Gå til innhold

Kira

Medlemmer
 • Innholdsteller

  159
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Kira

 • Rang
  Medlem

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Kan det være vanskeligere å bli kvitt cellulitter på rumpa/hofter om man sitter mye? Jeg er ikke så aktiv (jobber på kontor) utenom tiden på treningssenteret.
 2. Jeg har full forståelse for at de med familie prioriterer barn, kone, mann etc. MEN, jeg har venner som bruker familien sin som en unnskyldning til å ikke trene, samtidig som det brukes opptil flere timer foran x-boksen daglig... "Nei du vet jeg har ikke tid til sånt. Du kommer til å merke det selv når du får barn" På den andre siden har jeg venner som jobber fullt, begge trener og har 3-4 unger som også skal på fritidsaktiviteter, og det går helt fint. Det er selfølgelig opp til hver enkelt hva man vil prioritere, men man får som oftest til det man vil :-)
 3. Har selv brukt Cerazette, men jeg ble helt stressa av at mensen var så ustabil. Jeg har prøvd maaangen merker og er mest fornøyd med Yasminelle. Ingen humørsvingninger og mulighet til å hoppe over mensen(y)
 4. Hvorfor er ikke Camilla ett ideal innen sunnhet? Hva er definisjonen på sunnhet egentlig?
 5. Jeg vet ikke om det er noe relatert til melk sånn egentlig, men fant ut at det var enklest å starte der siden jeg spiser så mye melkeprodukter. Magen har nemlig vært veldig fin etter at jeg kuttet ut Skyr og gresk Yogurt hver dag. Det begynner å bli ett par år siden jeg tok disse testene hos legen så det kan sikkert ikke skade å prøve på ny :-) Takk for tips Isa24(y)
 6. Hehe, ikke fan av soya. Jeg bruker kun melk i havregrøten så da går jeg heller for laktosefri, selv om prisen er helt insane:eek: Takk for smørtips!!
 7. Tusen takk for alle svar og gode råd:) Jeg ser for meg å innføre det igjen litt etter litt iom at jeg ikke har fått påvist noe allergi/intoleranse. Kjekt å lese at det har gått så bra for skvale her opp. Laktosefri kesam skal sjekkes ut. Det har jeg ikke sett i noe butikk enda da, men det må jo finnes en eller annen plass;)
 8. Jeg har bestemt meg for å kutte ut melkeprodukter for en periode, for å se om magen min bedrer seg. Legen min har egentlig konkludert med irritable tarm, men jeg synes den konklusjonen kom litt vel fort, da jeg kun har tatt 2 allergitester (melk og gluten) og slo ikke ut på noen av de. Gluten spiser jeg ikke så mye av, men jeg spiser MYE melkeprodukter. Proteinkildene mine er hovedsakelig skyr, gresk yogurt, kesam og CC så om jeg skal kutte alt dette - hva skal jeg da spise?! Reagerer litt på egg også så det kuttes, men jeg ser liksom ikke helt for meg å steke kjøtt til frokost. Noen
 9. Kira

  Kjerringråd

  For å fjerne talg av f.eks duk, gulvteppe, sofa whatever. Legg ett avispapir over talget, stryk over med ett strykjern slik at talget smelter og fester seg til papiret. Pass på at du ikke brenner papiret ned i stoffet, så bruk litt svak varme;)
 10. Elsker smoothie(y) Min favoritt om dagen: 2 dl ananasjuice (eller hva du måtte foretrekke) 1 avokado 1 banan 1 eple 1 lime Litt chilli Litt fersk mynte Ellers er frosne jordbær og ananas en klassiker!!
 11. Videoen hadde vært fin den hadde ikke fokuset vært mellom beina hennes. Synes hele greia bare ble tacky. Og hun må jo hatt en anelse om hvordan resultatet ble da hun i utgangspunktet skulle ha på seg en g-strengo_O
 12. En 29`er er størrelsen på hjulene. Mye diskusjon om hva som er best av 26" og 29" så det må du nesten finne ut av selv hva du foretrekker. Jeg ville gått innom en sykkelbutikk, og forhørt meg med de som har peiling. Og om du finner ut hvilken sykkel etc du vil ha så sparer du mye penger på å kjøpe brukt. MYE penger ;-)
 13. Jeg bruker det som om det skulle vært skyllemiddel, så en liten kopp. Det skal ikke så mye til :-)
 14. Funker supert med eddik på teknisk tøy også. Jeg har vaskt alle Kari Traa topper og sykkeltøy med eddik:)
×
×
 • Opprett ny...