Regzine Skrevet 24. november 2012 Del Skrevet 24. november 2012 Stekt sitron-pepper SALMA 300 g SALMA laks 1/2 sitron Pepper, himalayasalt Kokosolje til steking Del SALMA laksen opp i 2 like store fileter (150 g per styk)Stek Laksefiletene i kokosolje, press sitron over. Ha ønsket mengde salt og pepper over. Stekt mangomix 1 mango 1 rød søt paprika 1/2 squash 1 rødløk 1 avokado Kokosolje til steking Skjær mango, paprika, squash og rødløk i små strimler, avokado i terninger, og stek alt i kokosolje. SE så enkelt det er!!! Servert med mager kesam, og litt chilisaus. Sunt og Godt by Regine - Sunnhet er enkelt Sunt & Godt Regine | Facebook GOD HELG ALLE SPREKE, TRENINGS OG MATGLADE MENNESKER! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/14/#findComment-577122 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Velvet Skrevet 24. november 2012 Del Skrevet 24. november 2012 Jeg er HELT sikker på at alle dere har en eller annen slags ekslusiv sort mandelmel, fiberfin og bakepro, evt så baker dere med hvetemel og sukker og lyger på dere sunne ingredienser :giggle: Miah og Ztaeyn 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/14/#findComment-577135 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Regzine Skrevet 24. november 2012 Del Skrevet 24. november 2012 Jeg er HELT sikker på at alle dere har en eller annen slags ekslusiv sort mandelmel, fiberfin og bakepro, evt så baker dere med hvetemel og sukker og lyger på dere sunne ingredienser :giggle: Jeg har bakepro og fibehusk. Ellers baker jeg med sammalt mel og havremel, eller maler mandlene selv Sukker bruker jeg ikke, da er det sukrin, sukrilett eller stevia Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/14/#findComment-577141 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Regzine Skrevet 29. november 2012 Del Skrevet 29. november 2012 Kjøttgryte med grønne erter og timian 400 g karbonadedeig 1 rød paprika 2-3 sjalottlauker 2 tomater 1 fedd hvitløk 500 g grovhakkede tomater 400 g grønne erter pepper, paprikakrydder, timian og noen laurbærblad Stek karbonadedeigen. Under stekingen tilsetter du oppkuttet paprika, sjalottlauk, tomat og et finhakket hvitløksfedd. Tilsett og bland inn pepper og paprikakrydder. Ertene stekes i en tørr panne, for å tørke de litt.Når karbonadedeigen er ferdig stekt, tilsettes de grovhakkede tomatene. Timian blandes inn, og 2-3 laurbærblad legges i gryten.La gryten koke og putre under omrøring i 15 min, da vil timian og laurbærblad gi en god aroma og smak. Mot slutten av koketiden fjernes laurbærbladene, og ertene tilsettes.Server med ris, søtpotet eller en grovbrødskive/flatbrød om du ønker. Godgjør seg og lukter godt. Bon apetit! Sunt & Godt Regine | Facebook Sunt og Godt by Regine - Sunnhet er enkelt KamillaK og jallajalla 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/14/#findComment-583757 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Titanium Skrevet 29. november 2012 Del Skrevet 29. november 2012 Hjemmelaget granola Ingredienser: Valnøtter Hasselnøtter Havregryn Kruskakli Sesamfrø Solsikkekjerner Linfrø Rosiner Honning Litt vann Sett ovnen på 180 grader. Grovhakk valnøtter og hasselnøtter. Bland det sammen med resten av ingrediensene, utenom rosiner. Rør godt om, slik at honningen ikke samler seg i en klump. Tilsett vann slik at det kun blir fuktig, blandingen skal ikke være våt. Rør godt, og spre utover et bakepapirkledd stekebrett. Varmes i ovnen i 15-20 minutter, til du ser blandingen har brunet seg. Rør gjerne et par ganger i steketiden, og tilsett rosiner de siste 5 minuttene for å unngå at det blir svidd. Serveres gjerne med mager