Gå til innhold

Matporno


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

  • 2 uker senere...

Annonse

  • 3 uker senere...
  • 1 måned senere...
  • 2 uker senere...

Annonse

Raptorial ; Jeg tror vi må arrangere en slags form for fitnessintervensjon, hvor vi inviterer alle de mest aktive fitnessfolka på forumet og disker opp med pork belly, entrecote, ribs, barbecue, fet fisk, smørsauser, pannestekte grønnsaker & potet, digg garnish, ekte sjokoladekake/eggehviteawesomeness etc, bare så de vet hva hva som er mulig å oppnå når man tar et steg vekk fra proteinfluffen;-)
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Skulle aldri bladd gjennom hele tråden. SULTEN!

Disse kanelbollene er helt fantastiske. Har brukt oppskriften i 7-8 år, og alle om har smakt dem (det begynner å bli en del folk :X3:) sier at disse bollene er noen av de beste de har smakt! Min mamma tvinger meg alltid til å lage disse, haha.

post-32239-14440968028757_thumb.jpg

(Jeg slurvet litt med rullingen, så de som evt prøver oppskrifta klarer nok å lage dem litt penere :p)

12 boller (doble gjerne oppskriften, disse kan fint fryses, og varmes på svak varme i ovn - da blir de om mulig enda bedre enn når de er ferske)

  • 500 g hvetemel (trenger gjerne mer enn det)
  • 100 g sukker
  • 0.5 ts salt
  • 1 ts kardemomme
  • 0.5 ts bakepulver
  • 1 pakke tørrgjær (50 g)
  • 100 g smeltet margarin
  • 3.5 dl h-melk
  • Pynt: Mykt smør, kanel, sukker, perlesukker

  1. Smelt margarinen mens du blander alt det tørre godt i en bakebolle. Tilsett melk og smør samtidig, bland deigen. Tilsett mer mel hvis deigen er klissete - helt til deigen slipper bollen.
  2. Heves på et lunt sted med forkle over.
  3. Kjevle ut deigen til et stort rektangel. Smør mykt smør utover hele, dryss på sukker og (masse) kanel. Rull sammen - pass på at hele greia rulles tett sammen, slik at kanelbollene ikke ramler fra hverandre.
  4. Kutt i 12 biter (eller flere/færre, spørs hvor store du vil ha dem). 12 biter passer akkurat til et stekebrett.
  5. Etterheves, gjerne foran ovnen (250 grader) mens du venter på at den blir varm.
  6. Pensle med smør (eller et egg) og strø på perlesukker hvis du vil. Inn i midterste rille, ovnen skal være 250 grader.
  7. Varierer litt hvor lang tid de trenger i ovnen. 10-12 minutter. De kan bli veldig fort brent, så følg med når de har stått i 10 min!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...