Espen Espelund Skrevet 14. oktober 2011 Del Skrevet 14. oktober 2011 Mange går i gang med PSMF om dagen, og trenger litt inspirasjon til hva de kan spise. Så til dere som har kjørt dietten, eller er på den nå, post noen gode oppskrifter med beskrivelse og bilde! justwannabeswole, Marita, Sungrazer og 4 andre 7 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Espen Espelund Skrevet 14. oktober 2011 Forfatter Del Skrevet 14. oktober 2011 For meg er det scampi (100kr kg europris) stekt i litt ketchup med grønn kork og chilli/sitron som er favoritten. Matbilder fra PSMF artikkelen: Satte en gourmetkokk på dietten og her er noen av tingene han spiste... Biff av okse indrefilet med selvplukket kantarell , traktkantarell, tyttebær, og skogssyre! Og salat! Burger med Cottage Cheese og yoghurt dressing Stekt sei med asparges og løk Enchiladas Kjøtt suppe laget av grønnsakskraft, kalve kjøtt, asparges, kantarell, litt vårløk Biffsnadder Indisk tikka kylling salat Biffsalat Kyllingsalat med stekt sopp og taziki cammie00, Marita, Jane og 12 andre 15 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest aaa Skrevet 14. oktober 2011 Del Skrevet 14. oktober 2011 Espen: Er det ikke litt mye fett i noen av disse? Og...har du oppskrifter til oss? Anna Alm og Sky 2 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Espen Espelund Skrevet 14. oktober 2011 Forfatter Del Skrevet 14. oktober 2011 Det er nok litt fett i noen av de, men man trenger absolutt ikke holde seg helt i 0 på fett under psmf for å ha bra fremgang. Jeg har dessverre ikke oppskrifter på maten fra kokken, men skal se om jeg kan få han gli etterhvert. Awa 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Keegil Skrevet 14. oktober 2011 Del Skrevet 14. oktober 2011 Her var det mye digg! Hadde aldri trodd jeg faktisk skulle bli sulten av en PSMF-tråd! Christian Wick, nordleningen, LittleMissSunshine og 8 andre 11 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Roger86 Skrevet 14. oktober 2011 Del Skrevet 14. oktober 2011 Kanskje ett litt kjedelig tips, men jeg synes at det er utrolig hvor mye det hjelper med litt forskjellig marinade til kjøttet. Jeg har foreløpig bare prøvd meg litt frem, men til nå er favorittmarinaden bestående av: - litt mango curry (sånn liten gul "ketchupflaske") - Peppermix - Salt - litt søt sterk-sennep eMBe og Esty 2 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Amles Skrevet 15. oktober 2011 Del Skrevet 15. oktober 2011 Jeg vet ikke hvordan man setter inn bilder, men har ihvertfall noen oppskrifter. Lasange Karbonadedeig Hvitløk Sambal olek Basilikum Oregano salt og pepper Hakkede tomater cottage cheese squash -Bruk en ostehøvel og skjær tynne skiver av squashen, legg disse på en tallerken og dryss litt salt over. Dette er ffor å trekke vannet ut av squashen. La de ligge sånn i minst 15 min, før de tørkes godt. -Stek karbonadedeigen sammen med most hvitløk og urter. Hell på hakkede tomater og la dette koke inn som en tomatsaus. (Smak gjerne til med litt sukrin for å få litt sødme på sausen.) -Legg ett lag med kjøttsausen i bunnen av en ildfast form. -Legg et tynt lag med squash over kjøttsausen, så et lag med cottage cheese over squashen. Deretter et lag med kjøttsaus over cottage cheesen. -Fortsett å fyll på lagvis til formen er full. Stekes på ca 225 grader i 15-20 min i ovnen. Serveres med salat og en dæsj kesam. Torsk med ratatouille -Squash, paprika, løk, chilli, aubergine (hvilke grønnsaker du liker) deles opp i biter, før de stekes lett i en panne. Tilsett hakkede tomater, hvitløk og pepper og la dette koke litt inn. -Legges i en ildfast form, med torsk på toppen (krydre gjerne torsken med krydder du liker, jeg bruker chilli og lime) -Stekes i ovnen på 200 grader til fisken er gjennomstekt.. "Riskkrem" Ett