Jump to content

Trrrtrrr

Members
 • Content Count

  184
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Trrrtrrr last won the day on April 15 2013

Trrrtrrr had the most liked content!

About Trrrtrrr

 • Rank
  Member
 • Birthday 10/03/1994

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Igår var det min tur, tenkte jeg skulle dele min opplevelse Jeg opererte meg på Clinic Strømstad, og skulle møte opp 13.45 igår. Der ble jeg møtt av en utrolig hyggelig dame som ga meg noen papirer jeg skulle fylle ut, og informerte om at de dessverre var litt forsinket. En time senere fikk jeg beskjed om at alt var klart for meg, og jeg møtte kirurgen som tegnet og tok bilder. På konsultasjonen hadde vi blitt enige om 375(er dette det samme som 375cc?), men jeg sa han gjerne kunne dytte inn litt til om det var plass. Videre ble jeg ført inn et annet venteværelse, før narkosesykepleieren kom og hentet meg. Han var UTROLIG dyktig, og det gjorde ikke vondt i det hele tatt. Først gikk jeg noe avslappende middel, før jeg sakte men sikkert sovnet. Jeg våknet en times tid senere, og fikk beskjed om at alt hadde gått som smurt, og at det ble 390g under muskelen. Mamma, samboer og jeg var en halvtimes tid på overvåkningen, før jeg følte meg fin i formen og klar til å dra. På turen hjem ble smertene verre, og når jeg kom hjem klarte jeg ikke gå på do, skrive på telefon eller reise meg opp på egenhånd. Merkelig nok hjalp det og sove en times tid, og da var de verste smertene borte. Etter powernappen hadde jeg null problem med å bevege meg smått rundt, gå på toalettet, skrive på telefonen og drikke brus. Jeg sov litt dårlig inatt da jeg hater å sove sittende, men det ble vel en 5-6 timer sammenlagt alikevel. Nå sitter jeg her med en sprengende følelse i brystet, men det er langt ifra så ille som jeg trodde det skulle bli. Gleder meg til å ta av bandasjen ikveld
 2. Er det noen her med meget godt utviklede brystmuskler som har tatt under muskel og fått noen "problemer" i ettertid? Og da mener jeg godt utviklede muskler, minimum 50kg i benk og 20kg manualer i skråbenk som en pekepinn.
 3. Endelig min tur! Legger meg på benken den 18 mars, på Strømstad klinikken. Valget falt på den fordi det er veldig nærme her jeg bor(Sarpsborg) og har 3-4 bekjente som har fått operert seg der og blitt veldig fornøyde. Operasjonen er også en smule billigere enn på norske klinikker. Er det noen som har erfaring med Strømstad klinikken? Jeg fikk beskjed om at jeg måtte ta under muskelen da jeg hadde så utrolig lite brystvev fra før, og vi skal gå for 400cl. Per dags dato ser jeg ut som en mann på steroider som har fått gyno, håper inderlig på at resultatet blir bra
 4. Hei hei hallo :-) Jeg som flere her har hatt en liten glansperiode med diverse "formbilder", men føler nå at tiden er inne for å fjerne dem. Litt vel kleint om en arbeidsgiver googler meg og det første du ser er 4-5 rumpebilder(eller er det kanskje et pluss? Hmmm..) Nuvel, er det noen som vet når de blir borte fra Google, eller blir det værende der for alltid? Jeg skammer meg ikke, men kan se mulige problemer i fremtiden. Takk for alle svar!
 5. Trrrtrrr

  Dagens negative

  Norwegian Athletic forum, alle konger og dronninger av broscience samlet i et hjernedødt sted. (Noen unntak selvfølgelig)
 6. Hei, har ikke vært pålogget på en stund :-) Det gikk veldig bra, fikk en 5'er som jeg er ganske fornøyd med. Mine beste tips er å lese tekstboka, se på bilder(hvem som har malt dem, hvor de kommer fra), lær deg litt om tradisjoner, forskjellig mat osv i spansktalende land, da de var veldig glad i å sjekke om jeg kunne litt om kulturen osv. Masse, masse lykke til!
 7. Du skal vel ikke tilfeldigvis med Gateway?? Drar selv den 21. Jan :-):-)
 8. DYTT, NÅ ER DET SNART JUL :D:D
 9. http://www.jencomaskeck.com/2012/07/fitness-bullies.html
 10. Anbefaler alle å velge DHL-ekspress(om pengene strekker til), raske og effektive, og om du ikke er hjemme gjemmer de pakken din et sted i hagen og får deg til å gå på skattejakt(min DHL-mann gjør ihvertfall det) SUPERFUN
 11. Så gammel man er når man er fornuftig nok til å trene smart. Blir for dumt å putte alle 12/15/16-åringer i samme båt, da det er store individuelle forskjeller blant alle barn/tenåringer.
×
×
 • Create New...