Smurfen Skrevet 15. desember 2011 Skrevet 15. desember 2011 Hva bruker dere til å steke kyllingfilet/kjøtt osv i ? Ser att noen bruker spray ? hvilken ? Skal til sverge på fredag, så hadde vert greit å vite om dem har noen gode oljer der som er vært og kjøpe =D Siter
Vegard L Skrevet 15. desember 2011 Skrevet 15. desember 2011 Meierismør, best på smak og tåler høyere varme enn oljer. Synnøve Vereide, Jørgen Andreassen, Sentadilla og 2 andre 5 Siter
Lily Skrevet 15. desember 2011 Skrevet 15. desember 2011 Faktisk så koker jeg kyllingfilet Mulig det hørest rart ut, men jeg syntes den bevarer saftigheten, da kylling filet inneholder lite fett og kan fort bli tørt. Den hadde sikkert ikke tatt "skade" av et par minutter i stekepanna etterpå - da pleier jeg å steke den i en tørr panne jallajalla 1 Siter
Smurfen Skrevet 15. desember 2011 Forfatter Skrevet 15. desember 2011 Faktisk så koker jeg kyllingfilet Mulig det hørest rart ut, men jeg syntes den bevarer saftigheten, da kylling filet inneholder lite fett og kan fort bli tørt. Den hadde sikkert ikke tatt "skade" av et par minutter i stekepanna etterpå - da pleier jeg å ikke bruke noenting Det var egentlig ikke dumt du! Hvor lenge koker du dem da ? Genialt vist man skal lage 5 kilo og dele opp i porsjoner og fryse! Lily 1 Siter
Lily Skrevet 15. desember 2011 Skrevet 15. desember 2011 Jeg koker, dvs halvveis trekker. Koker de for hardt, virker det som en del proteinstoffer trekkes ut og det hele blir til en suppe. Men jeg koker/trekker de til de blir helt hvite, og så litt til. Jeg kontrollerer de ved å dele en av de største filetene i to der de er tykkest, for å se om de er kokt helt inn til kjernen. Hvor lenge det tar, vet jeg ikke. Må nesten bare prøve seg frem Siter
Smurfen Skrevet 15. desember 2011 Forfatter Skrevet 15. desember 2011 Jeg koker, dvs halvveis trekker. Koker de for hardt, virker det som en del proteinstoffer trekkes ut og det hele blir til en suppe. Men jeg koker/trekker de til de blir helt hvite, og så litt til. Jeg kontrollerer de ved å dele en av de største filetene i to der de er tykkest, for å se om de er kokt helt inn til kjernen. Hvor lenge det tar, vet jeg ikke. Må nesten bare prøve seg frem Aha, da blir det kokt kylling til middag idag =D Lily 1 Siter
Lily Skrevet 15. desember 2011 Skrevet 15. desember 2011 Putter man litt krydder eller urter oppi kokevannet, trekker kyllingen til seg litt smak også. Smaken er veldig mild, men siden kyllingfilet er så nøytralt i smaken, pleier det å være en god kombinasjon. Jeg skal innrømme at det er ikke lenge siden jeg første gangen prøvde kokt kyllingfilet, så jeg har ikke veldig god øvelse. Men mine smaksløker syntes det var greit, til tross for en ikke-perfekt tilberedning. Jeg surra vel en del på pc'n mens det hele stod på plata og putra, så da glemte jeg kyllingfileten litt bort og den ble kanskje hakket overkokt. En annen gang var jeg såpass sulten, at jeg kokte den for lite. Men, men, shit happens:) Jeg blir forhåpentligvis en kyllingkokekokk etterhvert, slik at jeg koker kyllingfileten mer eller mindre perfekt! Øvelse gjør mester Siter
Stig Ingebrigtsen Skrevet 15. desember 2011 Skrevet 15. desember 2011 Jeg bruker FryLight, solsikkeolje. Goldie 1 Siter
Linjemannen Skrevet 15. desember 2011 Skrevet 15. desember 2011 Bruker som oftest stekepanna... Renatii, rudboy, Fredrik og 4 andre 7 Siter
Gjest Skrevet 15. desember 2011 Skrevet 15. desember 2011 Teflonpanne, bruker ikke stekefett. Ever. Mannjern 1 Siter
Oddis Skrevet 15. desember 2011 Skrevet 15. desember 2011 Bruker som regel cocosa til steking av kylling. Til rødt kjøtt bruker jeg rørossmør. Til egg kan det variere litt, bruker også litt olivenolje der om jeg skal steke på svak varme. Ninian 1 Siter
Therese Skrevet 15. desember 2011 Skrevet 15. desember 2011 Cocosa eller aluminuimsfolie i en form i ovnen (slipper oppvask ) tipptopp, linek86, tjjukkebolla og 1 annen 4 Siter
Mette M Skrevet 15. desember 2011 Skrevet 15. desember 2011 Smør:D aka meierismør. Nå er det vel mangel på det, så da blir det Bremykt ( 70% smør og 30 % rapsolje). Siter
Espen Espelund Skrevet 15. desember 2011 Skrevet 15. desember 2011 Smør og mer smør. Nå har riktignok lavkarbobanden tatt alt som var igjen og jeg er tom Siter
Lily Skrevet 15. desember 2011 Skrevet 15. desember 2011 Smør og mer smør. Nå har riktignok lavkarbobanden tatt alt som var igjen og jeg er tom Lag selv, det er jo såre enkelt! Siter
Fredrik Skrevet 15. desember 2011 Skrevet 15. desember 2011 Selv foretrekker jeg å bruke tiden min på å forbanne lavkarbofanatikere fremfor å lage eget smør. heijmeb, Monarc, Espen Espelund og 5 andre 8 Siter
Christoffer L. Skrevet 15. desember 2011 Skrevet 15. desember 2011 Blanding av meierismør og olivenolje. Litt kjipt å steke med høy varme med olivenolje, men bruker jeg cocosa blir maten svidd og stekepanna ødelagt. Cocosa tåler høyere stekevarme my ass. Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.