Gå til innhold

kwebby

Medlemmer
 • Innholdsteller

  100
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om kwebby

 • Rang
  Medlem
 • Bursdag 07. nov. 1989
 1. Nytt år, nye burgere! Karbonadedeig, potetmel, jalapeno, stekt i hvitløksmør, toppet med majones, bacon, baconost, sjalottløk, tomat og koriander.
 2. Oooh! Det første på bildet er laget som ceviche (bare lagt i sitronsaft noen timer), og de andre helt rå. Men det det du nevner her høres kjempegodt ut! Har et stykke til, skal prøve det med den. Skyll - tørk - spis, eller skyll - tørk - stek (evt. stek i ovnen?) - spis?
 3. http://www.wikihow.com/Cook-Bacon-in-the-Microwave :cool:
 4. Hehe, ja, han har nok sett litt skamklippet ut i blant han her også... Men vi har funnet ut at barbermaskin med sånn "lengdestopper" på, fungerer ganske fint
 5. Har akkurat vært en uke i Dovrefjell med hunden. En av dagene gikk vi opp Snøhetta, et fjell som er 2286 moh. Oppover der ble vi møtt med flere kommentarer som "haha, skal den lille tassen der gå opp?", "har han gått selv?", "bærer dere ham, eller?" Nei. Han gikk helt selv, for det meste foran oss, og vi ble slitne før ham. Ikke undervurder små hunder!
 6. Har bare prøvd sjokoladesausen, og den var så fæl at jeg mistet helt lysten til å prøve noe annet fra dem.. Ikke ofte jeg kaster noe med sjokolade, men nei. Den fortjener vel ikke å kalles sjokolade en gang. Grøss og gru, smaker giftig.
 7. Preheat'er dere aeropressen deres? Hvordan da isåfall? Bare skyller den i varmt vann?
 8. Bare hyggelig, jeg vet ikke helt hvordan jeg kom over den boksen heller, men er glad jeg gjorde det. Syns du det? Det går jo an å ta av lokket som "drikketuten" sitter på, og da blir den jo åpningen like stor som en typisk shaker, eller middels stor kopp. Går helt fint å fylle på da med vanlige scoops som følger med proteinpulveret. Her er flere alternativer av den.
 9. Må tipse dere om denne (finnes i flere farger) og denne. Flaska er den beste og mest geniale jeg noen gang har hatt, og de boksene gjør det veldig enkelt hvis man skal ha med seg for eksempel proteinpulver, den "store" boksen har tre deler. Man slipper å ha én vannflaske, og én shake-flaske og trenger ikke å styre med tull som "proteinpulver i plastpose".
 10. Sommerfrisk salat med ceviche av kamskjell: Til ceviche: Kamskjell Lime Koriander Ingefær Chili Hvitløk Salt Til sommerfrisk salat: Feltsalat Agurk Avocado Rødløk Pakistansk mango Granateple Koriander Til vinaigrette: Olivenolje Litt av marinaden Fremgangsmåte: Hakk opp/rasp ingrediensene og bland med saften av 3-5 lime (avhengig av hvor mye kamskjell du bruker, de skal dekkes av limesaft). Del kamskjellene i biter og legg de i marinaden. Sett i kjøleskapet i minst to timer. Del opp salatingrediensene, og bland sammen med vinaigretten når kamskjellene er f
 11. kwebby

  Deload

  Tusen hjertelig takk, hjelpsomme dere. Kjempenyttig hjelp!
 12. kwebby

  Deload

  Postet egentlig dette i "dumme spørsmål"-tråden, men vet ikke lenger om det egentlig er så dumt likevel. Jeg har iallefall ikke blitt noe klokere på det. Eventuelt at man kanskje har forskjellig formening eller tips om det, men iallefall: Hvor starter man etter deload? Si man har stagnert på 50 kg i en random øvelse noen uker, tar en deload-uke hvor man enten lar helt være å trene eller bare trener 1-2 lette økter. Hvor begynner man igjen etterpå da? Der man slapp, på 50 kg, på 52,5 kg, eller på 35 kg, for å "gradvis bygge seg opp igjen" og håpe at neste gang man stagnerer så er det på f.eks.
×
×
 • Opprett ny...