Gå til innhold

tasja

Medlemmer
 • Innholdsteller

  7
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Oi, herlighet! Flere enn meg som lurer på dette
 2. tasja

  Omega3 på IHerb?

  Det er veldig gode ratings på Iherb på dette/disse produktene, så folk er tydeligvis fornøyde? Er ikke sikkert de er like nøye som deg på hva som er av god kvalitet og ikke :-) Det er lett å bli godtroene
 3. Hei! :-) Har du noen tips til gode produkter fra Iherb? Synes det er så mye spennende, og er veldig åpen for å prøve nye produkter, enten det er gode kosttilskudd eller matvarer :-)
 4. Skulle prøve å lage Dedication's sunne karameller til jul. Det ble små og søte hjerteformede karameller med en herlig smak av sjokolade og kikerter
 5. tasja

  Omega3 på IHerb?

  Ååå.. Har du testet det ut?
 6. tasja

  Omega3 på IHerb?

  Jeg lurer på om det er noen IHerb entusiaster der ute som kan fortelle meg om noen gode Omega3 tillskudd man kan få kjøpt på IHerb? :-) Elsker den siden, men er ofte vanskelig å vite hvilke produkter som er best :-)
 7. Jeg lager alltid store porsjoner! 3 bokser tunfisk, 1 boks kokosmelk, og stekt sopp + løk. (kokosmelken koker jeg opp med masse karri-krydder, paprikapulver, litt moste tomater og kajennepepper før jeg tilsetter resten av ingrediensene) vips har du to - tre lunsjpakker! :-)
×
×
 • Opprett ny...