Gå til innhold

smågodt

Medlemmer
 • Innholdsteller

  122
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Noen som har fått kjøpt i bergen????
 2. Hvilke proteinpulver bruker folk i bakst?! - Da tenker jeg spesielt nøytrale proteinpulver. Lest om både bakepro, erteprotein, whey osv.. Bakepro på sunnkost koster hest, så om noen vet om gode alternativer? Kom gjerne med kreative oppskrifter på bakster hvor dere har nyttet proteinpulver
 3. Wøø, NÅ skal jeg på jakt
 4. Noen som gidder sette av litt tid til tips? Lurer på hvordan jeg skal løse puslespillet med fordeling av fett, karbohydrater og proteiner. Veger ca 50 KG, er 167-168 høg og har til nå trent styrke ca fire ganger i uken. Skal nå trene fullkropp ca 3 x uken med minst mulig kardio.. Ser for meg gerilja x 2 .. Ønsker opp i muskelmasse hovedsaklig, og målet er 55 kg hvertfall.. Øvelser jeg trener er Knebøy Markløft Chins Dips Benkpress Roing .. Alle 3 x 10.. Ca 2.5 timer i uken..
 5. På restaurant kan du få kjøpt salater omtrent over alt! Bare pass på å si uten et kilo dressing og mais, og med ekstra kylling De selger mager kesam, og gresk yoghurt, og noen steder cottage cheese, men den fant jeg ikke i mager variant! men de spiller vel ikke noen rolle..:)
 6. ååååå, gleder meg å se så positiv fremgang!! nydelig:)
 7. Slenger meg på her, virker genialt!! - Endringer gjort etter pes, så de er BRA økt i mat! jente 21 år, 49,8 kg 167,5 cm Målet er forsåvidt opp i vekt-muskler(til ca 55kg) og noe opp i fett. sist målt fettprosent med inbody 720 var 3,8% noe jeg forsåvidt ikke tror på.. trener fullkropp 3x10 maks tre ganger ukentlig, lite kardio(morgenkardio i ny og ne evt. gerilja, ca 1 gang per 1-2 uke) jobber skift på sykehus, så er noe aktiv gjennom jobb. spiser ikke sukker, og drikker sjeldent alkohol. normal dag for meg er: - Frukost: 2 egg) med magert kjøtt + noen spiseskjeer CC/kesam til
 8. Hehe.. det skjønte eg:) Lurte egentlig på om ho fulgte periodiske faste eller spiste på morgenen.. Men ser no at det må være om morgenen:)
 9. Går du innpå iherb.com finner du nok mangen gode alternativer! Trygg side, og lite frakt så lenge du holder deg under 200 kr:) Jeg har hvertfall komt godt ut av den siden!
 10. Satt akkurat å lurte på å klikke dette hjem for å bruke i bakst! Vil du fortsatt anbefale?
 11. DØØR!! Sitter her med en pose potetgull, og 200 g sjokolade, men ingen av delene frista etter å ha lest dinna loggen!!! Så flink du er! Her skal det lages handleliste!!
×
×
 • Opprett ny...