par ss cottage cheese blandes med noen dråper vaniljeessens og stevia. Hell så litt Funlight wildberry over. "Rømmegrøt" Mager kesam med sukrin og kanel Tacokrydder 1 del salt 2 deler cumin/spisskummen (fås kjøpt i innvandrerbutikker og velassorterte dagligvarebutikker) 1/2 del koriander 1/2 del chilipulver 1/2 del hvitløkspulver 1 del paprikapulver litt pepper Buritos -Stek karbonadedeig, sammen med tacokrydderet, tilsett brokkoli (skjært i mindre biter) og hakkede tomater. La dette koke inn. -Visp egghvitter sammen med litt, chilli, paprika. og stek som en omelett. ( Jeg bruker ganske høy varme til å begynne med, sånn at det blir en god stekeskorpe, så den slipper stekepannen lett) -Legg omeletten over på en tallerken, legg på ett lag tacokjøtt og rull sammen. Fest med tannpirker.. -Serveres med salat og en dæsj kesam. Blomkålmos Del opp en blomkål og kok dette i vann tilsatt litt buljong. Hell så av kokevannet og mos den kokte blomkålen med stavmikser til det ser ut som potetmos. Godt tikylling og svin. Stekt "ris" Rasp et blomkålhode på rivjern så du får masse små korn. Sett til siden. Hakk opp vårløk eller purre og stek dette i en panne sammen med hvitløk. Tilsett så blomkålkornene og stek alt sammen til Ta pannen av platen og rør inn pillede reker. Litt salt og pepper. Pikekyss Visp 4 egghvitter stivt. Smak til med en blanding av sukrin og stevia. Helle dette i en sprøytepose, og klem ut små topper på en bakepapirkledd langpanne. Stekes i 1 time på 100 grader. Gyros-krydder 1 stk finhakket løk 3 båter finhakket hvitløk 1 ts malt merian 1 ts tørket rosmarin 1 ts paprika pulver 1/2 ts pepper 1 ½ ts salt Alt blandes sammen med strimlet svinekjøtt. La dette stå litt på kjøkkenbenken for å trekke smak. Stek i panne, eller tre på grillpinner og grill i ovnen. Spises med salat. Jeg tror ikke Hellstrøm hadde vært imponert over disse rettene, men de går greit på en psmf-diett. Alt dette hadde smakt 1000 ganger bedre hadde man bare kunne tilsatt litt fett.. Men er man på diett så er man på diett! Christian E, Christi, Zulisja og 15 andre 18 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Brukernavn007 Skrevet 1. november 2011 Del Skrevet 1. november 2011 Holder på å lage blomkålmosen nå Siden blomkålmos er noe av det beste på denne planeten håper jeg denne varianten er bedre enn de som er fulle av fett, for da kan jeg jo spise blomkålmos hver dag:D Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
CaraMella Skrevet 2. november 2011 Del Skrevet 2. november 2011 Holder på å lage blomkålmosen nå Siden blomkålmos er noe av det beste på denne planeten håper jeg denne varianten er bedre enn de som er fulle av fett, for da kan jeg jo spise blomkålmos hver dag:D Denne lager du uten melk? oppskrift? Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Brukernavn007 Skrevet 2. november 2011 Del Skrevet 2. november 2011 Blomkålmos Del opp en blomkål og kok dette i vann tilsatt litt buljong. Hell så av kokevannet og mos den kokte blomkålen med stavmikser til det ser ut som potetmos. Godt tikylling og svin. Veldig enkel og ikke minst god oppskrift, tilsett salt og pepper, og annet krydder etter eget ønske;) Schmake godt!! Til og med jeg klarte å lage denne, og det sier litt:p Er en katastrofe på kjøkkenet, men begynner heldigvis å komme seg nå Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
