Gå til innhold

Stig Ingebrigtsen

Medlemmer
 • Innholdsteller

  3 042
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  3

Stig Ingebrigtsen vant dagen sist 10. august 2013

Stig Ingebrigtsen hadde mest likt innhold!

Om Stig Ingebrigtsen

 • Rang
  Toppmedlem
 • Bursdag 23. okt. 1978

Kontaktmetoder

 • Website URL
  http://www.norkost.no

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Dette har jeg ventet på lenge og følger spent med på utviklingen.
 2. Send meg en mail her http://www.norkost.no/contact_us så skal jeg få ordnet det. Er som regel bedre å ta kontakt der en gjennom Fitnessbloggen etc.
 3. Jeg har gjennomført denne testen http://www.dindna.se/ Dette var mest ut av nysgjerrighet og fordi etter over 20 år med trening så er det spennende å se om oppfattelsen av hvordan kroppen min fungere faktisk stemmer med hva en slik test sier.
 4. Yeah jeg har erfaring med at det suger. Fikk det av knebøy av alle ting når jeg testet ut low bar over en periode. Negative hammer curls hjelper litt. Men for meg har det beste bare rett og slett vært og trene rundt smerten og la armen få mest mulig hvile som gir mest effekt. Har testet med egenmassasje, naprapat, dry needling etc. Men til syvende og sist så har det vært hvile som har vært den gjeldende faktoren for at det har blitt bedre. Og ja, negative hammer curls gjør sinnsykt vondt http://instagram.com/p/uyG9DHv8X8/?modal=true
 5. Ryggen er fortsatt min beste kroppsdel.
 6. Haha, skal tenke på deg når jeg spiller Destiny den syttende
 7. Yeah, men på Ps4 da Activision og Bungie har valgt å gå all in på Playstation. Så spilte Alphaen og får nå en så lang Beta som mulig. Elsket Alphaen!
 8. Har en klump i halsen pga evig lenge til neste GOT sesong, men True Blood hjelper litt på. Tenk om de ga Sookie en halvveis fungerende hjerne denne sesongen, det hadde vært revolusjonerende!
 9. Denne kan være verdt å sjekke ut. http://www.siljemariela.com/jenter-trening-og-syklus/
 10. Hadde jeg skulle tatt en fettprosent måling ut av det blå så hadde jeg nok heller prøvd å få meg en DXA skann. Dette skal visst være mulig på NIH, men koster også en god sum (750,- tror jeg). Men da får du så nøyaktig måling som mulig. Du kan jo prøve å sende de en mail for å høre om muligheten for å ta en test: Kontaktinformasjon: Hege Nymo Østgaard - [email protected]
 11. Mye av det som kommer frem i testen var jo ting jeg egentlig visste da jeg har holdt på med dette så lenge. Det er jo greit å "få det på papir" men det var ingenting som overrasket meg veldig. For min del så er det bare gøy å prøve å bli klokere på sin egen kropp, men jeg er nok mer interessert i dette en de fleste. Jeg hadde og Børge Fagerli tilgjengelig til å tolke resultatene litt mer nøye en jeg kanskje klarte selv, så fikk litt ekstra ut av det.
×
×
 • Opprett ny...