Gå til innhold

yoshi

Medlemmer
 • Innholdsteller

  278
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om yoshi

 • Rang
  Medlem
 • Bursdag 19. feb. 1992
 1. For de som bor der er det jo greit, men litt langt å kjøre 100 mil. Tror det går raskere å få det i posten da :-)
 2. Tusen takk for svar! Jeg skal prøve å komme meg opp i 125g protein da Så får jeg bestille i dag, så får jeg den vel ikke så lenge etter helga.
 3. Vet du noe om hvor lang leveringstid det er? Rekker nok ikke å få denne til diettstart på mandag?
 4. Jeg skjønner at jeg kommer til å gå ned i vekt, men siden det ikke var et mål, så har jeg liksom ikke noen målvekt Men da prøver jeg meg på det jeg har funnet ut av, hvis dere godkjenner det her?
 5. Skal man beregne proteininntaket i forhold til målvekta? Trodde det var i forhold til det man veide nå. Jeg veier 53 kg, men vil ikke ned i kg, bare få ned fettprosenten. Skal jeg ta utgangspunkt i 53 kg da? I så fall blir det jo 106 g, og gjør det da noe om jeg går over dette? Jeg er helt fersk i dette..
 6. Så det gjør ikke noe at proteinmengden blir litt høyere enn det den egentlig skal være?
 7. Jeg må prøve å planlegge neste ukes måltidsplan best mulig, ettersom jeg ikke er noe flink på dette med kosthold. Derfor lurer jeg på om dette ser greit ut som en dagsplan? Jeg er en jente på 20 år, veier 53 kg og er 159 cm høy (evt. lav ). Jeg skal vel da ha i meg 106 g med proteiner? Energi: 631 kcal Fett: 6,49 g og i tillegg kommer jo omega3-tilskuddet Karbohydrat: 19,3 g (kanskje litt høyt??) Protein: 117,21 g
 8. Tusen takk for svar dere! Jeg har akkurat begynt å lest gjennom her, og har ikke kommet lengre enn til side 13 Hvor får man kjøpt vital arctic oil?
 9. Hei, sitter og leser meg gjennom innleggene her, ettersom jeg tenkte å prøve ut PSMF i neste uke Jeg lurer egentlig bare på om det går an å ta omega 3-tabeletter i stedet for i flytende form? Jeg greier nemlig ikke å få ned tran og slike ting..
×
×
 • Opprett ny...