Gå til innhold

Trrrtrrr

Medlemmer
 • Innholdsteller

  184
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Trrrtrrr vant dagen sist 15. april 2013

Trrrtrrr hadde mest likt innhold!

Om Trrrtrrr

 • Rang
  Medlem
 • Bursdag 03. okt. 1994

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Igår var det min tur, tenkte jeg skulle dele min opplevelse Jeg opererte meg på Clinic Strømstad, og skulle møte opp 13.45 igår. Der ble jeg møtt av en utrolig hyggelig dame som ga meg noen papirer jeg skulle fylle ut, og informerte om at de dessverre var litt forsinket. En time senere fikk jeg beskjed om at alt var klart for meg, og jeg møtte kirurgen som tegnet og tok bilder. På konsultasjonen hadde vi blitt enige om 375(er dette det samme som 375cc?), men jeg sa han gjerne kunne dytte inn litt til om det var plass. Videre ble jeg ført inn et annet venteværelse, før narkosesykeplei
 2. Er det noen her med meget godt utviklede brystmuskler som har tatt under muskel og fått noen "problemer" i ettertid? Og da mener jeg godt utviklede muskler, minimum 50kg i benk og 20kg manualer i skråbenk som en pekepinn.
 3. Endelig min tur! Legger meg på benken den 18 mars, på Strømstad klinikken. Valget falt på den fordi det er veldig nærme her jeg bor(Sarpsborg) og har 3-4 bekjente som har fått operert seg der og blitt veldig fornøyde. Operasjonen er også en smule billigere enn på norske klinikker. Er det noen som har erfaring med Strømstad klinikken? Jeg fikk beskjed om at jeg måtte ta under muskelen da jeg hadde så utrolig lite brystvev fra før, og vi skal gå for 400cl. Per dags dato ser jeg ut som en mann på steroider som har fått gyno, håper inderlig på at resultatet blir bra
 4. Hei hei hallo :-) Jeg som flere her har hatt en liten glansperiode med diverse "formbilder", men føler nå at tiden er inne for å fjerne dem. Litt vel kleint om en arbeidsgiver googler meg og det første du ser er 4-5 rumpebilder(eller er det kanskje et pluss? Hmmm..) Nuvel, er det noen som vet når de blir borte fra Google, eller blir det værende der for alltid? Jeg skammer meg ikke, men kan se mulige problemer i fremtiden. Takk for alle svar!
 5. Trrrtrrr

  Dagens negative

  Norwegian Athletic forum, alle konger og dronninger av broscience samlet i et hjernedødt sted. (Noen unntak selvfølgelig)
 6. Hei, har ikke vært pålogget på en stund :-) Det gikk veldig bra, fikk en 5'er som jeg er ganske fornøyd med. Mine beste tips er å lese tekstboka, se på bilder(hvem som har malt dem, hvor de kommer fra), lær deg litt om tradisjoner, forskjellig mat osv i spansktalende land, da de var veldig glad i å sjekke om jeg kunne litt om kulturen osv. Masse, masse lykke til!
 7. Du skal vel ikke tilfeldigvis med Gateway?? Drar selv den 21. Jan :-):-)
 8. DYTT, NÅ ER DET SNART JUL :D:D
 9. http://www.jencomaskeck.com/2012/07/fitness-bullies.html
 10. Anbefaler alle å velge DHL-ekspress(om pengene strekker til), raske og effektive, og om du ikke er hjemme gjemmer de pakken din et sted i hagen og får deg til å gå på skattejakt(min DHL-mann gjør ihvertfall det) SUPERFUN
 11. Så gammel man er når man er fornuftig nok til å trene smart. Blir for dumt å putte alle 12/15/16-åringer i samme båt, da det er store individuelle forskjeller blant alle barn/tenåringer.
×
×
 • Opprett ny...