Andy Skrevet 25. mars 2012 Del Skrevet 25. mars 2012 Herlig, Kjetil! Mette M og Keegil 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/2/#findComment-223100 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Keegil Skrevet 25. mars 2012 Forfatter Del Skrevet 25. mars 2012 Snadder! Hva blir neste prosjekt? Hemmelig, men det er bare å glede seg til mandagen! wingeer og Smoit 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/2/#findComment-223364 Del på andre sider Flere delingsvalg…
thooomas Skrevet 26. mars 2012 Del Skrevet 26. mars 2012 Vi er klar for oppfølger! lillefrøken, xxxxx og Keegil 3 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/2/#findComment-224542 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Keegil Skrevet 26. mars 2012 Forfatter Del Skrevet 26. mars 2012 Kjetils Bøse Meksikanere™ 26.03.12 I dag var det bare å dra frem bønner, koriander, guacamole, jalapeños og tortillachips for å teste ut en spicy meksikansk burger. Traff bra på smaken her, det ble riktig snadder! Til burgerne: 800g kjøttdeig 4 vårløk 1 fedd hvitløk 1/2 boks kidneybønner 1 eggeplomme 1 kavring 1/3 glass jalapeños Cumin Koriander Paprikapulver Cayennepepper Til guacamole: 1 avokado 1 fedd hvitløk 1/2 rød chili 1/2 lime (saften) 1 ss kesam Cumin Koriander Tilbehør: 4 meksikanske pitabrød Cheddar Tortillachips Bananpepper eller jalapeños Salat Tomat Løk Kesam Salsa (gjerne hjemmelaget) Kjør vårløk, hvitløk, kidneybønner, eggeplomme, kavring og jalapeños i food processor til det blir en grovmalt guffe. Ha kjøttdeigen i en bolle, krydre med cumin, koriander, paprikapulver, cayennepepper, salt og pepper, hell oppi guffa og bland sammen med hendene. Form til fire burgere og legg på et bakepapir. Salt og pepre på begge sider og drypp litt olivenolje på. De som har lest oppskriften på Kjetils Bøse Amerikanere™ er kjent med denne drillen! Varm opp panna og stek på sterk varme i en fem minutters tid. Snu burgerne, ha på noen skiver cheddar, ta på lokket på panna og stek i fem minutter til. I mellomtiden varmer du opp pitabrødene i ovnen og kutter opp salat, tomat, løk og bananpepper. Jeg venter alltid med å lage guacamolen til slutt, ellers spiser jeg den bare opp før burgerne er ferdige. Mos avokadoen (men ta av skallet først, din luring) og finhakk hvitløk og chili. Bland sammen og ha i cumin, koriander, salt, pepper, kesam og limesaft. Miks! Da er det bare å sette sammen burgerne. Smør guacamolen på pitabrødene og ha på salat, tomat, løk og kesam i den rekkefølgen. Så kommer selve burgerne med cheddar. På toppen har du på salsa, bananpepper og tortillachips. Velbekomme! Smoit, xxxxx, lillefrøken og 23 andre 26 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/2/#findComment-224698 Del på andre sider Flere delingsvalg…
FrkHoel Skrevet 26. mars 2012 Del Skrevet 26. mars 2012 Seriøst, du er rene kokken jo! Ser dødsgodt ut Christer Engh og Keegil 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/2/#findComment-224708 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mette M Skrevet 26. mars 2012 Del Skrevet 26. mars 2012 Hva kan man si...NAM! Keegil 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/2/#findComment-224709 Del på andre sider Flere delingsvalg…
MartinK Skrevet 26. mars 2012 Del Skrevet 26. mars 2012 *sikle* Keegil 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/2/#findComment-224711 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jane Skrevet 26. mars 2012 Del Skrevet 26. mars 2012 Need i say more? Keegil 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/2/#findComment-224714 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skrevet 26. mars 2012 Del Skrevet 26. mars 2012 Liker alt jeg ser her, god damn, ser gode ut! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/2/#findComment-224735 Del på andre sider Flere delingsvalg…
