Gå til innhold

spets

Medlemmer
 • Innholdsteller

  223
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om spets

 • Rang
  Medlem
 • Bursdag 13. april 1989

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hei for en fin dame

 2. Bare små mengder brød kan fucke opp alt med oppblåsthet, dårlig tarmhelse og påvirket psyke. Ris har ikke samme effekten selv om det er en rask carbkilde, men du får likevel blodsukkerstigningen og -fallet som VegarL sier. Insulinstigning som fører til fettlagring vil også være der. Ville prøvd å øke fett først, og om du ikke føler forbedring ville jeg snikt inn ris og potet på treningsdagene dine.
 3. Absolutt, om jeg holder meg "på" og ikke skeier ut gjør det underverker på kort tid for meg.
 4. Basert på egenerfaring vil jeg anbefalt carbs som potet, rotgrønnsaker og hvit ris. Disse blir iallefall ikke jeg oppblåst av. Selv blir jeg ikke i dårlig humør på lavkarbo med mindre jeg kutter på fettet. En pakke bacon har aldri gjort meg gretten ihvertfall
 5. spets

  Sulten!!

  Jeg tror du er sulten fordi du spiser for lite fett. Spis mer fett. Spis nok mat og tenk kaloririkt og mettede isteden for kalorifattig. Kroppen din vil takke deg for det ved å bli flinkere til å mobilisere kroppsfett
 6. Dropp lightproduktene og kornproduktene. Spis kjøtt, fisk, fugl, grønnsaker, bær, nøtter egg og fete meieriprodukter. Ikke tenk på kaloriene.
 7. Hva har skjedd med favorittloggen min mens jeg har vært ute av drift??

  1. spets

   spets

   Flytta loggen til pornobloggen.no

 8. Må si det er en ære å bli sammenlignet med drømmedama di, selv om hun er oppblåsbar. Jeg kan også se litt oppblåst ut om jeg vil, men jeg kan ikke risikere at Brukernavn ikke finner meg tiltrekkende. Her må vi tross alt sprade rundt i badetøy og jeg har ingen OnePiece å gjemme meg bak.
 9. Fordi maten har blitt dopet hans. Maten skaper en lykkefølelse og han har latt seg selv bli avhengig.
 10. Folk generelt, men spesielt kjeftere. "HErregud! Ok, HVA er det som skjer her? HVORFOR gjør du det der?!" "Fordi <insert good reason here>." "Åja, daså. Så bra!"
 11. spets

  Dagens Glade

  Jeg er ferdig med årets eksamener om 3 timer. Trenger ikke ta de opp igjen før til neste år!
 12. Skulle ønske det var Pepsi Max i havet istedenfor vann.
×
×
 • Opprett ny...