jun Skrevet 9. november 2011 Del Skrevet 9. november 2011 Vet ikke om noen av dere har prøvd sellerirotfries? En kutter sellerirot opp i staver og steker de i endel olje i panna. Olje og fett generelt skal man vel være ganske forsiktig med på psmf, men vil tro det går an å bake de i ovnen uten fett også. Det er hvertfall fantastisk godt! Brukes som pommes frites, superdigg med sukkerfri ketchup. Sellerirot inneholder såvidt jeg husker 2.8 g karbo pr 100 gram og er kalorifattig. Høres dette greit ut å spise på psmf? vurderer å begynne på denne dietten selv etterhvert. Aisha 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Brukernavn007 Skrevet 9. november 2011 Del Skrevet 9. november 2011 Hørtes hvertfall godt ut Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Annix Skrevet 27. desember 2011 Del Skrevet 27. desember 2011 Noen som har tips til gode PSMF- vennlige marinader/dressinger? Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lilo Skrevet 27. desember 2011 Del Skrevet 27. desember 2011 Noen som har tips til gode PSMF- vennlige marinader/dressinger? Noe usikker på hvorvidt det går innunder PSMF, men jeg "koksteker" alt kjøttet mitt, heller av evt vann når det nærmer seg ferdig og tilsetter en blanding av 1/3 vann, 1/3 eddik, krydder og 1/3 enten currypaste, soppsoya eller sennep (evt en blanding av disse) som jeg lar trekke inn i kjøttet ved høy temperatur. Blir temmelig saftig og ikke i nærheten av kjedelig, og funker på både kylling, kalkun og biff, har ikke prøvd fisk fordi fisk i seg selv smaker digg. Det går sikkert ann å lage en mer konsentrert versjon som vanlig marinade eller dressing også, men det trekker så godt inn i kjøttet når det er en del av stekingen. eMBe, Nilsson, Lily_ og 1 annen 4 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Intangible Skrevet 15. januar 2012 Del Skrevet 15. januar 2012 Blomkålmos Del opp en blomkål og kok dette i vann tilsatt litt buljong. Hell så av kokevannet og mos den kokte blomkålen med stavmikser til det ser ut som potetmos. Godt tikylling og svin. Ikke hell av kokevannet! Da heller du ut vitaminene fra blomkålen. Bruk heller minimalt med kokevann slik at du slipper å helle ut vitaminene eMBe, SannaNatalie og HSKK 3 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sungrazer Skrevet 22. januar 2012 Del Skrevet 22. januar 2012 Hadde dette til middag i går. Indrefilet av svin med ratatouille ved siden av. Svinesteken var krydret med hjemmelagd taco krydder og ratatouillen bestod av paprika, vårløk, purreløk, tomat, sjalottløk, hvitløk og chili. Jeg stekte først hele indrefileten i panne etter å ha krydret den. Deretter freste jeg opp grønnsakene i samme panna. Da det var gjort helte jeg grønnsakene og litt vann i en ildfast form og la indrefileten oppå. Deretter inn i ovnen på 125 grader til kjernetemperaturen på indrefileten var ca 70 - 72 grader. Lot retten hvile i ca. 10 minutter under aluminiumsfolie før jeg skjærte opp og gaflet i meg. Golfjunkie, Jullia, Alba og 2 andre 5 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jane Skrevet 22. januar 2012 Del Skrevet 22. januar 2012 Måtte rote meg inn på denne tråden ja .. Masse god mat... Christian Wick og Sungrazer 2 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sungrazer Skrevet 22. januar 2012 Del Skrevet 22. januar 2012 Måtte rote meg inn på denne tråden ja .. Masse god mat... Jeg falt for fristelsen jeg også! Trenger inspirasjon til mat på diett. Har knapt spist så bra noesinne som etter at jeg sluttet å spise brød for 2,5 år siden. CecilieD 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Indigo Skrevet 10. april 2012 Del Skrevet 10. april 2012 Hva steker dere maten deres i på PSMF? Litt vann i panna, eller bare hiver dere kjøttet oppi? Mange gode oppskrifter her, takk for at dere deler Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
nano Skrevet 10. april 2012 Del Skrevet 10. april 2012 Hva steker dere maten deres i på PSMF? Litt vann i panna, eller bare hiver dere kjøttet oppi? Mange gode oppskrifter her, takk for at dere deler Med teflonpanne har det gått helt fint uten noen som helst for min del. Ellers ovnsbaker jeg en del. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.