Gå til innhold

Fredrik

Medlemmer
 • Innholdsteller

  4 729
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  5

Alt skrevet av Fredrik

 1. Fredrik

  Dagens Glade

  Hvor lenge har dere kjent hverandre?
 2. Fredrik

  Dagens Glade

  Eeeeer du spinnvill, TEW?
 3. Dette er ikke det bittelille morrabrødtråden.
 4. Tjena! Jeg vil ha mer stand up å glane på. Så, bring it on! Link gjerne til youtube-videoer. Starter med en god, gammel klassiker, for de av dere som ikke har sett noe av ham før:
 5. For øvrig jobber annonsefolka med å fikse det problemet der. Koden nekter å lystre når man prøver å flytte lagvis plassering av annonser versus forum. Jeg har ikke teknisk innsikt og fikk det bare referert fra frøken Espelund. Men vi får håpe de finner ut av det.
 6. Det kommer av at det er en Å i loggboknavnet. Chrome vil f.eks kopiere linker i det formatet over til dette: http://forum.fitnessbloggen.no/threads/emerj%C3%A5dds-kamp.33096/ Og da vil det fungere. Jeg har oppdatert feltet for deg allerede, så du trenger ikke gjøre det. Forøvrig spiller det ingen rolle hva som står etter /threads/, så lenge tråd-id på slutten er rett. Eksempel: http://forum.fitnessbloggen.no/threads/loggboknavn.33096/
 7. Da surfer du nok ikke tråder om orgasme på trening under morgendagens middag.
 8. De gangene jeg har fått stå i fred og ro og jobbet litt for det, har det gått bra ja.
 9. Hvis ikke dere blir imponert av å se folk plassere seg under stanga for knebøy, nedtrekk med 5 kg og fistbumping vet ikke jeg hva som skal til for å imponere dere.
 10. Veien som varselet går avhenger av hvor på siden du har scrollet. Når det går opp, så kan du scrolle litt ned så går det rett vei.
 11. Helt seriøst, hvordan tør dere å skrive her? Det er jo en konkurranse i å fremstille seg selv som mest mulig uattraktiv. Flere av dere er jeg ganske sikker på har en diagnose, om det dere skriver stemmer. Sorry altså, men det er ubehagelig å lese... Får ikke håpe personen dere en gang faktisk er forelsket i finner postene deres i allefall.
 12. Klarer den å registrere pulsen din, da? Er beltet satt på slik det skal?
 13. Nå utelukket du halvparten av gutta på det forumet her, tror jeg...
 14. Off-topic er fjernet, og det samme er en avatar. Hold dere til tema, og passende forøvrig.
 15. Nei, folkens. Denne tråden slutter ikke å gi meg en vond smak i munnen, og jeg er langt fra den eneste. Det minner meg om et annet nettsteds forum, som jeg ikke vil at vi skal nærme oss. Tråden stenges.
 16. Med mindre dere fisker etter torsk, så er vel fisking langt fra temaet skjegg, gutter
 17. Virker som om alle skal ha mest mulig skjegg, eller er det noen som har et mål om å bare ha litt, og samtidig unngå å se ut som en liten drittunge? Her er sånn cirka det nivået jeg ligger på og synes er greit. Blir ikke helt kaos.
 18. Trokke du har sjans på kira87 lengre. Antakelsene dine her er tynne. Jeg er en voksen mann uten tatoveringer, som ikke har noe i mot det.
 19. Har du endret manuelt linken til loggboken på profilen din? Ser at det peker til rett loggbok nå i allefall.
 20. Graden av alfahann har sammenheng med antallet poster på Internett-forum.
 21. Bilder av skjegget?
 22. Fredrik

  Dagens negative

  For noen ræva prioriteringer på leveringsmannen. Yrkesstoltheten er død.
×
×
 • Opprett ny...