Gå til innhold

Linni91

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1 315
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  8

Linni91 vant dagen sist 23. januar 2013

Linni91 hadde mest likt innhold!

Om Linni91

 • Rang
  Fitnessblogger
 • Bursdag 15. jan. 1991

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Fürst operer hvertfall med nmol/L
 2. Jo, selvsagt, enig der. Tenkte mer på at det kunne være vanskeligere å plassere seg selv og begrunne plasseringen hvis man ikke kjente idretten så godt.
 3. I tillegg skal du jo, i kapasitetsanalysen, vurdere deg selv oppimot arbeidskravene, så om det er en idrett du har holdt på med en stund er det muligens lettere å vurdere istedenfor en idrett du nylig har begynt med.
 4. Hvorfor skrive arbeidskravs- og kapasitetsanalyse i en idrett du ikke har holdt særlig på med? (Antar det siden du skriver nybegynner). Arbeidskrav- og kapasitetsanalyse er jo en typisk oppgave i treningslære på videregående, og går du idrettslinje hører du vel til en spesiell idrett? Beklager alle spørsmålene, men jeg har skrevet nøyaktig samme oppgave selv, da knyttet til idretten jeg holdt på med, og synes det var mye lettere å skrive oppgave om en idrett jeg kunne fremfor å velge en jeg ikke kunne så veldig mye om. Det er jo tross alt en ganske omfattende oppgave.
 5. "Fanatisk side Første stedet, jeg har turet å vise bilde av formen min Og kunne spørre om hjelp for å nå flere mål Kremen av Facebook"
 6. Hun burde bare sendes tilbake til planeten hun kom fra. Hun og de andre parasittene hun har klart å hjernevaske.
 7. Facebook --> Ingunn Sigurdsdatter --> Scroll ned et par poster til posten om Ebola (eller Ebo-lie) --> Les og riv deg litt i håret. (Kommentarfeltet er som vanlig vanvittig underholdende/skremmende).
 8. Kult! Bodde rett i nærheten der vi og. (Bayswater). Det hørtes fornuftig ut! No problemooo
 9. Kom hjem fra London for et par timer siden faktisk. Hvor i London skal dere bo? Når du kjøper billett fra flyplassen til sentrum, så burde du kjøpe returbilletten samtidig, det er billigere. Kan også nevnes at det er billigere å kjøpe dagskort til metroen om du skal ta den to eller flere turer i løpet av dagen (noe alle gjør). Prisen på enkeltbilletter er helt hinsides. (Enkeltbillett: 4.70 pund, dagskort: 9.00 pund). De har noe som heter "Oyster card", men sjekket det ikke ut, så prøv å google det og sjekk om det er enda billigere igjen. Prisene på spisesteder varierer en del. Det vi er
 10. Det kommer jo an på hva du er vant til/tåler. Jeg har massert med boccaball av jern. Funker noen steder, men ikke fullt så bra andre steder. Husk at du skal klare å massere og samtidig slappe av i muskulaturen du masserer. Lacrosseball er en del mykere enn crocketball, og en kan primært massere hele kroppen på den uten å være redd for å smadre i stykker skjelettet. (Føles i det minste slik når du legger deg litt feil på en jernkule ). Du får forresten tak i lacrosseball på Ebay hvis det skulle være ønskelig! Jeg bestilte mine derfra og angrer ikke ett sekund. (Anbefales på det varmeste om du d
 11. Herremannen over meg var litt tidligere ute
×
×
 • Opprett ny...