Jump to content

wingeer

Members
 • Content Count

  2764
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About wingeer

 • Rank
  Fitness blogger
 • Birthday November 21

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. http://www.seriouseats.com/2015/05/what-to-do-with-sunchokes.html
 2. wingeer

  Dagens negative

  Til diskusjonen over kan man f.eks. se tilbake på post 1, som gjerne setter standarden for tråden: Hvis man skrur ned selvhøytideligheten et par hakk blir alt med ett mye bedre.
 3. Shrugs. I smith. Bak ryggen. Med reimer.
 4. Du har selvfølgelig helt rett! Det skal være \frac{1}{\sqrt{2 \pi}}. Liten glipp i normaliseringskonstanten der, ja.
 5. Det er essensielt bare Fourier-transformasjonen til exp(2|x|) evaluert i et punkt som får resultantfunksjonen til å gi deg 80.
 6. Vil du ha noe som er enda mer vanskelig?
 7. For å veie ut: Crossfitter med god teknikk:
 8. Generelt anbefales det å kjøre gjennom hele programmet siden det akkumulerer seg noe. Dersom det fortsatt er for lett setter du høyere vekter neste gang. Man vil alltid stagnere før eller siden. Jeg vil ikke si at målet ditt er veldig ambisiøst, men du må ta en vurdering å se hva som fungerer. Skal jeg gi deg et pekepinn virker det som om du overkomplifiserer det litt mye. Det kan også være en idé ikke å ha knebøy/bein samme dag.
 9. Nope: http://www.seriouseats.com/2014/09/does-mixing-oil-and-butter-really-alter-the-smoke-point.html
 10. Legg inn et par sett med rygghev på dag to etter BBB-settene og se hvordan det fungerer. Du trenger antageligvis ikke bruke like mye vekt for å få effekt ut av det siden du har kjørt 10x5 rett før.
 11. De grunnleggende betraktninger bak ethvert program er de tre prinsippene: frekvens, intensitet og volum. Det er et hovedprinsipp i å balansere disse riktig. Det vil si at hvis volum øker, må frekvens eller intensitet senkes, osv. I dette programmet er frekvensen den samme hele tiden, nemlig 3 ganger i uken. Man ser derimot at volum og intensitet varierer noe mer. Den første uken fungerer mer som en "introduksjonsuke" til programmet. Den er ikke så veldig tung. Neste uke har betraktelig mer volum (ca 70% mer totalvekt løftet) og samme intensitet. Derfor noe mer tyngre. Neste uke er igjen lettere, men fortsatt tyngre enn første uke og har samme intensitet. I uke fire synker intensiteten noe og volumet øker fra forrige uke igjen (men fortsatt ikke like mye som uke 2). I uke 5 stiger intensiteten og derfor går volumet ganske ned (Det halveres nesten fra uke 4) og tilsvarende skjer igjen i uke 6. Sånn sett kan man argumentere for at uke 2 er den tyngste av ukene. Grunnen til å bruke 2-4 reps er fordi det er rundt dette repetisjonsområdet man øker den maksimale styrken mest. Hvor lenge har du løftet? Har du løftet i mindre enn ~2 år kan du nok fortsatt tjene på lineær progresjon og overskudd. Det er mange måter å øke på. Det kommer mest an på hva du gjør i dag.
 12. wingeer

  Dagens negative

  Alle lærer forskjellig. Jeg gjør det utvilsomt best om jeg sprengleser dagen før. Gjerne helt frem til timen før eksamen.
×
×
 • Create New...