Gå til innhold

Andy

Medlemmer
 • Innholdsteller

  3 359
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Andy

 • Rang
  Top Dawg

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Sted
  Trondheim/Østlandet

Nylige profilbesøk

2 370 profilvisninger
 1. Hvor lenge over dato er det trygt å bruke? Fant en uåpnet boks med monohydrat som gikk ut i (best før) april 2013 (produsert 2011), oppbevart mørk og på rundt 20 grader. Fortsatt innafor? Vil tro mye av datostemplingen på sånne tørrvarer har med endring/forringing av farge og kosistens, og ikke så mye på selve kvaliteten. Denne hadde blitt litt hard, men ble rask til pulver igjen når jeg hakka.
 2. Fancy! Så det brenner seg på en måte gradvis rundt metallskåla i bunn der? Prøvd røkeflis btw? Det må jo være optimalt for å gi god smak på kjøttet når det ligger så lenge
 3. Støtter det Tronaldo sier. Trening syv dager i uken er nesten på høyde med profesjonelle/toppidrettsutøvere, men forskjellen er at de har det som "jobb" og bruker mesteparten av tiden sin på restitusjon, og fokuserer på å få i seg mye mat og mye søvn.
 4. Prøv å klype deg selv i leggen og armen samtidig. Regner med dette gir svar på det du lurer på
 5. Andy

  Dagens Glade

  Har on-ear versjonen av dem selv, og må si meg veldig fornøyd med lyden. Sykt digg bass med edm/deephouse etc, men ikke så ille at de ødelegger andre sjangere heller Etter å ha brukt dem en stund, er det eneste jeg angrer på at jeg ikke kjøpte around ear..
 6. Andy

  Dagens Glade

  Fikk god fyr i peisen på første forsøk! Ordentlig manneemne der altså..
 7. Andy

  Dagens Glade

  Så ut som god stemning! Dagens (litt relaterte) glade: Kjøpte meg akkurat billetter til Tiësto i Oslo i dag Og får sannsynligvis solgt de jeg har for Trondheim i morgen.
 8. Du bygger jo muskler med det også, men er ikke poenget med markløft å bli sterk i å løfte noe fra bakken? Satt på spissen, er det jo bare første repetisjonen hvor du trener på dette når du bruker "touch and go". Du må ikke jobbe like hardt for å løfte stanga fra bakken. Man kan se effekten av det ved at man ofte klarer fler reps nær 1RM, enn om du hadde trena med stopp/reset i bunn. Touch and go kan også gjøre at man lettere mister spennet eller at teknikken ikke er like bra, som igjen gjør større risiko for ryggplager, enn om du hadde spent deg opp på nytt for hver rep. Mark med sprett har do
 9. Protip: last opp videoen et sted, og få den innbygd her. Hvis du får lite svar, er det antagelig fordi folk ikke gidder å laste ned en videofil (inkludert meg).
 10. Andy

  Dagens Glade

  Haha been there done that! Dagens glade blir følgelig at biffen skal ned i dag! Arrrrgh!
 11. ...aaaand? Hvordan gikk det, princess? Er det fremste beinet som skal gjøre jobben, ja. Du kan 'modifisere' øvelsen til å ta mer på baksiden (rumpe/hamstrings) ved å lene overkroppen lengre frempå (men fortsatt være rett i ryggen).
 12. Ah, derfor folk trener i tjukk hettegenser selv om den er gjennombløt av svette. De tror de kan koke bort fettet Eller er det fordi det ser sykt badass ut, selv om t-skjorte hadde vært mer behagelig når man er så varm at genseren er søkkblaut?
 13. Fixed! Regna med nederste punktet fortsatt skal stå (?)
 14. Andy

  Dagens negative

  Damn. Ikke i nærheten altså. Da blir det dagens negative...
×
×
 • Opprett ny...