Espen Espelund Skrevet 1. desember 2012 Skrevet 1. desember 2012 Haha ikke vet jeg. Kara sin skal være en av de aller beste. Selges blant annet på Ica. Jeg bruker det ikke så mye i matlaging, men spiser det hver morgen med proteinpulver. Siter
neigutten Skrevet 2. desember 2012 Skrevet 2. desember 2012 Kylling og ris gjør seg ikke nødvendigvis i plastbokser i en småvarm bil noen timer. Blir fort enorme mengder bakterier som formerer seg oppi der! Siter
LeanMachine Skrevet 2. desember 2012 Skrevet 2. desember 2012 Ikke det sunneste i verden, men funny story: Var på harrytur til Sverige for mange år siden med familien og var innom for å kjøpe litt (les: MASSE) godteri på grensa, for så å kjøre videre med nærmere 3 kg i bagasjesetet. Leide hytte i Sverige og skulle ha med godteri på stranda. IKKE SJAKKTREKK. Steikende sol, plastikk boks og vingummi = smelta i hverandre og smakte MØKK........ Lesson learned. Siter
ettena88 Skrevet 1. februar 2013 Skrevet 1. februar 2013 Pannekaker laget på mandelmel, eggehviter, vanilje stevia og melk. Smaker marsipan, høgg!!! Anny92 og Baronen 2 Siter
T-bone Skrevet 1. februar 2013 Skrevet 1. februar 2013 Pannekaker laget på mandelmel, eggehviter, vanilje stevia og melk. Smaker marsipan, høgg!!! Marsipan er jo laget av mandler Siter
tasja Skrevet 1. februar 2013 Skrevet 1. februar 2013 Skulle prøve å lage Dedication's sunne karameller til jul. Det ble små og søte hjerteformede karameller med en herlig smak av sjokolade og kikerter Anny92, Pinglo og Tuon 3 Siter
Idina Skrevet 1. februar 2013 Skrevet 1. februar 2013 Cottage cheese blandet med kokosmelk. WHY?! Jeg lar aldri cottage cheese gå til spille, men dette var noe av det kvalmeste jeg har prøvd å trykke i meg, og jeg måtte kapitulere. Fitnessbloggerne kan ha den retten for seg selv Ellers: Alt med stevia. Jeg kommer aldri forbi den forferdelig beske bismaken - og ettersmaken. Skjønner ikke at så mange synes sukrin har forferdelig bismak, det smaker jo bare søtt og godt i min munn Anny92, melis1988 og Camillam 3 Siter
melis1988 Skrevet 1. februar 2013 Skrevet 1. februar 2013 Cottage cheese blandet med kokosmelk. WHY?! Jeg lar aldri cottage cheese gå til spille, men dette var noe av det kvalmeste jeg har prøvd å trykke i meg, og jeg måtte kapitulere. Fitnessbloggerne kan ha den retten for seg selv Ellers: Alt med stevia. Jeg kommer aldri forbi den forferdelig beske bismaken - og ettersmaken. Skjønner ikke at så mange synes surin har forferdelig bismak, det smaker jo bare søtt og godt i min munn Enig! Stevia smaker møkk. Kari og Idina 2 Siter
ettena88 Skrevet 1. februar 2013 Skrevet 1. februar 2013 Marsipan er jo laget av mandler hehe ja I know.. men trodde ikke det skulle smake så intenst, pluss den helvetes bismaken av for mye stevia Siter
ettena88 Skrevet 1. februar 2013 Skrevet 1. februar 2013 Mmmmmmarsipan! hadde jeg bare likt marsipan så Siter
martemor Skrevet 1. februar 2013 Skrevet 1. februar 2013 Amerikansk cottage cheese...den smaker bare salt!! hvorfor kan de ikke lage et spiselig produkt istede Grusomme greier. qwerty123 og inamarl3n 2 Siter
neigutten Skrevet 1. februar 2013 Skrevet 1. februar 2013 Stevia er jeg ikke så begeistret for, men liker Splenda. Helst en blanding av Splenda og Sukrin martemor 1 Siter
Velvet Skrevet 1. februar 2013 Skrevet 1. februar 2013 Stevia er jeg ikke så begeistret for, men liker Splenda. Helst en blanding av Splenda og Sukrin stakkars miljøet! Siter
