Jump to content

Recommended Posts

Klarer aldri holde meg unna den tråden.... Stupid, stupid, stupid!

Ser veeeeeldig fram til helga, for da skal jeg lage innbakte horn og eplekake. Mitt største problem skal være om jeg skal ha krem, is eller begge deler til kaka. Hihi..

.....ble sulten nå.....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Lørdagens grillings. Bruker bålpanne, og foretrekker ved fremfor kull og kull fremfor briketter.

post-4009-14440945033493_thumb.jpg

Grillspyd:

Piripiri-kylling, svinefilet med chipotle, entrecote med estragon. Og ja, det er lunsj i dag og i morgen også.

post-4009-14440945033965_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
tanken er god. Teorien er logisk; kombiner alt mulig som er godt, da må jo resultatet også bli bra. Resultatet; Bacon Sundae.

"food pork":D

enhanced-buzz-30779-1370638672-21.jpg

Oh lawd! Oppskrift? Kilde?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonse

Åhå, så godt ut:)) Min største/ukleste opplevele var pommes frittes blanda godt med boysenbæris... Jammey:cool:

Share this post


Link to post
Share on other sites

I forrige uke fikk jeg en "lur" idé, egentlig noe jeg har hatt lyst til å prøve lenge. Nemlig å lage hambruger slik Heston Blumental gjør det.

Dette involverer å skjære opp et stykke høyrygg (brukte ca 500 gr) og salte dette. La kjøttet hvile, før du skjærer opp omlag 500 gr høyrygg som så kverners med 3 mm plate. Deretter blandes dette med oppskåret mørbrad, ca 500 gr her også, som kvernes noe grovere. Når man kverner siste gang, gjøres dette på en fjøl/brett med folie, og kjøttstrimlene legges i samme retning. Når man er ferdig, rulles det hele sammen i en pølse og man venter. Og venter litt til før man skjærer kjøttet i passende skiver og slenger på grillen.

Konas første kommentar var:

"Dette kan du gjøre mer av."

post-4009-14440945792815_thumb.jpg

post-4009-14440945794206_thumb.jpg

post-4009-14440945793607_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonse

Guest Jester
chipotle- og paprika-rub on dem ribz. vedfyrt grill.

[ATTACH=full]110499[/ATTACH]

Da jeg så denne var min første reaksjon, YES YES YES!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest ???

Det er farlig å besøke denne delen av forumet på kvelden gett, merka plutselig at havregrynen jeg hadde som kveldsmat ikke gjorde meg mett i forhold til hvordan jeg plutselig fikk cravings for mat :roflmao:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Da jeg så denne var min første reaksjon, YES YES YES!

HAHAHAHAHAHAHAH (and yes, they were that damn good too).

Snart ferie på denne karen, så da kan dere vente dere mer matporr fra bålpanna.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...