Jump to content

MartinK

Members
 • Content Count

  543
 • Joined

 • Last visited

About MartinK

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 04/22/1970

Converted

 • Facebook
  mkjenna

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Først kjøtt og så sukker, jeg spår en ny "Aspartam dreper"-artikkel tidlig i neste uke, tett fulgt av "Hvetemel gjør deg syk" og "Melk gir deg diabetes"
 2. https://avinor.no/flyplass/oslo/planlegg-reisen/bagasje/vasker Merk spesielt: Hva regnes som væske?Alt som er flytende, smørbart eller i gassform omfattes av reglene for væske. Frosne væsker regnes fortsatt som væsker. Eksempelvis vann, brus, vin, smørepålegg, gelé, krem, deodorant, parfyme, lipgloss, mascara, tannkrem, barberskum, spraybokser og gjenstander med lignende konsistenser. Beholdere som inneholder væske sammen med noe annet, for eksempel hermetisk frukt i lake, regnes også som væske.
 3. Trick?? Det her er jo faen ikke et trick, det her er AWESOME.
 4. If it doesn't hurt, you're not doing it right. Neida. Joda. Ja, dette er noe du ikke er alene om. Min personlige opplevelse var at jeg rett og slett ikke kunne ta meg ut på store muskelgrupper uten å nærmest bli slått i bakken av hodepine, jeg opplevde til og med, på det verste, å få denne opplevelsen under sex. (nei, ikke spør.) Min løsning var egenmassasje, med rulle og sammenteipede tennisballer, nakke, skuldre og øvre rygg. Etter at jeg begynte med det som en fast rutine har jeg ikke opplevd symptomer. Hverken på den ene eller andre måten ;-) Min konklusjon, uten å ha googlet problematikken så mye som et sekund, er at dette på en eller annen måte har sammenheng med stiv, overbelastet eller betent muskulatur i de øvre regioner. Kanskje finner vi en manuellterapeut her inne som kan kaste litt mer lys over saken? :-)
 5. Oh. My. God. Jævlig glad vi er ferdige med det glade 80-tallet når jeg tenker meg om
 6. Med mindre du har tenkt til å teipe den fast på ryggen mens du kjører squats på senteret har det vel neppe noen særlig betydning? Og hvis du faktisk hadde tenkt til å gjøre nettopp det har du større problemer enn akkurat fargevalget...
 7. Neppe, men måltidet blir mer næringsrikt og balansert? Pasta er fremdeles pasta, og Toro er fremdeles Toro splittinghairslikeaboss.com
 8. Story of your life?
 9. MartinK

  For mye salat!?!

  Ta med en skikkelig salatbolle hjemmefra, og last opp. Huet hennes kommer til å eksplodere
×
×
 • Create New...