Gå til innhold

Miah

Medlemmer
 • Innholdsteller

  143
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Neeei, hvordan fikk du det til?! Mine faller bare fra hverandre, og ser nesten ut som noe hvitt gugge kommer ut av fiskekakene.
 2. "Cocoa liquor, sugar, almonds, cocoa butter, sea salt, soy lecithin, vanilla. May contain traces of milk, wheat, peanuts or other nuts." Såå, absolutt ikke sukkerfri. Litt usikker her, men må vel ha noe med at DHL rett og slett ikke leverer til din adresse?
 3. Det eneste tilfellet dette ikke gjelder er hvor man betaler litt eller alt med iHerb-rewards. De poengene regner iHerb som likestilt med helt vanlige penger, så de trekkes ikke fra, men regnes som en del av "det du betaler". Lurt å huske på, har heldigvis ikke brent på meg den.
 4. Denne har jeg sikkert sagt her inne før; jeg irriterer meg over kunder. (Jobber deltid i matbutikk). Men, irriterer meg også grenseløst over en del butikkansatte. Ser på meg selv som en ganske grei kassejente, sier hei, ha det, ha en god dag osv, (med noen unntak - er noen mennesker man bare merker eller vet vil ha minst mulig kontakt med hun som skanner varene). SÅ når JEG går i en eller annen butikk, spesielt matbutikker, irriterer jeg meg over kassefolk som åpenbart ikke har lært kundeservice. Her kommer jeg med eggene mine, sjokoladen (jada padda), melken og skinken og ikke minst ET
 5. Skjønte ærlig talt ikke hva som var galt med noe her. Når folk studerer medisin tenker jeg automatisk at de nok lærer litt av hvert, og huden er jo en del av "litt av hvert"? Allmennleger har jo også grunnleggende kunnskap om hudsykdommer? Og spørsmålet til han i 50-årene synes jeg var helt greit, er jo ikke alle som synes proteinpulver fungerer noe særlig for dem.
 6. Heheheh, nei. Om jeg hadde spist 100% rent hadde nok fremgangen kommet raskere, men jeg har god tid, jeg.
 7. Hvilken sukkerfri sjokolade spiser du? Synes de fleste er så utrolig dyre.
 8. Jeg har mye samme problemet med å holde meg unna sukker. Utrolig nok så merker jeg at jeg spiser mest sukker (og mat generelt) når jeg kjeder meg på kveldene. Trikset er jo å finne på noe annet, er det ikke? Gå en tur, møte venner, se en god film (uten noe snop), rydde i huset, vaske, fikse - OSV, bare ha noe å gjøre på! Er man konstant opptatt med noe går det overraskende lite sukker ned, med mindre man klarer å faktisk spise skikkelig mat når det er tid for middag fremfor å hive nedpå en krokanrull.
 9. "Self reliance" og "food security" viste seg jo særdeles godt da smørkrisen kom? Mhmm, veldig bra. Og nei, jeg bryr meg egentlig ikke noe særlig om den delen. Det der er jo en av de få argumentene for å faktisk opprettholde norsk landbruk, det og "kulturarven" - men ærlig talt synes jeg det er noe spinnvilt i det å bruke penger på å betale bønder for å lage mat som vi igjen må betale for å kjøpe. Jeg er for at utenlandske produkter skal få innpass i Norge, om et matkrise kommer så rammer den oss uansett om vi lager en liten del av maten vi spiser her i landet eller ei.
 10. Oi oi, den der fungerer ikke på alle studier. Dette året har jeg klart å lest det meste av pensum, men hadde jeg måtte notert samtidig hadde det aldri i livet fungert. - Gjør gamle eksamensoppgaver - Delta på kollokvier - om man diskuterer stoffet med andre og må forklare det for andre sitter det mye bedre fast - Ikke les dagen før eksamen. Kan gjerne gå på jobb, eller se en film og slappe av - men IKKE les til eksamen! Kan du ikke stoffet til nå kan du bare gi deg. I tillegg ender en gjerne opp med et alt for stort fokus på det man leste akkurat den dagen, og det er kjipt. Selv slu
 11. Da passer det jo perfekt at jeg ikke egentlig støtter norsk landbruk.
 12. Jeg er nok en av de som burde leve litt mer som en student - selv om jeg allerede er en. Jeg bor nemlig hjemme, men betaler utgifter som mat, transport, klær, telefon, diesel selv. Eneste jeg ikke betaler selv er strøm, leie og internett. Jeg vet jeg er heldig, og jobber mye utenom. Kan tjene alt fra 6000 til 18 000 hver eneste måned, og jeg sparer alt jeg kan. Eneste er jo at når jeg får inn ekstra penger, så har jeg en tendens til å bruke mer. Nye klær, tar meg kanskje en ekstra drink på byen, tenker ikke over det to ganger før venner spør om jeg vil være med ut å spise, kjøpet litt for
 13. Her i huset går det kun i produkter fra Q-meieriene, med de unntakene hvor Q ikke har produkter - som kesam og cottage cheese. Kjøper heller ikke Gilde, aldri. Forsøker å støtte de litt mindre produsentene, og vil ha variasjon. Har ikke satt meg helt inn i hvordan alt dette fungerer, så ikke kvel meg.
 14. Skal faktisk bruke 17. mai hjemme alene for å lese til eksamen, men skal likevel bake en herlig pavlova med masse, masse deilige bær!
×
×
 • Opprett ny...