kesam, toppet med litt honning. Kristin Charm, *Julie*, Asta og 2 andre 5 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/14/#findComment-584853 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Regzine Skrevet 30. november 2012 Del Skrevet 30. november 2012 APPELSINFROMASJ 1 boks mager kesam Fun light appelsin 5 gelatinplater 3 ss vann Kanel og sukrin Legg gelatinplatene i bløt i kaldt vann, varm så opp litt vann i en kjele. Bland mager kesam og ønsket mengde fun light. Smak til, jo mer saft du bruker, desto sterkere appelsinsmak. Press vannet av gelatinplatene, de skal nå være helt bløte, og spes lett ut med litt varmt, ikke kokende vann. Ca 3 ss varmt vann brukes til å spe ut gelatinplatene. Bland gelatinen inn med kesamen, dryss over med litt sukrin og sett røren kjølig i noen timer før servering. Server med sukrin og kanel, og gjerne litt ferske appelsiner og valnøtter. Sunt og Godt by Regine - Sunnhet er enkelt Sunt & Godt Regine | Facebook Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/14/#findComment-585072 Del på andre sider Flere delingsvalg…
schumacher Skrevet 1. desember 2012 Del Skrevet 1. desember 2012 JULEKAKE 2 stk. 400 g mel (jeg brukte 360 g speltmel + 40 g Bakepro) 1 pakke gjær 1 boks skyr naturell1 digert egg2 ss sukrin+ 1 stor neve rosiner og en litt mindre neve sukat 1 ts kardemomme Lunket melk til det kan knas godt sammen for all del, bruk h-melk. Skyr er jo så magert at litt fullfett må til nå Kna alt godt sammen og sett til heving et lunt sted i en times til. Rull så til to kaker, og sett nok en gang til heving. Enda en time med venting. Jeg satt stekebrettet foran varmeovnen, der koste deigen seg, ja. Pensle med egg, og stek på 175 grader i ca. en halvtime. Julekake | À la Schumacher Olga, *Julie*, løvetann og 3 andre 6 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/14/#findComment-586658 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Regzine Skrevet 2. desember 2012 Del Skrevet 2. desember 2012 Fylt søtpaprika 3 porsjoner 3 stk søtpaprika 400 g karbonadedeig 3 store sjalottløk Litt soltørket tomat 1/2 rød chili 2 hvitløksfedd 1 boks hakkede tomater Litt revet gulost Timian, peppermix, paprikakrydder, oregano, mineralsalt Stek karbonadedeig sammen med hakket sjalottløk, hakkede soltørkede tomater, finhakket chili og finhakket hvitløk. Krydre allerede nå med timian og oregano.Sett ovnen på 200 grader. Skjær toppene av søtpaprikaene, og lag et ca 1 cm bredt snitt i hele paprikaens langside.Når karbonadedeigen er ferdig stekt, tilsettes de hakkede tomatene, og det smakes til med pepeprmix, paprikakrydder, mineralsalt, timian og oregano. La kjøttblandingen så stå og putre i 10 minutter, rør om innimellom.Fyll så paprikaene med kjøttblanding, topp med litt revet gulost. og stek på rist i ovnens midterste rille i 12-15 minutter.Server med resten av kjøttet, og en frisk salat. Servert med avokado, agurk og tomat. Sunt og Godt by Regine - Sunnhet er enkelt Sunt & Godt Regine | Facebook Keegil, krans, Kristin Charm og 1 annen 4 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/14/#findComment-587294 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kristian91 Skrevet 2. desember 2012 Del Skrevet 2. desember 2012 Shit, folk er flinke! Noe av dette må definitivt prøves en dag til uka. Måtte dytte i meg 3 snus for å ikke fyse i hjel her jeg sitter!! Går på knallhard diett... Karoline84, Trrrtrrr og fitnesspuuzen 3 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/14/#findComment-587381 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Regzine Skrevet 7. desember 2012 Del Skrevet 7. desember 2012 linsesuppe Til ca 4 porsjoner 4 sjalottløker, finhakket ½ ss smør 2-3 dl røde linser 8 dl vann 2 fedd hvitløk, finhakkes 1 boks hakkede tomater 2 laurbærblad 1 ss paprikapulver 2 ts tørket timian Salt og pepper 1. Linsene legges i vann i 3-4 min. Skylles til vannet blir klart. Jeg brukte "gryteklare" linser fra go green. 