Gå til innhold

Indigo

Medlemmer
 • Innholdsteller

  498
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Indigo

 • Rang
  Avansert medlem

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Herre, den var tørr... Det er hoppe-hekker jeg er ute etter, ikke plante-hekker
 2. Hei. I sammenheng med utendørs spensstrening skulle jeg gjerne ha kjøpt noen justerbare hekker til å hoppe over. Er det noen som vet hvor en kan få tak i det?
 3. Ulrik Takk for tips. Ønsker å gjøre det på stang. Kunne tenke meg å legge inn negatives som i videoen under, hvilken dag tror du det ville passet best på? Evt. noe annet i programmet du ville endret på? LifeGoesOn Hvor mange pullups lå du på da du startet, og klarte du muscleup etter 2 uker? Programmet ser litt hardt ut for min del, vil ha problemer med å gjennomføre det flere dager på rad, men legger inn straight bar dips og negatives.
 4. På grunn av en langvarig ryggskade ser det ikke ut til at jeg kan trene bein på en god stund fremover, og jeg lurer på å finne utfordringer andre steder. Det som frister aller mest er å få til en muscle-up. Litt om meg: 183 cm høy, 86 kg tung (BMI 25.6) Klarer 4-5 overhånds pullups. Klarer også pullups med hopp, ca 20 cm. For å bli bedre i pullups, jobbe meg mot muscle-up og legge på meg litt muskler forestiller jeg meg å trene med ganske høy frekvens både tungt og eksplosivt, ca slik: Dag 1: Pullups med ekstra vekt, 3 sett x 2 reps (ikke utmattelse) Dag 2: Pullups med hopp + 1 ett
 5. www.veganmisjonen.com/2013/08/oppskrift-ovnsbakt-stpotet-linsetopping.html
 6. Logg gjerne matinntaket ditt og sørg for at du får i deg nok mat.
 7. Om jeg var deg ville jeg valgt å fortsette med programmet slik det er. Jeg vet selv det er fristende å kjøre på med mer trening, men Fyrstikkprogrammet inneholder allerede mange nok øvelser og gir kroppen ganske mye juling. Hvis du vil bli større og se muskuløs ut ville jeg kuttet ut utholdenhetsrettet styrketrening og heller holdt meg til programmet slik det er med 3 treningsdager per uke.
 8. Ja gitt. Det er mulig jeg har misforstått skikkelig, men er ikke det ganske vanlig i rykk og støt? Med 1RM mener jeg vekt jeg bommer på teknikken, og ikke styrke.
 9. Jeg har nylig startet med vektløft og trener nå dette programmet 3 ganger per uke: Dag 1: Rykk / variant av rykk opp til 2RM. Støt opp til 1RM / Variant av støt opp til 2-3RM Skulderpress / push press 3x5 eller 5x3 Knebøy eller frontbøy 3-5 x 3-5 eller lett volumtrening. Chins 4x5 (lett) Dag 2: Rykk / variant av rykk opp til 2RM. Støt opp til 1RM / Variant av støt opp til 2-3RM Skulderpress / push press 3x5 eller 5x3 Knebøy eller frontbøy 3-5 x 3-5 eller lett volumtrening. Markløft 3-4 x5 Dag 3: Rykk / variant av rykk opp til 2RM. Støt opp til 1RM / Variant av støt opp
 10. Hvordan fungerte X-size for deg? Det er nok min favoritt 2-splitt. Evt. søk opp Lyle McDonalds bulking routine.
 11. Imponerende, gratulerer
 12. Indigo

  that ass

  Utfall bakover fra step Bulgarsk utfall med fremste fot på step, vekt i motsatt hånd (Hvis du står på venstre fot har du manualen i høyre hånd) Øvelsene krever at du presser knærne godt ut, og aktiverer rotatormusklene i rumpa. 2-3 sett på 10-15 reps i en av de øvelsene fører som oftest til kjempestøl rumpe i et par dager for meg. Tror Eirik Sandvik og/eller Eric Cressey skal ha noen videoer av disse på YouTube. Ellers kan du prøve pre-exhaust-metoden, der du kjører en lett isoleringsøvelse for rumpa først og så en tung baseøvelse rett etterpå. Det kan gjøre at du blir mer bevisst på
 13. Hva er grunnen til at du skal trene kardio? Helsemessige årsaker? Øke O2-opptak? Gå ned i vekt? Forbedre tid på 3000-meter? Hvor ofte skal du trene kardio? Slikt påvirker hva du bør trene, og hvor morsomt det kan gjøres. Noen kardioformer gjør det enklere å sette seg et mål, eksempelvis å løpe 1 mil på under 45 min, å slå rekorden sin på 3000m med et minutt, å få målbart høyere O2-opptak eller å senke kolesterolet med x. Å jobbe mot et konkret og lett målbart mål kan være med på å gjøre kardiotrening mer motiverende.
 14. Når som helst passer for meg
×
×
 • Opprett ny...