Gå til innhold

wingeer

Medlemmer
 • Innholdsteller

  2 764
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

1 følger

Om wingeer

 • Rang
  Fitnessblogger
 • Bursdag 21. november

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. http://www.seriouseats.com/2015/05/what-to-do-with-sunchokes.html
 2. wingeer

  Dagens negative

  Til diskusjonen over kan man f.eks. se tilbake på post 1, som gjerne setter standarden for tråden: Hvis man skrur ned selvhøytideligheten et par hakk blir alt med ett mye bedre.
 3. Shrugs. I smith. Bak ryggen. Med reimer.
 4. Du har selvfølgelig helt rett! Det skal være \frac{1}{\sqrt{2 \pi}}. Liten glipp i normaliseringskonstanten der, ja.
 5. Det er essensielt bare Fourier-transformasjonen til exp(2|x|) evaluert i et punkt som får resultantfunksjonen til å gi deg 80.
 6. Vil du ha noe som er enda mer vanskelig?
 7. For å veie ut: Crossfitter med god teknikk:
 8. Kjør på. Det fungerer nok like fint.
 9. Generelt anbefales det å kjøre gjennom hele programmet siden det akkumulerer seg noe. Dersom det fortsatt er for lett setter du høyere vekter neste gang. Man vil alltid stagnere før eller siden. Jeg vil ikke si at målet ditt er veldig ambisiøst, men du må ta en vurdering å se hva som fungerer. Skal jeg gi deg et pekepinn virker det som om du overkomplifiserer det litt mye. Det kan også være en idé ikke å ha knebøy/bein samme dag.
 10. Nope: http://www.seriouseats.com/2014/09/does-mixing-oil-and-butter-really-alter-the-smoke-point.html
 11. Legg inn et par sett med rygghev på dag to etter BBB-settene og se hvordan det fungerer. Du trenger antageligvis ikke bruke like mye vekt for å få effekt ut av det siden du har kjørt 10x5 rett før.
 12. De grunnleggende betraktninger bak ethvert program er de tre prinsippene: frekvens, intensitet og volum. Det er et hovedprinsipp i å balansere disse riktig. Det vil si at hvis volum øker, må frekvens eller intensitet senkes, osv. I dette programmet er frekvensen den samme hele tiden, nemlig 3 ganger i uken. Man ser derimot at volum og intensitet varierer noe mer. Den første uken fungerer mer som en "introduksjonsuke" til programmet. Den er ikke så veldig tung. Neste uke har betraktelig mer volum (ca 70% mer totalvekt løftet) og samme intensitet. Derfor noe mer tyngre. Neste uke er igjen lett
 13. wingeer

  Dagens negative

  Alle lærer forskjellig. Jeg gjør det utvilsomt best om jeg sprengleser dagen før. Gjerne helt frem til timen før eksamen.
×
×
 • Opprett ny...