Jump to content

Anreka

Members
 • Content Count

  1979
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Anreka last won the day on August 25 2012

Anreka had the most liked content!

About Anreka

 • Rank
  Fitness blogger
 • Birthday 04/04/1988

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Har veid alt tidligere, og spiser relativt ensformig. Men kan vel aldri være helt sikker. Logger alt jeg spiser iallefall, ned til den minste nøtt. Frisk ellers er en annen sak, har som sagt påvist D-vitaminmangel. Men vet ikke om det kan ha noe å si for vektnedgangen, må spørre legen neste gang jeg er der.
 2. Vil det da være bedre for meg å legge meg på 2400 kcal ei stund, og se hva som skjer med kroppen min da...og så justere kcal-inntaket deretter? F.eks 2400 kcal i to uker, og så justere til 2000 eller noe? Veldig vanskelig å forestille seg vektnedgang på 2000kcal når jeg ikke går ned på 1600kcal
 3. Jeg er 28 år, 159cm høy og veier 89(!)kg...altså veldig overvektig. Jeg har gått Grete Roede kurs fra mars til mai (gikk ned fra 92kg til 89kg på den tida). Gikk på en smell etter kurset, da jeg følte kursleder var veldig urettferdig med en kommentar hun slang til meg foran alle andre på kurset, så mista all motivasjon en periode. I juni meldte jeg meg inn på treningssenter og trente to ganger i uka før jeg reiste til England i to uker hvorav ene uka var en "walk the landscape"-tur. Den uka gikk jeg og samboeren 15 mil, fra vertshus til vertshus. Maten jeg spiste var frokost, lunsj og middag. Da jeg kom hjem fra turen hadde jeg gått opp i vekt igjen, men håpte på at det kanskje kunne være muskler eller vann. Fra 1.august har jeg trent to dager i uka på treningssenteret, jeg har spist 1600 kcal om dagen (med noen få dager der jeg har gått over...) logger maten jeg spiser på GR sine sider, inkludert lørdag og søndag. Starta på 90 kg i august, og frem til nå har jeg gått ned og opp igjen samme kiloen, i dag viste vekta 89,1. 1600 kcal er den mengden kalorier som GR-kurset sa jeg skal/bør ligge på for å gå ned 0,5 kg i uken, så føler det er veldig urettferdig at det ikke skjer noe. Har fått påvist D-vitamin mangel hos legen,og fått d-vitaminer på resept som jeg tar hver dag. Om 2 mnd skal jeg til legen igjen og måle for å se om det har blitt bedre. Kan mangel på vitamin hindre vektnedgangen? Hva kan jeg gjøre for å gå videre ned i vekt?
 4. Anreka

  Dagens negative

  Sant det:) I det lange løp så går det nok bra, er tilbake på sunnere kosthold i dag. Ny uke, nye muligheter=) Tror ikke hun mente det ironisk, men det kan jo være. Men når man betaler 2500kr for et kurs, så forventer man jo en viss profesjonalitet fra kursholderen, og ikke slike kommentarer (med mindre det er noe i det da selvfølgelig, hadde jeg skeia ut en gang i uka eller oftere så hadde jeg tatt til meg kommentaren på en helt annen måte. Men når jeg har følt meg så flink som har klart å holde meg til dietten fra starten av mars til nå, uten de store utskeielsene (som jeg har hatt for mange av tidligere, som er grunnen til at jeg har behov for et slikt kurs i utg.punktet), så følte jeg kommentaren urettferdig/unødvendig) Oh well, skal vise at jeg klarer å gå ned i vekt uten videre kurs og uten "hold vekten"-kurs jeg.
 5. Anreka

  Dagens negative

  Muligmulig. Hadde nok reagert annerledes om det ble sagt til meg på tomannshånd og ikke foran hele gruppa. Har logga denne uka med utskeielsene også, altfor mange kosemerker og over 2000kcal flere dager.
 6. Anreka

