Gå til innhold

Dag

Medlemmer
 • Innholdsteller

  2 134
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  7

Dag vant dagen sist 20. januar 2015

Dag hadde mest likt innhold!

Om Dag

 • Rang
  Fitnessblogger
 • Bursdag 08. des. 1980

Nylige profilbesøk

3 654 profilvisninger
 1. Hvor langt er det til og fra trening da? Jeg bruker aldri bleie-bukse. Fikk selvsagt vondt i stumpen de første turene, men du blir fort vant.
 2. Saken du linker til er jo ikke relevant for oppdateringen facebook kom med igår. De har ikke lansert en dislike-knapp. Sint-trynet regnes fortsatt som en "like" og vil ikke dra ned populariteten på et innlegg.
 3. Det er vel neppe spesielt mange menn over 40 år som konkurrerer i styrkeløft og veier under 66kg.
 4. Har fitnessbloggen gått over til IPS? Det forklarer hvorfor forumet har blitt så fantastisk ræva. Jeg som bare trodde det var en oppgradering av xenForo utviklet i fylla.
 5. Dag

  Tine E+

  1500 kcal og 75g protein per liter. Perfekt mellommåltid!
 6. Dag

  Tine E+

  Nå får man kjøpt E+ på retthjem.no
 7. Dag

  Dagens Glade

  God timing, for nå er de endelig på lager igjen etter at Sennheiser har hatt leveringsproblemer i månedsvis grunnet noe kluss med blåtann-modulen. Så da må det jo nesten bare være sjebnen. Ville absolutt tatt det som et tegn. Skrevet i stjernene osv.
 8. Tipz til superduperbra steketermometer?
 9. http://www.amazon.com/Joseph-Mercola/e/B001H6SYUE
 10. Har du prøvd å kutte ut meieriprodukter? Kan hende det hjelper.
 11. Noen kilder på det? Har ikke lest noe som tilsier dette selv, men er alltid åpen for å lære noe nytt. Jeg er derimot uenig i at det er så viktig å "høre på kroppen" og selvdiagnosere seg selv med det ene og det andre. Sjansen er stor for at du lar deg lure av noceboeffekten når du forventer en reaksjon av det du spiser. Det er ikke uten grunn at halve norges befolkning* går rundt å tror de har glutenintoleranse for eksempel, når det reelle tallet er anslått til ikke være høyere enn 1-2%. (*oppdiktet tall)
 12. Hvordan vet du at det faktisk er melken som forårsaker kvisene dine? Det er vel lite forskning som viser en sammenheng mellom kosthold og kviser. Og nei klikk.no og KK er ikke troverdige kilder.
 13. Nå er det vel hakket mer kompliserte faktorer som påvirker ereksjonen enn bare testosteron alene. Forøvrig godt eksempel på dette med kausalitet og korrelasjon.
 14. De glemte delen hvor han filmer økten for å dele dagens trening på instagram sekundet han går ut av garderoben. For man kan aldri få vist verden nok ganger at man i dag tok åtte sett med tre reps på 70% i benkpress med 4-1-4 tempo med strikk mot høy kloss og hevede ben.
×
×
 • Opprett ny...