Gå til innhold

Awa

Medlemmer
 • Innholdsteller

  26
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Du kan spise omelett av eggehvite og evt. andre grønnsaker, eller rett og slett kokt egg. Ta ut plommen og spise eggehviten.
 2. Når du sier det sånn, er det faktisk ganske enkelt ja! Man må lage litt ekstra middag dagen før(planlegge;) ). Har selv stått opp grytidlig på morran for å lage meg kyllingfilet, for meg som har så dårlig tid så er dette dårlig deal!
 3. Jeg kjenner til den "gjør jo ikke noe at du skeier ut en gang iblant!". Bare det at når jeg først tar en skje, så er jeg solgt! En skje blir til to, også plutselig sitter jeg der med en hel porsjon.
 4. Matpakke er undervurdert! Men jeg må si meg enig at de frister lite med kneip med svett ost oppå til lunsj, men en kyllingsalat derimot! Namnam:) Men kreves en del planlegging, så man tjener på å lage flere måltider dagen før og legge i matbokser.
 5. Karbonadedeig har en fettprosent på under 5%, imens kyllingkjøttdeig er det 7,8% om jeg ikke er helt feil.
 6. Om du har mulighet, dra til Sverige og pakk bagasjen full av kjøtt! Ellers så kjøper jeg first price kylling på kiwi i 2 kg pakker, 140,- ca. Eller så kan jeg kjøpe karbonadedeig på Rimi med merket Matmesteren(?) til 30 og noe. Laksfilet pleier heller ikke å være så ille. Hvis man skal ha sunne "søtsaker" rike på protein, kan du kanskje anbefale iHerb..?
 7. Må bare si gutter i dress er DIGGE! :love: Om ikke det er dress-dag så passer det fint med en laidback stil, men olabukse og en v-formet genser er bra det:)
 8. Den ja! Har sett på den flere ganger, sitter bare og venter og venter på at leveringen min skal komme! Ser at de to siste har blitt "shipped out" imens den første er klar til å bli shipped nå. :D Blir nok noe vaniljeprotein på neste runde, venter også på at kakaopulveret skal komme inn på lager:)
 9. Får støtte fra noen venninner, imens andre er helt imot det når jeg fortalte de om PSMF(riktignok de samme som er og har vært syltynne hele livet) og mente dette her var en sultedietto_O De mente også at hvor mye av livet man la til side ved å ikke spise vanlig mat og hvor kjedelig og forferdelig det må være. Noen fantastiske venninner har jeg også som er helt med på diett og treningsfronten! Men får noe støtte av min mor, hun ønsker gjerne å spise sunt. Men har to yngre småsøsken og en far som ikke liker så veldig mange matvarer, så lommeboken min lider i og med at jeg må kjøpe min egen midd
 10. Lurte på om noen hadde en kalorifattig(eller ihvertfall fattigere) oppskrift på pesto? Er veldig glad i pesto, og spiser det til det meste. Lurte på om noen hadde noen oppskrifter eller erfaring med dette? Har selv aldri laget hjemmelaget pesto, men vet at i de fleste oppskrifter er det jo blant annet parmesan, så dette kunne vel kanskje erstattes...
 11. Venter å høre fra deg! Har akkurat selv bestilt Chocolite fudge brownie! Har ikke noe særlig erfaring med proteinpulver. Ja, tenker på å kjøpe en til bakst, siden jeg ser mange har brukt vanilje proteinpulver i lefser:) Gleder meg til å kunne lage mine egne! Pleier du å steke rett i panna?
 12. Nettopp bestilt de, kjempe spent siden jeg har hørt så mye bra!
 13. Noen som vet om de har sånne 1kcal spray på Iherb? Sånne man kan bruke i for eksempel vaffeljern istedenfor smør:) Tenkte dette hadde vært kjekt å ha!
 14. Har du fått den? Lurer på hvordan den smaker!:)
×
×
 • Opprett ny...