Gå til innhold

OhMickey

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1 746
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om OhMickey

 • Rang
  Fitnessblogger
 • Bursdag 19. okt. 1990

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Mange som får problemer med fjerningen, lang og ubehagelig prosess har jeg hørt. De fleste får den aldri helt bort heller. Vil absolutt anbefale å ta en cover-up fremfor laserfjerning! Samarbeid med en tatover og finn et awesome motiv og tatover over :cool:
 2. Jobber på sykehus, altså harde gulv og går hele dagen. Har tidligere brukt Nike Lunareclipse 3+, men synes disse ble for varme og klamme iløpet av dagen. Nå bruker jeg Ecco sandaler og de er helt fantastiske!
 3. http://siljesreise.com/rodbetburgere-nam-nam/ Finnes også i frysedisk i Sverige
 4. Middag idag: Grillede veganske rødbete-burgere med grillede grønnsaker, maiskolber med buttloads av smør på, soyayoghurt og avokado!
 5. Mener selv at 12 gram lettmargarin er best!
 6. Sitter å surfer ebay for nye treningssokker da.. wtf
 7. Er forøvrig også de beste sokkene ever
 8. Har nettopp lest alle spoilerne, men er så sykt dårlig på hvem som heter hva i GoT, så har faktisk ikke fått spoilet noe som helst
 9. I eksamensperioden arbeider hjernecellene mine bare som ekstrahjelp. Hvert år, slår aldri feil. Pleier ikke si det til folk, i frykt for å diagnoseres med tidlig alzheimers. - Hadde handlet på en onsdag, la den nyinnkjøpte isen i mikroen. Fant det ett par dager senere. Skjønte noe var galt og åpnet da frysern, der lå en pakke fjorland som egentlig skulle være onsdagens middag. - Tømte treningsbaggen og la sokkene i fryseren. - Pratet i telefon med sjefen fra jobb mens jeg laget frokost, hentet smøret fra kjøleskapet, ble mystisk stille. Hører fra innsiden av kjøleskapet "Hallo..? HALLO?"
 10. OhMickey

  Dagens negative

  Jævla fittehuseiera som driv å kuke rundt me oppsigelsestida, gjør at æ må bo en mnd ekstra i det dritthållet hær. Fuck it, lets drink. (sorry ble på dialekt pga høy [aggresjon] i blodet)
 11. Er somregel uenig med Jørgen Foss, men akkurat her er vi nok enige. Er tydelig at ikke alle foreldre vet hva barna har godt av, så ville nok ikke skadet med litt reglement til hva som er en egnet lunsj på skolen. Men de må være såpass åpne da at man faktisk kan bruke dem. Det må også være mulig å inkludere ulike matkulturer, behov osv. Problemet med å bare sende foreldrene en bok hjem er at den blir nok bladd i, forsøkt ett par retter, også lagt på hylla i de fleste tilfeller. Som alt annet man prakker på folk Et sikt reglement vil jo stort sett "gå ut over" de foreldrene som faktisk sen
 12. Nei vil heller si 5-10 %. Forøvrig, hvordan i all verden vet du hvor jeg trener?
 13. Hahah tilslørte treningspiker?
×
×
 • Opprett ny...