Gå til innhold

Jakebob

Medlemmer
 • Innholdsteller

  478
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1
 1. Jeg er dritgod på tastatursnarveier.
 2. "Ikke vær den du er, vær den du vil være". Og som Pippi Langstrømpe sier, "Det har jeg aldri prøvd før; så det klarar jag sikkert!"
 3. Fler enn meg som har prøvd havsalt på isen? Krise digg! For tiden er favoritten Ben & Jerry's fish food med banan, valnøtter og havsalt. Søtt og salt <3
 4. Ovnsbakt økologisk kyllingbryst, kålrabistappe, sjalottløk, kantarell og baconasparges i rødvinssaus.
 5. Tomatsuppe med kjøttboller 2 porsjoner: Tomatsuppe 2 terninger kjøttbuljong 4 dl vann 2 hakkede tomater 8 hakkede soltørkede tomater 1 hakket løk 1 glass tomatpuré 2 hakkede fedd hvitløk 1/2 chili + salt, pepper Kok opp buljongen i vann. Tilsett så resten av ingrediensene fortløpende etter tur, i oppsatt rekkefølge. Rør av og til og krydre med salt og pepper etter smak. La stå å putre mens du steker kjøttbollene, 5 - 10 min. Kjøttboller 400g karbonadedeig 1 egg 1 ss olivenolje + salt, pepper Bland sammen (bruk rene hender og kna) ingrediensene i en bolle.
 6. seriously, fit the fuck up

 7. Ovnsbakt laks og kålrabi-fries Denne retten lager seg nesten av seg selv. Ha salt, pepper og olivenolje over laksefileter og strimlet kålrabi i en ildfast form. Sett midt i ovnen på 200° i ca 20 minutter. Kast litt rundt på kålrabi-strimlene et par ganger under veis. Agurksalaten lager du ved å legge tynne agurkskiver i en bolle, drysse salt over, og la det trekke i 5 minutter. Skyll så av saltet og ha 4ss eddik og 2dl vann i bollen, og la det trekke sammen med agurkskivene i ca 20 minutter. Topp med kesam og valgfritt krydder. På bildet er det for eksempel brukt chili.
 8. Ovnsbakt laks og kålrabi-fries, agurksalat og kesam - det meste lett marinert med chili.
 9. ikke for å skryte, men jeg har spist tre kokosboller i dag

 10. Tunfisksalat med reker på ristet brød. Bland sammen En boks tunfisk 1 spiseskje majones 2-3 spiseskjeer kesam 1/2 løk Generøst med salt og pepper Sitronsaft fra en sitronbåt Topp med skrella reker, pynt med grønt krydder og server med majones.
 11. Rema 1000 selger nå drømmerumper på boks til kun kr 29,- Flotte greier altså!
 12. Jeg beklager at jeg kommer til å fortsette. Jeg er lei for at bildene opprører deg Jeg kan imidlertid trøste deg med at det er veldig enkelt å lage Det gleder meg å høre (lese), takk
 13. Ingers lavkarbobrød, snøfrisk, hjemmelaga tunfisksalat og reker.
×
×
 • Opprett ny...