2. Smelt smøret i en kasserolle og tilsett løk og hvitløk. Fres løken til gyllen farge. Jeg valgte også å frese peppermixen sammen med løk og hvitløk, da denne inneholder litt grovere pepperkorn. 3. Tilsett de skylte linsene og hell på vann. Tilsett paprikapulver, laurbærblad og timian. La suppen koke i ca. 10 minutter. 4. Tilsett tomatene og la suppen koke i 5 minutter til. 5. Smak til med salt og malt pepper. Kan rundes av med litt balsamico og fruktose. Tips Denne suppen er et glimrende utgangspunkt for en balansert lunsj. Når du serverer suppen bør du tilsette noen skiver strimlet skinke eller biter av kylling for å få et tilstrekkelig proteininnhold. Kokte egg er også en fin proteinforsterkning. Dryss over noen urter og hell på litt god olivenolje etter at du har øst suppen i tallerken. Sunt og Godt by Regine - Sunnhet er enkelt Sunt & Godt Regine | Facebook --> bli med på førjulskoknurransen min på facebook, og vinn en førjulsgave Helle G og Jakebob 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/14/#findComment-593786 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Regzine Skrevet 10. desember 2012 Del Skrevet 10. desember 2012 Kylling i sennepsaus med kokt rosenkål og raspet, rå rødbet. Kylling stekes med tomat, løk og paprika. Krydres med peppermix, paprikakrydder, hvitløkspepper, rosmarin og chilipulver. 1 ss Creme fraiche røres inn, sammen med ønsket mengde sennep. La det hele putre i 5-10 minutter før det serveres med kokt rosenkål og rå, raspet rødbet. Sunt og Godt by Regine - Sunnhet er enkelt Sunt & Godt Regine | Facebook Jakebob og inamarl3n 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/14/#findComment-597156 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Regzine Skrevet 14. desember 2012 Del Skrevet 14. desember 2012 FREDAGSFISK! Ovnsbakt laks, naturell, med hjemmelaget kryddersaus. Kryddersaus 4 sjalottløk 1 spisspaprika 2 tomater 2 fedd hvitløk 1 ss creme fraiche 1 ss kokosolje Litt sitronsaft. Paprikakrydder, peppermix, koriander, himalayasalt, malt stjerneanis og chilipulver Kutt opp grønnsakene, og finhakk hvitløken. Stek så først sjalottløk, hvitløk og spisspaprika i kokosolje i en kjele. Tilsett så tomatbiter og litt sitronsaft og stek litt til.Krydre med ønsket mengde av alle kryddertypene. Vær raus med paprikakrydder og pappermix. Stjerneanis, koriander og chili gir karakteristiske smaker, så smak deg frem her.Ha i creme fraice, smak til med krydder. La sausen koke i 5-10 min. Servert med ristet polarbrød extreme. Sunt og Godt by Regine - Sunnhet er enkelt Sunt & Godt Regine | Facebook Jakebob 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/14/#findComment-602630 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tyren Skrevet 26. desember 2012 Del Skrevet 26. desember 2012 Måtte bare legge ut et bilde av mitt fantastisk gode og sunne julegodt! Nam! Hjemmelaget marsipan med sukkerfri mørk sjokolade. Valnøtter og rosiner til pynt. Oog..bounty:) Hanna89 og spets 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/14/#findComment-612221 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest mmmi Skrevet 8. januar 2013 Del Skrevet 8. januar 2013 Protein-Oreos: Kjeks: 1 stivpisket eggehvite1 stor ss mager kesam5 gram kakao15 gram proteinpulver med vaniljesmak5 gram proteinpulver med