Gå til innhold

isadres

Medlemmer
 • Innholdsteller

  691
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Er jeg den eneste som er litt sjokkert? Ikke over at doping forekommer, men at det faktisk har skjedd en kontroll?? Fordi: Følger en del mennesker på sosiale medier som har deltatt i NM - og at DOPINGTESTER (flertall!) er foretatt (og vært varslet!) på deltakere og vitner er ikke nevnt hos noen. Det er jo STORT! Hvorfor er ikke dette blåst mer opp før nå? Jeg er hvertfall spent på resultatet.
 2. isadres

  Dagens negative

  Emailene og meldingene fra Getinspired.no tar seg gradvis opp i irritasjon: "Hei søta", "Hei spreka!". I dag: "Julekort til deg søta, <3 <3". God nettbutikk med godt utvalg som jeg har kjøpt klær fra, men jeg blir irritert. Det neste blir vel "Hei, Prinsesse!".
 3. Nei. Jeg liker og bruker som sagt både bukser og tights. Jeg mener det er rart å henge seg opp tights som hverdagsplagg som et problem -fordi jeg ikke helt skjønner hvorfor man henger seg opp i det. Tights kommer i alle farger og fasonger - i motsetning til grå joggebukser. Er det da at det er så kroppsnært at noen reagerer på det?
 4. Jeg bruker bukser og tights om hverandre. Om jeg skal på universitetet og sitte tilnærmet hele dagen, så gidder jeg ikke stramme jeans og belte. Og jeg er sykepleiestudent så må ha uniform når jeg er i praksis uansett. Bruker bukser ellers til tross for fotballegger. Jeg vet ikke. Har ikke problemet med å finne bukser som store deler av tråden handler om. Merksnodig å henge seg opp i tights. Tights nå til dags er forkjellige og mange er ganske fine og kule. Til forskjell fra grå joggebukse.
 5. Med tanke på at det er snakk om et U18-tiltak så er sitatet "Håpet er at det kan føre til at en 16-åring som doper seg ikke blir en 17-åring som doper seg" ganske betryggende i mine ører. Forebyggende arbeid er bra!
 6. Navneskilt-spørsmål. Hva er greia med med å inkludere mellomnavnet på navneskilt når man til vanlig ikke bruker det? Lene Alexandra, Liv Kristine, Jeanette Charlotte osv. når man er Lene, Liv og Jeanette i dagligtale? (Sa førstenavnet til en person i dag fordi jeg er student og ikke husker navnet og fikk streng beskjed om at det ikke er "bla" men "bla-bla". Stakkars pasienter! )
 7. For oss som trener er man kanskje litt mer herdet og "skjønner greia" med trening og diett med tilsvarende formbilder der f.eks rumpa er trukket ut og trusa trukket inn. Jeg skjønner godt at "alle" reagerer, for det er jo ikke noe tvil om hvilke muskler man vil vise. Mye er gaaanske strategisk halvpornografisk. Disse som er avbildet i basseng som henger på kanten med rumpa opp av vannet... jeg aner ikke hva annet de vil enn at man skal se på rumpa.
 8. ... Tenker på grunnen til at denne tråden fins; Lene Hansen i sportsBH og hvorfor man reagerer på at hun viser magen. Ja, en shorts dekker underlivet akkurat som en bukse. Akkurat som om en topp dekker brystet. Som du sier,man tørker gjerne av benken før/etter bruk. Hva er de hygieniske grunnene til at man tolererer lår/ræv, mens mage er uhygienisk?
 9. Men er det da ingen som reagerer på shorts IKKE pga masse underlivsvæsker og av HYGIENEgrunner? Det er kun fordi man kan se baller og diverse underliv? Hva er da grunnen for magen til Lene Hansen?
 10. Lene Hansen har ikke kommentert dette videre, men dette er det hun la ut i kommentatorfeltet på Nordlys-artikkelen: "Æ trene ALLTID i singlett og tights så "casen" e ikke her om æ skal få lov å trene i sportstopp eller ikke. Men æ stille bare spørsmål med kordan korte hotpants med rompa utfor kan være lov,mens bar mage ikke e det. Æ har ingen problem med å følge regla og SATS vet æ går anstendig kledd på trening. Av og til glemme man skoen hjemme,andre ganga flyr man ut uten singlett på..Det her ble bare en prinsippsak æ gjerne ville ha diskusjon på av egen interesse. Æ e ikke uenig med Kar
 11. Helgarderer meg: Vet ingenting om deg eller vekt. Du har ingen "god grunn" til å føle deg elendig og ekkel, men bør kanskje tenke gjennom hva du vil og hvorfor du gjør som du gjør. Uten vekt-og kroppspress. En uke er ingenting. FLERE uker i løpet av et år er ingenting. Det er normalt. Men om ALT gir deg dårlig samvittighet er det kanskje grunnlag til å oppsøke hjelp.
 12. isadres

  Dagens negative

  Vet ikke om det var "resting bitch"-face eller at en person virkelig hatet meg i dag. Uansett; Om du kan se øynene til en person på treningssenteret - så kan vedkommende seg deg også...
 13. Skeier ut/Spiser smågodt og drekker så det tyter ut av ørene. Kan ikke skjønne at en måned med ferie kan ødelegge såpass at alle 12 måneder er ødelagt.
 14. isadres

  Dagens negative

  Begynner å få en liten magefølelse på at kofferten fra Gardermoen ikke kommer i dag. Hvilket vil si at ALT av sjampo, barberhøvel, tannkrem, deo osvosv må kjøpes inn nå i kveld. Skal jaggu bli en glede å pakke ut alt det brukte treningstøyet som ligger der i kofferten og godgjør seg. Noe på dag 7 Og om Chablis-en er knust kommer jeg til å sette meg ned og grine som en unge.
×
×
 • Opprett ny...