Keegil Skrevet 7. september 2013 Skrevet 7. september 2013 Mente ikke at kaken var sunn. Dumt skrevet! Den er på ingen måte fitnessmat I know! Det var en generell påpekning og oppfordring til noen tidligere "trådmisbrukere". Aurelius, miaheart og wingeer 3 Siter
kwebby Skrevet 19. september 2013 Skrevet 19. september 2013 Tilbud på salmalaks FitFish, Aurelius, Matsb og 1 annen 4 Siter
Aurelius Skrevet 20. september 2013 Skrevet 20. september 2013 Tilbud på salmalaks [ATTACH=full]119081[/ATTACH][ATTACH=full]119082[/ATTACH][ATTACH=full]119083[/ATTACH] Prøv å sukkersalt den før du steker/spiser neste gang, smaken blir enda bedre! (: bland godt sammen salt og sukker i forhold 60-40 f.eks 60gram salt og 40gram sukker, og hell dette godt over fisken, så legger du hele greia kaldt i en halvtime. Skyll så av saltet, og tørk. Ta en smakebit:) Dette gjelder forsåvidt all fisk, sukkersalting = power up! kwebby og wingeer 2 Siter
Dag Skrevet 20. september 2013 Skrevet 20. september 2013 Grillsesongen er vel ikke helt over enda? Bacon Bomb - grillgleder.blogspot.no kwebby, Krembolle, Bortebø og 5 andre 8 Siter
Nicolai Hildre Skrevet 20. september 2013 Skrevet 20. september 2013 Grillsesongen er vel ikke helt over enda? [ATTACH=full]119101[/ATTACH] [ATTACH=full]119100[/ATTACH] Bacon Bomb - grillgleder.blogspot.no Å. Fy. Faen. Dag 1 Siter
kwebby Skrevet 20. september 2013 Skrevet 20. september 2013 Prøv å sukkersalt den før du steker/spiser neste gang, smaken blir enda bedre! bland godt sammen salt og sukker i forhold 60-40 f.eks 60gram salt og 40gram sukker, og hell dette godt over fisken, så legger du hele greia kaldt i en halvtime. Skyll så av saltet, og tørk. Ta en smakebit:) Dette gjelder forsåvidt all fisk, sukkersalting = power up! Oooh! Det første på bildet er laget som ceviche (bare lagt i sitronsaft noen timer), og de andre helt rå. Men det det du nevner her høres kjempegodt ut! Har et stykke til, skal prøve det med den. Skyll - tørk - spis, eller skyll - tørk - stek (evt. stek i ovnen?) - spis? Siter
Aurelius Skrevet 20. september 2013 Skrevet 20. september 2013 Oooh! Det første på bildet er laget som ceviche (bare lagt i sitronsaft noen timer), og de andre helt rå. Men det det du nevner her høres kjempegodt ut! Har et stykke til, skal prøve det med den. Skyll - tørk - spis, eller skyll - tørk - stek (evt. stek i ovnen?) - spis? Begge deler funker finfint (: kwebby 1 Siter
MsMjau Skrevet 20. september 2013 Skrevet 20. september 2013 Matporno begynner å bli litt utvasket i denne tråden nå synes jeg .. synes den lignet mest på denne: OMG... jeg er fastende og skal trene og ikke spise før om leenge... kunne spist (nesten) ALT på ALLE bildene... utenom denne såklart... den hjelper litt på å redusere matlysten Siter
02-snapper Skrevet 20. september 2013 Skrevet 20. september 2013 Hvorfor trene fastende og skrubbsulten? Aurelius 1 Siter
Matsb Skrevet 22. september 2013 Skrevet 22. september 2013 For å lede tråden tilbake på det sporet den egentlig hører til: DAT T-BONE !! wingeer 1 Siter
MsMjau Skrevet 23. september 2013 Skrevet 23. september 2013 Hvorfor trene fastende og skrubbsulten? Var ikke skrubbsulten! Ikke sulten i det hele tatt faktisk. Men det betyr ikke at jeg ikke kunne spist Siter
SlayerDad Skrevet 23. september 2013 Skrevet 23. september 2013 Har et stykke svinenakke stående i ovnen. Der har det stått på 75 grader siden i går. Det blir med andre ord pulled pork til middag i dag. Har laget en kjapp BBQ-saus som godgjør seg i kjøleskapet også. Tenker å servere dette i pita, og en enkel salat ved siden av. MUST NOT DISTRACT FROM DA MEAT! Synan, Drlegendary, DenLan og 1 annen 4 Siter
SlayerDad Skrevet 24. september 2013 Skrevet 24. september 2013 Ready to be pulled Fæææædi! Kjøttet er dratt fra, bbq-saus og litt kraft fra kjøttet blanda inn. Ble servert i pita, med litt salat og ost. Meget snasent. Indiska, Drlegendary, Synan og 7 andre 10 Siter
Aljo Skrevet 24. september 2013 Skrevet 24. september 2013 [ATTACH=full]119432[/ATTACH] Ready to be pulled [ATTACH=full]119433[/ATTACH] Fæææædi! Kjøttet er dratt fra, bbq-saus og litt kraft fra kjøttet blanda inn. Ble servert i pita, med litt salat og ost. Meget snasent. Ser utrolig godt ut. Spiste en pulled pork sandwich for ikke så lenge siden og fikk lyst til å lage selv. Har du noen oppskrift som du brukt? SlayerDad 1 Siter
Shenjing Skrevet 24. september 2013 Skrevet 24. september 2013 *sikle* pulled pork er bare best SlayerDad 1 Siter
SlayerDad Skrevet 24. september 2013 Skrevet 24. september 2013 Ser utrolig godt ut. Spiste en pulled pork sandwich for ikke så lenge siden og fikk lyst til å lage selv. Har du noen oppskrift som du brukt? Bruker ikke en spesifikk oppskrift. Lager en rub bestående av blant annet salt, pepper, paprika (skikkelige saker, ikke black boy paprikapulver for å si det slik), chili og annet snadder. Til pulled pork bruker jeg beinfri svinenakke som får ca 24 timer i ovnen ved rundt 72 grader. Aljo, Aurelius og ettena88 3 Siter
SlayerDad Skrevet 13. oktober 2013 Skrevet 13. oktober 2013 ikke boeuf bourguignon, men elan bourguignon. har brukt elg i stedet for storfe. meget godt. wingeer, Aurelius, ubertass og 1 annen 4 Siter
Raptorial Skrevet 14. oktober 2013 Skrevet 14. oktober 2013 Shenjing, Keegil, Aurelius og 6 andre 9 Siter
Drlegendary Skrevet 14. oktober 2013 Skrevet 14. oktober 2013 Ready to be pulled Fæææædi! Kjøttet er dratt fra, bbq-saus og litt kraft fra kjøttet blanda inn. Ble servert i pita, med litt salat og ost. Meget snasent. Gamlebyen, hvis du NOEN gang skal invitere på middag, så betaler jeg for en invitasjon, og jeg er villig til å reise relativt langt for å komme på besøk. Det der så HELT magisk ut!! SlayerDad 1 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.