  Dagens negative

  Ikke dagens, men ukas negative... Jeg har gått på Grete Roede siden mars, og hadde siste kurskveld på tirsdag...hadde da gått ned 1kg siden forrige veiing (kjempefornøyd med den!). Så når vi skulle snakke om uka, så sa jeg at jeg hadde hatt en utskeielse i helga..og får da som kommentar (framfor hele gruppa!) at "ja du må skjerpe inn på disse utskeielsene dine hele tida". Da har jeg hatt TO utskeielser, der den ene var bursdagen min tidlig i april, og den andre var siste helga. Jeg sjekka gjennomsnitts kcal fra starten av kurset til nå, jeg har logga ALT jeg har putta i meg hver dag, inkludert alkohol og utskeielser. Gj.snittet var 1679 kcal om dagen (målet mitt var 1600 +/- 150 kcal), og kostholdsscoren var gj.snittet 7,8 (poenget er å få nærmest mulig 10 poeng, regna utfra fordeling av protein,karbs og fett..og også om man får i seg nok frukt og grønt og melkeprodukt). Jeg følte den kommentaren var totalt unødvendig, og den gnager fortsatt enda. Jeg syns selv jeg har vært kjempeflink som har holdt meg til det kostholdet i 2 mnd, og syns det må gå an å feire bursdagen sin uten at det skal bli omtalt som "utskeielse hele tida". Jeg har også vært en av få som faktisk har hatt oversikt hele tida om hva jeg putter i meg, og registrert alt på nett. Jeg mista motivasjonen helt, og er glad for at det var siste kursdagen. Jeg har kjøpt gull-medlemskap på GR sine sider, og kommer til å fortsette kostholdet selv, da jeg føler det fungerer. MEN kommer nok ikke til å melde meg på noen flere kurs/samlinger og betale såpass masse penger for så lite. Den kommentaren førte også til at jeg har gitt litt F denne uka, og spist alt jeg ville...jeg vet det kun går ut over meg selv, men det har faktisk vært litt greit med noen dager fri. Men nå gleder jeg meg til å gå tilbake til sunt kosthold i morgen.
 7. Anreka

  Dagens negative

  Her i området noterer de ned hvem som takker nei til brosjyrer og hvem som takker ja, og slutter å komme på døra til de som har takka nei før.
 8. Er det fortsatt fullt på treningssenter rundtom i norges land, eller har nyttårsforsetterne ramla litt av?
 9. Anreka

  Dagens negative

  Den samtalen om vekt og mangel på vektnedgang som kommer igjen og igjen, omtrent daglig for tida. Vet ikke hva annet jeg kan gjøre jeg... blæh
 10. Anreka

  Dagens Glade

  Ikke dagens glade, men likevel. Jeg har lasta ned en app, en gratis sådan, som heter Zombies, run! som gjør det litt gøyere å gå/jogge/løpe på tur. Etter en viss distanse så "plukker man med seg" ting som man kan ta med tilbake til basen sin for å forsvare seg mot zombier, og i musikken (f.eks fra spotify) så kan man plutselig høre zombier som kommer pesende etter. hahah gøy^^
 11. Anreka

  Dagens negative

  Usj...hater livet mitt... bor superlangt fra alle vennene mine, har ingen jobb = ingen inntekt...får ikke svar på søknader jeg sender inn heller. xD alt er bare dritt for tida
 12. Man får vel dagpenger fra man står uten jobb vil jeg tro...Da jeg søkte måtte jeg sende med skriftlig bevis på at jeg ikke jobba på arbeidsplassen min lenger, og fikk fra første arbeidsdag etter kontrakten var utgått. Skader ikke å søke iallefall.
 13. Anreka

  Dagens Glade

  Har klart å holde meg til kostholdsplanen min hele denne uka (fra søndag til nå). Selv om jeg gikk sulten på butikken så klarte jeg å gå forbi godteriet og potetgullet i hyllene. Er motivert på at det skal fortsette slik fremover, med unntak av en bursdag jeg er invitert i i slutten av måneden, og en middag jeg og sambo er invitert med på i helga. Spent på om det blir resultater, eller om jeg må justere kcal litt ned.
 14. Har det noe å si når på døgnet man spiser mat?
 15. Anreka

  Dagens negative

  Når skolen begynner, si ja til å bli med på ting....selv om du kanskje ikke har helt lyst/ork. Beste måten å bli kjent med folk på=) Kanskje får du en venn for livet? ;P Er det fadderuke?
×
×
 • Create New...