Gå til innhold

Roger86

Medlemmer
 • Innholdsteller

  2 819
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Roger86 vant dagen sist 1. januar 2012

Roger86 hadde mest likt innhold!

Om Roger86

 • Rang
  Fitnessblogger
 • Bursdag 26. nov. 1986

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. "Gi" en lapdance til din far, eller "motta" en lapdance av han?
 2. Synes det han skriver er veldig bra og logisk. Jeg synes der imot ikke at det forklarer hvordan folk som er oppvokst med brød (i en familie som alltid har spist mye brød) gjerne 10+ skiver hver dag har gjort dette uproblematisk i 18 år for så å begynne å reagere mer og mer på dette og tilslutt reagerer ved inntak av små mengder av dette. Jeg er bare nysjerrig og ønsker ikke å kverrulere. Synes dette blir noe helt annet enn å servere store mengder melk til en asiat.
 3. Dere må gjerne være uenige med meg. Jeg prøver ikke å si noe annet enn at jeg er for å ikke tukle så mye med maten og at jeg er overrasket over hvor mange som "plutselig" har problemer med tarmfunksjon. Forstår ikke hva som er så kontroversielt med det jeg sier. Jeg har aldri kjøpt et eneste Goji-bær og synes paleo og "ren og naturlig"-mat, som er så i vinden, på mange måter er idiotisk og overvurdert.
 4. Det blir noe helt annet å legge noe på bakken for å i seg sunne og naturlige bakterier da dette ikke er noe som var slik i utgangspunktet. Ved å pasteurisere noe så endrer man jo hvordan tingen var i utgangspunktet. Hvorvidt upasteurisert eller ikke har noen fordel vet jeg for lite til å uttale meg om, men logikken der er ihvertfall en helt annen. Den eneste erfaringen jeg har med det jeg kaller tradisjonsmat er at min stefar har ikke sjangs til å spise gluten eller få i seg laktose uten å få akutt diare, men å spise surdeigsbrød med upasteurisert smør og ost går helt fint uten noen negativ ef
 5. Selv om det kanskje ikke virket slik i forrige svar så er jeg egentlig ganske enig med deg. Jeg synes bare at de endringene som har skjedd innen "matfaget" for å få ting til å holde lengre, være billigere å produsere osv er såpass drastiske at det er helt logisk at evolusjonen ikke er tilpasset dette. Om man ser på det jeg mener er skikkelig tradisjonell norsk mat (det som står i linken) så er man ikke så fryktilig langt tilbake i tid, men det er fortsatt tilberedt på en helt annen måte enn det som er standarden idag.
 6. Jeg mener at det kommer an på hva du mener er "bra". Vaksiner og pacemakere er jo bra, men det er jo noe som ikke fikser årsaken til ting oppstår, men bare gjør noe med bivirkningene. Selv er jeg ganske imot det meste av f eks smertestillende o.l da jeg har nok tiltro til kroppen og at den greier å fikse ting på egenhånd, uten bivirkninger. Pacemakere redder liv på samme måte som operasjoner kan hjelpe folk som har fått skader de egentlig har skyld i at de får selv. Jeg mener det er bedre å gjøre noe med årsaken til problemet enn å bare begrense bivirkningene. Man kan si man lever lengre nå en
 7. http://kerosblogg.wordpress.com/2012/06/17/tradisjonell-supermat/
 8. Er det jeg mener. Børge f eks anbefaler å kontakte gården å kjøpe råmelk direkte fra bonden da dette ikke er lov å selges på andre måter. Å spise ting i sin opprinnelige tilstand er jeg ikke imot. God gammel norsk tradisjonskost/bondekost handler vel mye om å ikke tukle med ting før man spiser det. Har hatt Børge som coach en god stund nå og han anbefaler ubearbeidet mat. I dietten min har jeg f eks upasteurisert ost, upasteurisert smør, lever, surdeigsbrød uten noen form for gjær (som jeg baker selv). jeg koker kraft fra oksehale, kjøper kollagen fra storfe. Slik jeg ser det er det dette som
 9. Okey. Da er jeg tydligvis miljøskadet av Børge og AFPT hvor det virker som de fleste anbefaler minst mulig behandlet melk eller kokosmelk. Trodde problemer med laktose var like vanlige som problemer med gluten, og at en del burde holde seg unna det.
 10. Må si jeg ble overrasket over hvor positive folk flest er til (vanlig) melk..
 11. Jeg kjøper hovedsaklig first price og andre billigmerker når det kommer til kjøtt. "Ren" mat er egentlig ikke så dyrt synes jeg. Bruker ca 2500-3000 per mnd, og det inkluderer proteinpulver, d-vitamin, omega 3, upasteurisert ost, upasteurisert smør og surdeigs brød.
 12. Stoler ikke på noe som kommer fra vektklubben. De har en tendens til å vri det slik at de finner ut noe annet enn det det meste av forskning viser, på en eller annen måte.
 13. Godt nyttår alle!
 14. Jeg har to PT-utdannelser (AFPT og UiN). Jeg ønsker å jobbe som PT, men er litt oppgitt over "bransjen" da det virker som det å jobbe som PT først og fremst går på det å være "sprudlende" og en selgertype (gjerne med motto som "smerte er bare svakhet som forlater kroppen", og lignende), ikke nødvendigvis inneha mye kunnskap. Jeg har nesten til gode å se noen PTer lære bort baseøvelser med god teknikk på de studioene jeg pleier å trene på, men omtrent samtlige av dem er glade i å lære bort knebøy på bosu og gjøre ti mageøvelser etter hverandre. Trening, ernæring og helse er noe jeg bruker e
 15. Roger86

  Julehysteri

  Å ikke kunne kose seg i jula pga diett osv bør være en varsellampe..
×
×
 • Opprett ny...