thooomas Skrevet 26. mars 2012 Del Skrevet 26. mars 2012 Ble nesten sulten nå, herlig! Får prøve meg på en miniutgave, halvparten Keegil 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/2/#findComment-224737 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anreka Skrevet 26. mars 2012 Del Skrevet 26. mars 2012 Burgerne ser fantastiske ut:O ..må nesten følge med videre her Keegil 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/2/#findComment-224860 Del på andre sider Flere delingsvalg…
IngunnE Skrevet 26. mars 2012 Del Skrevet 26. mars 2012 ææææ, det hørtes RAMT godt ut! Keegil 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/2/#findComment-224874 Del på andre sider Flere delingsvalg…
LiveFailLearn Skrevet 26. mars 2012 Del Skrevet 26. mars 2012 Å HERREGUD!! Det der er seriøst det verste ( beste) jeg noen gang har sett! DEN skal prøves ut! Takk! Keegil 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/2/#findComment-225153 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Vegard L Skrevet 26. mars 2012 Del Skrevet 26. mars 2012 Hvis økonomikarrieren går til helvete kan du jo alltids starte gatekjøkken! Smoit, wingeer, Keegil og 5 andre 8 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/2/#findComment-225202 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kira Skrevet 27. mars 2012 Del Skrevet 27. mars 2012 Her har du miksa det beste fra to verdener altså...*sikle* Jeg stemmer for gatekjøkken:cool: Keegil og Anreka 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/2/#findComment-225653 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Dag Skrevet 27. mars 2012 Del Skrevet 27. mars 2012 Er det bedre å bruke kjøttdeig enn karbonadedeig i forhold til smak? Jeg syns den typiske kjøttdeigen man får i butikken er så smakløs og full av vann. Eller er du hardcore og får kverna ordentlig kjøtt hos slaktern? Admira 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/2/#findComment-225661 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest aaa Skrevet 27. mars 2012 Del Skrevet 27. mars 2012 Er det bedre å bruke kjøttdeig enn karbonadedeig i forhold til smak? Jeg syns den typiske kjøttdeigen man får i butikken er så smakløs og full av vann. Eller er du hardcore og får kverna ordentlig kjøtt hos slaktern? Kjøttdeig har vel som regel mer fett, og det er vel mindre begrensninger på hvor mye is man kan blande i under kverning...Kjøttdeig blir jo som regel bare kokt fordi det er så mye vann i den! :S Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/2/#findComment-225666 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Keegil Skrevet 27. mars 2012 Forfatter Del Skrevet 27. mars 2012 Er det bedre å bruke kjøttdeig enn karbonadedeig i forhold til smak? Jeg syns den typiske kjøttdeigen man får i butikken er så smakløs og full av vann. Eller er du hardcore og får kverna ordentlig kjøtt hos slaktern? Aller helst skulle jeg ha fått kjøttet kvernet, men jeg er dessverre ikke så hardcore... så jeg bruker kjøttdeig fordi mer fett = mer smak, stort sett (og mer kalorier; jeg skal OPP i vekt). Akkurat i burger synes jeg det gjør seg godt med en del fett så de blir saftige og gode. Anya 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/2/#findComment-225804 Del på andre sider Flere delingsvalg…
wingeer Skrevet 27. mars 2012 Del Skrevet 27. mars 2012 Synes ikke det er så problematisk med mye vann i kjøttdeigen når en skal lage burgere. Det er verre når en bare skal steke den for seg selv. Med burgere er det bare å ha høy nok varme så ordner alt seg helt strrrrrrålende. I en optimal verden kverner man kjøttet selv. Men i en optimal verden er det også slaktere i nærheten hvor en kan plukke ut et stykke kjøtt og få det kvernet. Drømmer! Keegil 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/2/#findComment-225812 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Dag Skrevet 27. mars 2012 Del Skrevet 27. mars 2012 Aller helst skulle jeg ha fått kjøttet kvernet, men jeg er dessverre ikke så hardcore... Softcore, så flaut. GrommiZ og Keegil 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/2/#findComment-225832 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.