neigutten Skrevet 1. februar 2013 Skrevet 1. februar 2013 stakkars miljøet! Jeg bor i kollektiv med 6 andre, tar aldri buss eller bil, flyr sjelden og forsøpler minst mulig ---> unner meg kunstig sukker Anny92, Velvet, Friskus21 og 1 annen 4 Siter
Miah Skrevet 1. februar 2013 Skrevet 1. februar 2013 stakkars miljøet! Noe jeg ikke har fått med meg om surkin eller stevia her? OhMickey 1 Siter
LenaMarie Skrevet 1. februar 2013 Skrevet 1. februar 2013 Tunfisk fra firstprice rett fra boksen. Brekte meg så inni H... Siter
isadres Skrevet 1. februar 2013 Skrevet 1. februar 2013 Cottage Cheese med diverse søtninger, saft etc. Æsj! Det funker i omelett og det er kun fordi konsistensen forsvinner. "Sunne(re)" Ting som påstår de smaker som originalen gjør aldri det. Sukrin er et godt eksempel. Æsj... igjen! Siter
Velvet Skrevet 1. februar 2013 Skrevet 1. februar 2013 Jeg bor i kollektiv med 6 andre, tar aldri buss eller bil, flyr sjelden og forsøpler minst mulig ---> unner meg kunstig sukker Noe jeg ikke har fått med meg om surkin eller stevia her? Splenda er litt miljøfarlig. Splenda inneholder sukralose, og sukralose er påvist i havet utenfor renseanleggene våre. Dette er ett giftig stoff hvor alle tre hydrogenatomene er erstattet med kloratomer, og blir ikke brutt ned lett i naturen, men går i sjøen hvor det forgifter sjølivet. Det er kun en håndfull matvarer i landet som er tillatt søtet med sukralose, og enkelte matvarer har ikke lengre lov å bli søtet med dette stoffet. Det er verdt å merke seg at stoffet kun er tilIatt i bruk i begrensa mengder. I tillegg kan stoffet binde seg til B12-vitaminet i kroppen og således forhindre B-vitaminopptak. Stoffet er også svært persistent, dvs at det kan ligge i naturen i årtier uten å brytes ned. Det finnes forskning som viser at splenda ikke er helseskadelig for mennesker, men skadelig for naturen og enkelte dyrearter (det gir ikke kreft altså). Min største bekymring med splenda er dog at det ikke finnes en liten bestanddel i stoffet som er naturlig, alt er kjemisk. Siter
Keegil Skrevet 1. februar 2013 Skrevet 1. februar 2013 Splenda er litt miljøfarlig. Splenda inneholder sukralose, og sukralose er påvist i havet utenfor renseanleggene våre. Dette er ett giftig stoff hvor alle tre hydrogenatomene er erstattet med kloratomer, og blir ikke brutt ned lett i naturen, men går i sjøen hvor det forgifter sjølivet. Det er kun en håndfull matvarer i landet som er tillatt søtet med sukralose, og enkelte matvarer har ikke lengre lov å bli søtet med dette stoffet. Det er verdt å merke seg at stoffet kun er tilIatt i bruk i begrensa mengder. I tillegg kan stoffet binde seg til B12-vitaminet i kroppen og således forhindre B-vitaminopptak. Stoffet er også svært persistent, dvs at det kan ligge i naturen i årtier uten å brytes ned. Det finnes forskning som viser at splenda ikke er helseskadelig for mennesker, men skadelig for naturen og enkelte dyrearter (det gir ikke kreft altså). Min største bekymring med splenda er dog at det ikke finnes en liten bestanddel i stoffet som er naturlig, alt er kjemisk. Helt legit å være bekymret for naturen! Men det siste argumentet ditt... Your logical fallacy is appeal to nature Alt i naturen er kjemisk også. Siter
Krembolle Skrevet 2. februar 2013 Skrevet 2. februar 2013 Så.. bruk av splendsa er også fy fy? Er det noen ting som helst man kan erstatte sukker med, som ikke smaker høgg, uten å ha dårlig samvittigethet? Søtning som smaker høgg er sukrin og stevia btw... og er noe av det verste "sunneste" greiene jeg har smakt. Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.