Gå til innhold

Andy

Medlemmer
 • Innholdsteller

  3 359
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Andy

 1. Hvor lenge over dato er det trygt å bruke? Fant en uåpnet boks med monohydrat som gikk ut i (best før) april 2013 (produsert 2011), oppbevart mørk og på rundt 20 grader. Fortsatt innafor? Vil tro mye av datostemplingen på sånne tørrvarer har med endring/forringing av farge og kosistens, og ikke så mye på selve kvaliteten. Denne hadde blitt litt hard, men ble rask til pulver igjen når jeg hakka.
 2. Fancy! Så det brenner seg på en måte gradvis rundt metallskåla i bunn der? Prøvd røkeflis btw? Det må jo være optimalt for å gi god smak på kjøttet når det ligger så lenge
 3. Støtter det Tronaldo sier. Trening syv dager i uken er nesten på høyde med profesjonelle/toppidrettsutøvere, men forskjellen er at de har det som "jobb" og bruker mesteparten av tiden sin på restitusjon, og fokuserer på å få i seg mye mat og mye søvn.
 4. Prøv å klype deg selv i leggen og armen samtidig. Regner med dette gir svar på det du lurer på
 5. Andy

  Dagens Glade

  Har on-ear versjonen av dem selv, og må si meg veldig fornøyd med lyden. Sykt digg bass med edm/deephouse etc, men ikke så ille at de ødelegger andre sjangere heller Etter å ha brukt dem en stund, er det eneste jeg angrer på at jeg ikke kjøpte around ear..
 6. Andy

  Dagens Glade

  Fikk god fyr i peisen på første forsøk! Ordentlig manneemne der altså..
 7. Andy

  Dagens Glade

  Så ut som god stemning! Dagens (litt relaterte) glade: Kjøpte meg akkurat billetter til Tiësto i Oslo i dag Og får sannsynligvis solgt de jeg har for Trondheim i morgen.
 8. Du bygger jo muskler med det også, men er ikke poenget med markløft å bli sterk i å løfte noe fra bakken? Satt på spissen, er det jo bare første repetisjonen hvor du trener på dette når du bruker "touch and go". Du må ikke jobbe like hardt for å løfte stanga fra bakken. Man kan se effekten av det ved at man ofte klarer fler reps nær 1RM, enn om du hadde trena med stopp/reset i bunn. Touch and go kan også gjøre at man lettere mister spennet eller at teknikken ikke er like bra, som igjen gjør større risiko for ryggplager, enn om du hadde spent deg opp på nytt for hver rep. Mark med sprett har do
 9. Protip: last opp videoen et sted, og få den innbygd her. Hvis du får lite svar, er det antagelig fordi folk ikke gidder å laste ned en videofil (inkludert meg).
 10. Andy

  Dagens Glade

  Haha been there done that! Dagens glade blir følgelig at biffen skal ned i dag! Arrrrgh!
 11. ...aaaand? Hvordan gikk det, princess? Er det fremste beinet som skal gjøre jobben, ja. Du kan 'modifisere' øvelsen til å ta mer på baksiden (rumpe/hamstrings) ved å lene overkroppen lengre frempå (men fortsatt være rett i ryggen).
 12. Ah, derfor folk trener i tjukk hettegenser selv om den er gjennombløt av svette. De tror de kan koke bort fettet Eller er det fordi det ser sykt badass ut, selv om t-skjorte hadde vært mer behagelig når man er så varm at genseren er søkkblaut?
 13. Fixed! Regna med nederste punktet fortsatt skal stå (?)
 14. Andy

  Dagens negative

  Damn. Ikke i nærheten altså. Da blir det dagens negative...
 15. Andy

  Dagens negative

  Seriøst, hvor får man tak i det griseriet der!?
 16. Kan også anbefale ekte bringebær. De har kjempegod bringebærsmak, og så får du med litt næringsstoffer i tillegg Frokosten min besto av CC, med nettopp; bringebær! Og blåbær. Og valnøtter.
 17. @StiligeCecilie Skriv @ og begyn på brukernavnet. Samme som før vel? Hender den er litt treig tho, selv om det gikk med en gang hos meg nå.
 18. Andy

  Flyktningskrisa

  Godt poeng, som også @Pinglo nevnte bak her. Det er veldig mange flykninger som holder til i bl.a. Libanon (og Jordan osv) som lever under veldig dårlige kår, med en betydelig andel barn som ikke får skolegang osv. Når vi ikke klarer å hjelpe dem der de er, og de har det forferdelig der, så er det ikke rart i at mange av dem velger å bryte ut av det og flykte videre.
 19. Hahah, det her er jo genialt! Hvis de får det til uten at det smaker balle da.
 20. Enig i at den kunne vært skrevet bedre, og at utvalget er for tynt for ekstern validering. Hvorvidt det er gyldig internt, har jeg ikke satt meg nok inn i. Det som imidlertid er veldig interessant her, og som etter min mening burde vært grunnlag for videre forskning er følgende:
 21. Haha, vær litt raus a! Virker som det er en begrensning på 10, i etter hva SlayerDad erfarte. Tydeligvis satt en standard. Det er jo også et spørsmål om hvor mye vi skal øke grensa, hvis den skal økes. Edit: Vi kjører en diskusjon på den saken her: http://forum.fitnessbloggen.no/topic/34513-skal-vi-begrense-antall-likes-man-kan-gi-på-forumet-se-beskrivelse-under/
 22. Hm, eller bør vi øke grensen? Begrensede mulighet for å gi omdømmepoeng gjør jo at folk blir mer selektive med hva de liker, som gjør at omdømmepoeng blir mer 'verdt'. Således vil de jo føre til at de beste svarene og brukerene bak disse får flest poeng. Man belønner mao de som lager gode tråder og komme med gode innlegg, og ikke de som legger ut flest morsomme bilder i "lulz picz"-tråden. Verdt å ta en vurdering på. Vi kunne tatt en diskusjon på dette med brukerne etterhvert. Finne ut hva som er ønsket, og hva formålet bør være. Mine 2 cent
 23. Jepp, hvis du syncer øktene dine opp mot brukeren din. Da kan du logge inn på nett og copypaste derfra uten problem. Veit ikke om det funker direkte fra appen.
×
×
 • Opprett ny...