Gå til innhold

kimz

Medlemmer
 • Innholdsteller

  243
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om kimz

 • Rang
  Medlem
 • Bursdag 30. mai 1996
 1. hei,jeg bare lurere på noe. vis man tatoverer seg i tidlig alder (17,18 år) på skulderen,middels stor tatovering som starter på skulderen og går litt nedover armen (tribal) vil denne da strekke seg og bli stygg vis man fortsetter og bygge muskler videre i livet?
 2. har en kompis som sier at man ikke skal gå ned mer en 2 kg max hver månde for at huden skal klare og henge med? i mine ører høres dette ut som tull! slik jeg har oppfattet det så etter bulken går man ned 1kg max i uken for å ikke miste muskelmasse og ligge høyt på protein å får fin sixpack osv etterpå uten overflødig hud?
 3. nok med 500 kcal over vedlikehold.
 4. ja. da vedlikeholder du musklene. men det blir muskler tar bare myyyyyyyyyye lengre tid:)
 5. vet det,jeg tar craze og har ikke merket noe? bortsett fra at vis du tar for høy dose kan du få "kræsj" blir deppresiv,slapp eller lignende etter trening,eller når effekten går ut.
 6. kimz

  Dagens Glade

  klarte endelig 30kgs manualene i skulderpress! 6rep. :cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool: (16år,184cm,83kg,trent 7mnd.) for de som bryr seg!
 7. hvorfor skulle det være farlig i moderate doser?
 8. kan prøve å "fake" noen repetisjoner når det blir tungt slik at øvelsen blir feil
 9. bra at du ble mett! slipper jeg og sulte meg:whistle: hehe,blir ikke bare kylling da,må variere litt! tror det kommer til å gå mest i fisk og kylling. hvor får man kjøpt det?
 10. hei, nå nærmer sommeren seg og skal kutte for første gang,altså har aldri gjort det før og kan ikke særlig mye om dette. skal gjøre det uten noe slags form for coaching med tanke på at jeg ikke skal stille i noe konkurranse. mage rutene skal frem! noen av dere mener sikkert det er tull siden jeg har så lite muskelmasse osv osv. men jeg bryr meg ikke,jeg skal ha bort fettet enten dere liker det eller ikke;) så om noen er så snille og vil gi meg et tips eller to hadde det vært supert ! eller kommentere/ hjelpe med dietten osv og bare spør om du lurer på noe jeg har sett for meg die
 11. hvorfor ligger mange så lavt på karbohydratene når de er på diett og skal ned i vekt? håper noen kan svare på dette! hehe
 12. hei,lurer på om noen av dere er flinke med og sette opp kostholds plan/diett eller vet om noen som er flink og vet hva de driver med. helst online coaching:) på forhånd takk.
×
×
 • Opprett ny...