Jump to content

Lily

Members
 • Content Count

  2436
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Lily last won the day on December 5 2011

Lily had the most liked content!

About Lily

 • Rank
  Fitness blogger

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Thihi, kunne tenke meg det
 2. Det skal veldig lite til før ettersmaken kommer, noe jeg ikke var klar over i begynnelsen. En dråpe kan være forskjellen mellom godt og vondt....
 3. Å, jeg digger det programmet
 4. Jeg har prøvd tarmskylling. Grunnen til at jeg tok tarmskylling, var fordi tarmene mine ikke fungerte uten at lege kunne gjøre noe særlig med det. På et tidspunkt ble det så fullt nedi der, at jeg ikke fungerte og var bare desperat på å få det ut. Da var jeg likgyldig til at det ikke var bra for tarmene, fordi tarmene var ikke bra i utgangspunktet.
 5. Hvordan gjør jeg maten sunnere? Å lage maten fra bunnen av er i veldig mange tilfeller et riktig steg på veien, da ferdigmat som regel inneholder mye salt, sukker og tilsetningsstoffer. I tillegg er det ofte brukt mye "alternative" fyllemidler for å redusere kostnadene. Les mer her: Mat og matglede – praktiske tips for å lage god og sunn mat Hva er MUK-kjøtt? MUK-kjøtt står for mekanisk utbeinet kjøtt, og er et produkt som er mye brukt i bearbeidede produkter som kjøttboller, snitzler, etc. Les mer her: MUK – hva det er og hva det ikke er (You-Tube) Andre forslag på spørsmål: - Hvorfor er det ikke bra med for mye salt?
 6. Den kjolen var rett og slett NYYYYYYDELIG!
 7. Da ville jeg dratt til butikken med en gang! :cool:
 8. DYR frakt, men bra service
 9. Den holder seg nok ikke å lenge, så når jeg lagde det, pleide jeg å bruke litt guargummi (guar gum). Guargummi er et supert fortykningsmiddel og stabilisator, og har mange bruksområder. Det er en grunn til at det blir brukt så mye i ferdigprodukter. Brukte det ikke så mye med en gang, men det var inntil jeg lært å bruke det. Nå er jeg avhengig, men har likevel ikke klart å bruke opp den første boksen jeg kjøpte. Den er så utrolig drøy! Men jeg forstår jo at ikke alle gidder å kjøpe, så det kan hende du kan bruke johannesbrødkjernemel (jbkm) eller kanskje også fiberhusk. Jeg liker ikke å bruke fiberhusk i "våte" retter, men i bakverk syntes jeg den er super.
 10. Jeg liker å spise av bakeboller Trenger ikke å være så mye oppi, men det er så praktisk når man sitter i sofaen.
 11. I know OT: makrell i tomat + kaviar + egg
 12. I know, det er så godt! Har gjort det flere ganger, dvs jeg slenger bare løken i stekepanna med litt vann. Så lar jeg vannet koket inn til løken akkurat er blitt mør. Deretter putter jeg oppi sukrinmelis, og lar det karamelliseres
 13. Fluff lages hovedsaklig på to måter; med proteinpulver eller med eggehviter. Når det lages med proteinpulver, er det mange som bruker fryste bær og/eller setter blandingen med proteinpulver, vann og evt. bær i fryseren. Det er lettere å få til fluffen jo kaldere væsken er. Kasein (casein) er bedre å fluffe med enn myse (whey). Men når fluff lages med eggehviter, trenger man ikke fyse det ned. Da stivpisker man eggehviter med sukrin og tilsetter smak. Nå vet jeg ikke hvordan det er med proteinpulver, men eggehvite-fluffen kan stekes i ovnen. Da får man marengs/pikekyss.
×
×
 • Create New...