Gå til innhold

KamillaK

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1 291
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

KamillaK vant dagen sist 16. desember 2015

KamillaK hadde mest likt innhold!

1 følger

Om KamillaK

 • Rang
  Fitnessblogger

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. DET var ingen dum idé Det skal jeg sannelig gjøre! Tusen takk. Og altså... For en lekker tabell! Hadde vært enda lekrere med et norskt flagg på, eller hva? Tusen takk, Jørn. Betyr litt ekstra når det kommer fra deg. Haha skjønte at du hadde tatt screenshot av telefonen, men først trodde jeg du hadde markert 84 kg-klassen for meg
 2. Så gode dere er!! Tusen takk Nå er planen å bli sterkere og flinkere - giiiiiira!
 3. Takk, Hoel Kan vi ikke samarbeide da? Du benker, så tar jeg de to andre. God deal, spør du meg.
 4. Åååå Tusen takk! Det var så gøy - sulten på mer!
 5. Avhengig av om du tar tog/trikk og hvor lang du ønsker at turen skal være. For tur til Barlindåsen pleier jeg å gå fra Kjelsås (endeholdeplass for trikk), eventuelt fra togstasjonen Sandermosen for en kortere tur. Pleier å starte på Skar (går buss dit) for Øyungskollen, Mellomkollen og Gaupekollen Googler du, finner du nærmere turbeskrivelser.
 6. Jeg elsker å gå i fjellet selv, men i nærheten av Oslo, uten bil... Har dessverre ingenting å bidra med der. MEN du nevner marka, og som en mellomting kan jeg jo høre om du har gått på for eksempel Barlindåsen, Gaupekollen eller Mellomkollen? I Nordmarka. Kan ikke sammenlignes med ordentlige fjellturer, men det er i det minste skog, sti og bakker, og man kan nyte utsikt på toppen Langt bedre enn ingenting, synes jeg.
 7. KamillaK

  Dagens Glade

  175 kg i markløft i går (med mer inne). Treningen går i det hele tatt sykt bra. Artige greier:cool: Shoppingbonanza i dag var heller ikke feil:whistle:
 8. KamillaK

  Dagens Glade

  FIRE dager til nasjonalt utstyrsfritt!!! Ja, også er det mandag, jeg har levert skoleoppgave, økten i dag var sykt bra, og... livet!
 9. KamillaK

  Dagens Glade

  Dag sin Rimi vs min Rimi. Livet<3
 10. KamillaK

  Dagens Glade

  Mandag (kvalifiserer til dagens glade i seg selv), har fått speil i heisen hjemme, levert inn skoleoppgave, og gått tur til Maridalsvannet med Kristin Charm. So much win.
 11. Streaming: http://www.ustream.tv/channel/nm-2015-spydeberg?utm_campaign=ustre.am&utm_source=ustre.am%2F1mhr2&utm_medium=social&utm_content=20150227013817
 12. Det ble streamet i fjor i hvert fall. På facebookarrangementet står det at det jobbes med saken
 13. KamillaK

  Dagens negative

  Jeg tipper dagens negative for Dag er at han bare har 14% batteri igjen på mobilen, klokken ni på nyttårsaften. I verdens rikeste land.
×
×
 • Opprett ny...