Gå til innhold

Fredrik

Medlemmer
 • Innholdsteller

  4 729
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  5

Fredrik vant dagen sist 18. januar 2012

Fredrik hadde mest likt innhold!

Om Fredrik

 • Rang
  Administrator
 • Bursdag 05. aug. 1988

Nylige profilbesøk

2 395 profilvisninger
 1. Fredrik

  Dagens Glade

  Hvor lenge har dere kjent hverandre?
 2. Fredrik

  Dagens Glade

  Eeeeer du spinnvill, TEW?
 3. Dette er ikke det bittelille morrabrødtråden.
 4. Tjena! Jeg vil ha mer stand up å glane på. Så, bring it on! Link gjerne til youtube-videoer. Starter med en god, gammel klassiker, for de av dere som ikke har sett noe av ham før:
 5. For øvrig jobber annonsefolka med å fikse det problemet der. Koden nekter å lystre når man prøver å flytte lagvis plassering av annonser versus forum. Jeg har ikke teknisk innsikt og fikk det bare referert fra frøken Espelund. Men vi får håpe de finner ut av det.
 6. Det kommer av at det er en Å i loggboknavnet. Chrome vil f.eks kopiere linker i det formatet over til dette: http://forum.fitnessbloggen.no/threads/emerj%C3%A5dds-kamp.33096/ Og da vil det fungere. Jeg har oppdatert feltet for deg allerede, så du trenger ikke gjøre det. Forøvrig spiller det ingen rolle hva som står etter /threads/, så lenge tråd-id på slutten er rett. Eksempel: http://forum.fitnessbloggen.no/threads/loggboknavn.33096/
 7. Da surfer du nok ikke tråder om orgasme på trening under morgendagens middag.
 8. De gangene jeg har fått stå i fred og ro og jobbet litt for det, har det gått bra ja.
 9. Hvis ikke dere blir imponert av å se folk plassere seg under stanga for knebøy, nedtrekk med 5 kg og fistbumping vet ikke jeg hva som skal til for å imponere dere.
 10. Veien som varselet går avhenger av hvor på siden du har scrollet. Når det går opp, så kan du scrolle litt ned så går det rett vei.
 11. Helt seriøst, hvordan tør dere å skrive her? Det er jo en konkurranse i å fremstille seg selv som mest mulig uattraktiv. Flere av dere er jeg ganske sikker på har en diagnose, om det dere skriver stemmer. Sorry altså, men det er ubehagelig å lese... Får ikke håpe personen dere en gang faktisk er forelsket i finner postene deres i allefall.
 12. Klarer den å registrere pulsen din, da? Er beltet satt på slik det skal?
 13. Nå utelukket du halvparten av gutta på det forumet her, tror jeg...
 14. Off-topic er fjernet, og det samme er en avatar. Hold dere til tema, og passende forøvrig.
×
×
 • Opprett ny...