sjokoladesmak1 skvett melk2-3 ss sukrinmelisØrlite salt Stivpisk eggehviten og bland de øvrige ingrediensene forsiktig inn i hviten. Lag 10 rundinger på et bakepapitkledd stekebrett og stek på 180 grader i 8-10 minutter. Avkjøl kjesnene på rist til de er helt kalde. Når kjeksene steker kan du lage vaniljekrem. Krem: 2 store ss philadelphia light15 gram proteinpulver med vaniljesmak1 ss sukrinmelisLitt vann Sett kaldt mens kjeksene steker/avkjøles. Smør krem mellom to kjeks og nyt med et stort glass melk! Sara Sofia, SuperMilla, Natalie og 4 andre 7 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/14/#findComment-623721 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest mmmi Skrevet 8. januar 2013 Del Skrevet 8. januar 2013 Layered Protein Pancake Cake! Proteinpannekakene er laget av 2 egg, 20 gram havregryn, 1 dl melk, 15 gram proteinpulver med vaniljesmak, 5 gram peanøttmel (kan erstattes med annet mel), 2-3 ss sukrin, litt kanel og litt kardemomme. Jeg stekte 4 pannekaker på middels varme. Vaniljeglasuren består av 1 ss philadelphia light, 1 ss mager kesam, 10 gram proteinpulver med vaniljesmak, sukrinmelis og litt vann. Mens sjokoladekremen er laget er 10 gram proteinpulver med sjokoladesmak, 10 gram peanøttmel, 1 dæsj kakao, 3-4 ss kaffe, sukrin og litt vann. Jeg smurte vaniljeglasur på alle pannekakene før jeg la dem oppå hverandre og toppet med sjokoladekrem og mandarinbåter. Bananbiter ble også med på fatet. Anya, Linni91, yoshi og 5 andre 8 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/14/#findComment-623725 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest mmmi Skrevet 8. januar 2013 Del Skrevet 8. januar 2013 det så ufattelig godt ut Så kjekt å høre, Marianne! Tusen takk!! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/14/#findComment-623802 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anya Skrevet 8. januar 2013 Del Skrevet 8. januar 2013 Sweeeet L.O.R.D jeg sitter her og sikler IGJEN! Flinkeste!! opdal 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/14/#findComment-623814 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest mmmi Skrevet 8. januar 2013 Del Skrevet 8. januar 2013 Sweeeet L.O.R.D jeg sitter her og sikler IGJEN! Flinkeste!! Anya, når du er ferdig på diett og har drust alle konkurrentene dine langt ned i asfalten, skal jeg sende en customized kake til deg i posten. Anya 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/14/#findComment-623818 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anya Skrevet 8. januar 2013 Del Skrevet 8. januar 2013 Anya, når du er ferdig på diett og har drust alle konkurrentene dine langt ned i asfalten, skal jeg sende en customized kake til deg i posten. Miiihihihiii!!! Lookin` forward to it!! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/14/#findComment-623824 Del på andre sider Flere delingsvalg…
schumacher Skrevet 25. januar 2013 Del Skrevet 25. januar 2013 SUKKERFRI PROTEINRIK VANILJEISKREM A la Schumacher 1 beger skyr naturell 1 scoop vaniljeprotein 2 eggehvitter 1 eggeplomme 1 dl sukrinmelis 1 ts vaniljepulver eller frø fra vaniljestang Stivpisk eggehvittene i en bolle, og eggeplommen med sukrinmelis i en annen bolle. Bland så alt sammen, sammen. Hell over i en boks med lokk, og putt i fryseren. Rør om litt innimellom (hvert 15.-20. minutt?) for å unngå at det blir krystaller. Den er ferdig når det har en is-konsistens, hvis du skjønner. Etter et tre timer kanskje? Midtiukatastyproteinbombe | À la Schumacher Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/14/#findComment-644166 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.