Gå til innhold

Ninian

Medlemmer
 • Innholdsteller

  356
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Ninian

 • Rang
  Avansert medlem
 • Bursdag 17. aug. 1985

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Vel, som du ser i innlegget mitt, så er 14% fett alt for lite for en sunn hormonbalanse. Du har jo vært kjempeflink som har lagt på deg, men det er fortsatt en vei å gå.. Du må rett og slett bare fortsette å spise masse, og særlig få i deg nok fett (fett er alfa og omega for hormonell balanse!!). Jeg skal ikke skryte på meg å følge denne 100%, men her er Weston A. Price Foundations rettningslinjer for optimal kost (bør følges minst 6 mnd før, under graviditet og under amming for maximalt næringsinntak). Jeg prøver å etterstrebe dette, men såklart, det går ikke alltid. THE DIET FOR HEALTH
 2. Jeg er veldig interessert i dette med optimal fettprosent i et evolusjonært og helsemessig perspektiv. Jeg driter i trender, bikiniform og utseende-idealer, mitt mål er å ha en kropp (og en livsstil) som er mest mulig optimal, sunn og frisk. I den sammenheng kom jeg over forskningen til Rose E. Frisch, professor ved Harvard University, som har forsket på kvinner, fettprosent og fruktbarhet i 30 år. Hvis man tenker evolusjon, så er jo formålet vårt for eksistens å få friske avkom som bringer arten videre. Dermed må optimal fettprosent være den mengden fett som gir optimale forhold for unnf
 3. Vi baserer oss på mye av de samme kildene som artiklene i Helsemagasinet VOF, hvis du kjenner til det? Flere av gutta der er også våre forelesere, sammen med f.eks Fedon Lindberg og Sofie Hexeberg. Pensumlitteraturen vår inkl bl.a Volek og Phinney, Holford og Brant, Kendrick, Allan og Lutz, Eenfelt osv. Vi bruker også Journal of Orthomolecular Medicine, og er vel å regne som alternative i forhold til myndighetenes anbefalinger. Men dette er vel ganske off topic?
 4. K2. Det er fermenteringsprosessen som lager det, mye av de samme bakteriene som også produserer k2 i en frisk tarm. Skikkelig fiskeleverolje inneholder et balansert forhold mellom naturlig A og D-vitamin, og i tillegg vil d-vitaminet minske toxisiteten til A-vitamin når de tas sammen. Det beste vil alltid være å få i seg næringsstoffer fra varierte matemner, ikke piller, siden maten inneholder makro/mikronæring, sporstoffer og antioksidanter osv, som balanserer hverandre, i motsetning til høye doser av random tilskudd. Fiskeleverolje er mat. Jeg skjekker forresten d-vitaminnivået mitt fler
 5. Jepp, det er et komplekst samspill i kroppen, uten tvil! Det er en av grunnene til at jeg velger fermentert fiskeleverolje, den inneholder både A, D, E og K-vitamin, i tillegg til en rekke andre viktige stoffer. I tillegg er det kjempeviktig å ha en god tarmflora for opptak, derav kokosnøttkefir, melkesyrnede matemner, smør og kokosolje. Pluss å innføre mat forsiktig og etter som babyen utvikler toleranse for ting, ikke kjøre på med gluten og kumelk fra 4 mnd..
 6. Hei igjen! Nå nærmer det seg eksamen (juni), og jeg lurer på om jeg kan få utvidet signaturen min.. Jeg studerer ernæringsterapi her, og er halvveis til mål. Ser at noen andre har fått "studerer xxx" i signaturen sin nemlig.
 7. Nå er min "baby" i ferd med å bikke 1 år (tiden flyr gitt!), men hun har fått fermentert fiskeleverolje siden hun var 6 uker. I begynnelsen var det bare bittelitt ytterst på skjeen, ved 3 mnd økte vi til 1/4 ts og ved 6 mnd til 1/2 ts. Hun ELSKER smaken (rare unge..), og blir supergira når jeg finner frem glasset om morgenen! Vi følger Weston A. Price-foundations anbefalinger for spedbarnsernæring, bl.a har jeg studert disse bøkene veldig grundig: Nourishing Traditions of Baby & Child Care og Super Nutrition for Babies. Disse rettningslinjene omfatter alt fra mat til soleksponeri
 8. Haha! Det eneste JEG klarer å fokusere på er at fyren trenger belte..
 9. Er helt opphengt i beina hennes om dagen! Hele Beyonce er perfekt da, men de beina!! (vi trenger en siklesmiley!!)
 10. Female body shape - Wikipedia, the free encyclopedia En studie fra 2005 med 6000 kvinner viste at kun 8% var ekte timeglass. Så jeg blir også fascinert av hvor mange som mener de har det både her og generelt på internett.. Jeg har timeglassfigur, hofter, pupper og skuldre er ca like store, mens midjen er drastisk smalere (mer enn 30 cm forskjell). Fettet legger seg helt jevnt over hele kroppen, bortsett fra på magen. Jeg har anlegg for sixpack, men jeg har ingen ønsker om å skaffe meg det. (Har sixpack-allergi.. )
 11. Hva skjer med ansiktet til Fredriksen? Må jo være plastisk kirurgi innvolvert? Skjønner ikke helt at noen gjør sånt frivillig da men..
 12. Hahaha!! Hva er det hun driver med?? Adriana lima - Supermodellen viste fram musklene - Seoghør.no Kjendisnytt
 13. Fy flate! Den dagen jeg spiser eggehvite og avokado og kaller det et måltid; Skyt meg!! Det er mulig hun er dedikert og sånn ass, men det der er rett og slett forstyrra! Det er helt sykt å strebe etter en kropp som krever sånt matinntak.. Det smaker jo ingen ting! Og eggeplommen er jo det sunneste ved hele egget! Nei, legg til plomme, kaviar, litt grøntfor og smør, så kan jeg vurdere det.
 14. Denne ble delt på facebook av en kollega, og jeg syntes den var fantastisk vakker. Sikkert noen som bare tenker koffert av den, men i mitt hode er det mer som aktfotografi i bevegelse. Vil dele den fordi kvinnene er så flotte og myke, og jeg blir veldig inspirert til å gjøre yogaen min, selv om jeg foretrekker klær på. Link http://www.youtube.com/watch?v=5lypeF-OUE4 (Vet ikke om så mye nakenhet er tillatt, men da får moderatorene slette videoen evt..)
×
×
 • Opprett ny...