Jump to content

Linni91

Members
 • Content Count

  1315
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Linni91 last won the day on January 23 2013

Linni91 had the most liked content!

About Linni91

 • Rank
  Fitness blogger
 • Birthday 01/15/1991

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Fürst operer hvertfall med nmol/L
 2. Jo, selvsagt, enig der. Tenkte mer på at det kunne være vanskeligere å plassere seg selv og begrunne plasseringen hvis man ikke kjente idretten så godt.
 3. I tillegg skal du jo, i kapasitetsanalysen, vurdere deg selv oppimot arbeidskravene, så om det er en idrett du har holdt på med en stund er det muligens lettere å vurdere istedenfor en idrett du nylig har begynt med.
 4. Hvorfor skrive arbeidskravs- og kapasitetsanalyse i en idrett du ikke har holdt særlig på med? (Antar det siden du skriver nybegynner). Arbeidskrav- og kapasitetsanalyse er jo en typisk oppgave i treningslære på videregående, og går du idrettslinje hører du vel til en spesiell idrett? Beklager alle spørsmålene, men jeg har skrevet nøyaktig samme oppgave selv, da knyttet til idretten jeg holdt på med, og synes det var mye lettere å skrive oppgave om en idrett jeg kunne fremfor å velge en jeg ikke kunne så veldig mye om. Det er jo tross alt en ganske omfattende oppgave.
 5. "Fanatisk side Første stedet, jeg har turet å vise bilde av formen min Og kunne spørre om hjelp for å nå flere mål Kremen av Facebook"
 6. Hun burde bare sendes tilbake til planeten hun kom fra. Hun og de andre parasittene hun har klart å hjernevaske.
 7. Facebook --> Ingunn Sigurdsdatter --> Scroll ned et par poster til posten om Ebola (eller Ebo-lie) --> Les og riv deg litt i håret. (Kommentarfeltet er som vanlig vanvittig underholdende/skremmende).
 8. Kult! Bodde rett i nærheten der vi og. (Bayswater). Det hørtes fornuftig ut! No problemooo
 9. Kom hjem fra London for et par timer siden faktisk. Hvor i London skal dere bo? Når du kjøper billett fra flyplassen til sentrum, så burde du kjøpe returbilletten samtidig, det er billigere. Kan også nevnes at det er billigere å kjøpe dagskort til metroen om du skal ta den to eller flere turer i løpet av dagen (noe alle gjør). Prisen på enkeltbilletter er helt hinsides. (Enkeltbillett: 4.70 pund, dagskort: 9.00 pund). De har noe som heter "Oyster card", men sjekket det ikke ut, så prøv å google det og sjekk om det er enda billigere igjen. Prisene på spisesteder varierer en del. Det vi erfarte var at samme kjede tok seg litt bedre betalt når de lå litt nærmere hotellene (utnytte hotellgjester ofc.) Dog mulig dette ikke gjelder overalt. Mange av resturantene har meny og priser utenfor, så det går an å sjekke der før man bestemmer seg for å spise. Det er også så sinnsykt mye spisesteder overalt, så å anbefale det blir nesten en umulighet. I tillegg kan priser variere en del innad i restauranten og. Jeg spiste feks. en pizza på italiensk til 9 pund, mens søsteren min spiste en til 15 pund. Du finner sånne expressmatbutikker overalt omtrent (Tesco, Sainsbury etc.). Hadde ikke behov for en stor matbutikk, så erfaringen der er ikke-eksisterende.
 10. Det kommer jo an på hva du er vant til/tåler. Jeg har massert med boccaball av jern. Funker noen steder, men ikke fullt så bra andre steder. Husk at du skal klare å massere og samtidig slappe av i muskulaturen du masserer. Lacrosseball er en del mykere enn crocketball, og en kan primært massere hele kroppen på den uten å være redd for å smadre i stykker skjelettet. (Føles i det minste slik når du legger deg litt feil på en jernkule ). Du får forresten tak i lacrosseball på Ebay hvis det skulle være ønskelig! Jeg bestilte mine derfra og angrer ikke ett sekund. (Anbefales på det varmeste om du driver en del med massasje).
 11. Herremannen over meg var litt tidligere ute

Artikler fra forsiden

×
×
 • Create New...