Jump to content

Jane

Members
 • Content Count

  4125
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Everything posted by Jane

 1. Begge seriene ligger på Netflix om du har det. Jeg har sett AHS. Likte første sesongen, de andre var ikke så bra. Skal se Downton Abbey men har ikke fått begynt på den enda.
 2. Tenkte det var på tide å få dratt fram denne tråden litt mer igjen. Jeg ser det er mange av dere som tar kjempefine matbilder. Hvorfor ikke legge inn bildet her med en liten enkel oppskrift så kan vi dele den på Facebooksiden til Fitnessbloggen.
 3. 250 gram entrecôte, med ris, stekt sopp og løk + en salat
 4. Har du sjekket denne tråden? Kanskje du kan finne en treningspartner der eller etterlyse en
 5. Hei! Jeg har selv tre jenter, men sleit aldri med bekkenet under noen av svangerskapene. Jeg begynte å trene rolig etter 4 uker og økte intensiteten og tyngden på trening ettersom jeg kjente at kroppen normaliserte seg. Kanskje @Therese eller @FrkHoel har noen tips til øvelser
 6. Ekte smør eller kokosolje bruker jeg. Liker best ekte smør
 7. Jeg liker Jefit har brukt den i mange år. Har også prøvd noen andre men syns flere blei for klønete, jeg vil ikke bruke treningstida mi på å kløne med en app
 8. Hjemmelaga lomper med godt fyll som: stekt kylling og grønnsaker + dressing om man vil ha det lage lompepizza og steke den kvelden før biffstrimler, avokado og tomater ost, skinke og salat Kyllingsalat, pastasalat med kylling, biff eller skinke. Egg og bacon (kan fint spises kaldt) med hjemmelaga rundstykker og salat. Matmuffins eller pannekaker og også godt i matpakka.
 9. Grønnsaksspaghetti, karbonadedeig og masse stekt sopp og løk
 10. Jeg har blitt operert på Fornebuklinikken av Dr. Barstad (han er forøvrig også spesialist i hjertekirurgi). Veldig fornøyd med hele prosessen fra jeg var til konsultasjon og alt i etterkant. Hadde ingen problemer. Han forklarte alt veldig nøyaktig og hva som eventuelt kunne skje om noe skullle gå galt. Jeg snakket også en del med. Dr. Schistad etter operasjonen og han var utrolig hyggelig. Kjenner flere som har operert samme sted av begge disse kirurgene og de er fornøyde. Det vil alltid være noen som ikke er fornøyde på alle de forskjellige klinikkene. Det lureste er å dra på en 3 - 4 konsultasjonen for å så velge den man føler seg mest vel med. Ikke bare tenke pris. Jeg var på 3 andre klinikker før jeg valgte Fornebuklinikken. Angrer ikke et sekund. Jeg opererte for 5 år siden Om jeg må inn å fikse på de en gang så kommer jeg til å velge samme klinikk.
 11. Så bra. Jeg lager det ofte sånn. Både med kylling, storfe og svin
 12. Ja den sto vel et par timer eller noe. Men den må ikke stå så lenge. Det bare passet sånn.
 13. Jane

  Muscleups

  Joda, Tor. Han kan mye om det
 14. Jeg har aldri syns den har vært klein Det er bare en øvelse. Hva folk tror det bryr jeg meg ikke noe om.
 15. 4 ! Trener hele kroppen fire ganger i uka. Intensiteten og tyngden varierer fra dag til dag FrkHoel har laget program til meg og jeg digger det.
 16. Jeg er heller ikke så fitness Men jeg spiser som jeg føler for, og mye Kjøtt, kylling og fisk, mest rødt kjøtt da det er det jeg liker best. Karbs spiser jeg aller mest av på kvelden siden det passer meg godt. Da spiser jeg ris, potet eller pasta. Jeg spiser også mye frukt og grønt i løpet av dagen. Fettet jeg spiser kommer fra kokosolje, smør, olivenolje, avokado o.l. Prøver å unngå og spise for mye sukker, men litt gjør ikke noe. Akkurat nå spiser jeg belgiske havrevafler
 17. Jane

  Curves

  Flyttet tråden din så du får noen svar - Mod.
 18. Jane

  Få mat appetitt

  Flyttet tråden til passende underforum. - Mod.
 19. Flyttet tråden så du får svar - Mod.
×
×
 • Create New...