritert når noen spør om å få kjøre mellom når de har 5 min pause og sitter med telefon i hånda). Legge tilbake vektene sine liker de heller ikke.
 6. Aljo

  Spill

  Aha, spiller på iPad'en jeg. Kommer vel snart der og.
 7. Aljo

  Spill

  Har episode 2 kommet nå? Ikke tilgjengelig for meg..
 8. En naprapat jeg var hos en gang mente at det var fy-fy med kryssgrep fordi man da legger belaster ryggen ujenvt. Noen som er kvalifisert til å si noe om dette?
 9. Får ikke redigert av en eller annen grunn, skal stå spotify å ikke wifi
 10. Hvis det er liten størrelse du er ute etter så må du nok gå etter den minste android 4.0 telefonen du kan finne. Ingen rene MP3-spiller som har støtte for wifi såvidt jeg vet dessverre.
 11. http://lmgtfy.com/?q=devices+with+spotify
 12. Aljo

  Flat mage tips!

  http://www.build-some-muscle.com/stomach-vacuum.html
 13. http://www.elkjop.no/product/tv-lyd-og-bilde/tv/TXP55VT60Y/panasonic-3d-smart-viera-plasma-tv-tx-p55vt60y Litt over din prisklasse kanskje? Men bedre TV får du ikke kjøpt og her er det stort avslag.
 14. Klitoris har blitt til en 2-3 cm lang penis men hun fortsetter alikevel med dopinga så den blir enda større. Og hun sier hun ikke vil se ut som en mann.
 15. Så sure alle var her inne da. Synes denne posten var ganske morsom, god trolling.
 16. Bruker så lite som mulig på alt av treningstøy (bortsett fra sko). Er ikke særlig opptatt av hvordan jeg ser ut på treningssenteret så da holder det godt med billige klær, for eksempel fra H&M. Ikke mer enn 2-3000 i året vel.
 17. Enig, folk med schizofreni eller andre former av psykiske lidelser burde holde seg langt unna rusmiddler.
 18. Jeg fokuserer alltid på min egen trening. Folk får selvfølgelig lov å trene hvordan de vil men jeg trenger ikke å respektere att folk bruker flere stasjoner/maskiner/utstyr samtidlig når de er en enkelt person. I hvert fall ikke på et populært treningssenter i en storby i rushen
 19. Jobber med saken Men ting tar tid. Damn you myostatin.
 20. Enig, provoserende å ha å gjøre med egoister på ett stappfullt treningssenter i rushen. Alltid like irriterende når en enkelt person sitter med ett par av alle manualer mellom 20-30 kg og ikke vil la noen andre bruke de.
 21. Ikke rart i det hele tatt da dette er vanlige ingredienser i ekte meksikansk mat "Norsk" eller skandinavisk taco er strengt tatt ikke autentisk taco men heller noe som kalles Tex-Mex som er en blanding mellom meksikansk og amerikansk mat. Hvis man er lei av vanlig ekkel santa-maria kryddermiks og er klar for noe spicy så anbefaler jeg å prøve denne oppskriften på enchiladas, sykt godt. Lager denne ofte og er alltid en stor suksess. http://www.skinnytaste.com/2010/02/chicken-enchiladas.html
 22. Folk som ikke klarer å bevege seg riktig på fortau og andre allmenne plasser i byen. For eksempel å ikke holde til høyre når alle andre gjør det og så forvente at alle andre skal flytte på seg. Jeg tenker ikke flytte på meg når jeg går på riktig side om veien, så da møter du en hard skulder.
×
×
 • Create New...