Jump to content

Sky

Members
 • Content Count

  656
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Sky

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 12/03/1985

Contact Methods

 • Website URL
  http://skyhighish.blogg.no/

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Takk for svar, skal prøve det. Har trilla vogn opp en ås hver dag i 8 mnd nå uten noe resultater på rumpa 😜
 2. Etter ett vekttap på 30 kg så forsvant rumpa mi fullstendig! Vil gjerne ha den tilbake, men med baby i hus er treningssenter bare å glemme. Er det mulig å få til seriøse resultater med øvelser hjemme?
 3. Er ingen tittel satt så er man singel i mine øyne For min del har jeg vært supersingel i 30 uker, nærmeste jeg kommer ett kjærtegn er babyen som sparker meg i ribbeina.
 4. Sliten ferdigpakke, velger du oss to får du en til på kjøpet i mai. Ett helvete å leve med, til tider overvektig og sur, men god til å lage mat. Ett realt kjerringhelvete, men vasker klærne dine om du ber meg. Sønnen min vil gi deg grå hår, babyen vil sikkert ta livet av deg, hvis ikke hormonene mine gjør det først. Dårlig selvtillit, mange komplekser, manglende ork til å børste håret eller kle seg pent når overvektig. Grunnet overvekt får du kanskje innpass i sengen en gang i måneden, hvorav du vil få kjeft etterpå for dårlig innsats. Er du heldig vil kiloene forsvinne etter mai og nevnte sengeaktivitet øke, men jeg vil fortsatt være ett helvete å leve med og jeg i samarbeid med barna mine vil sikkert sende deg i en tidlig grav.
 5. Jeg tror du bare trenger ett realt k**** jeg, så skal du se det går over xD
 6. Rundt 18 uker. Det var vel ett bevisst valg siden jeg avsluttet forholdet med samboer midt i en graviditet
 7. Jeg tror jeg forstår hva du mener. Når man selv har klart noe og noen spør hvordan klarte du det/hvilken diett går du på. Og du svarer: jeg spiser sunt og trener. Da er skuffelsen nesten til å ta og føle på, fordi mange håper på ett svar typ: jeg spiste potet i tre uker og gikk ned ti kg. Mange ønsker en mirakelkur (jeg også egentlig) som gir en rask og behagelig vektnedggang hvor man ikke må ofre så mye så veldig lenge. Det nytter heller ikke å svare når noen spør om råd, hvis de ikke vil vite svaret de får, de diskuterer deretter på hvorfor du som har hatt resultater tar feil på spørsmålet til den som ikke har hatt resultater. Resten av denne diskusjonen på tråden her kan jeg ikke si at jeg forstår. For meg virket det bare som om du skulle dele frustrasjon over at folk ber om råd, men ikke tar til seg svarene de får men heller diskuterer sin motvilje mot en sannhet som egentlig er enkel men slitsom å følge.
 8. Grunnen til at enkelte vepser stikker deg tilsynelatende umotivert når du går/sitter å aner fred og ingen fare. Vepser skiller ut feromoner for å advare når det er fare i bolet. Enkelte parfymer inneholder feromoner, så når du går rundt utendørs innhyllet i det som for deg er en herlig duft, signaliserer parfymen din at akkurat DU er farlig for vepsen. God grunn til å ikke bade i fparfyme om sommeren
 9. Helst ikke misforstå, jeg framelsker på ingen måte nugatti på skiva daglig. Jeg sier at en gang iblandt derimot ikke er det verste som kan skje.
 10. I matpakken som barn fikk jeg brødskiver med det som var tilgjengelig i kjøleskapet, noen ganger ost, ofte syltetøy. Ikke noe av det sunneste, men slank var jeg likevel. Det var først når jeg sluttet å være aktiv at kiloene kom. Med det mener jeg at det er ikke problematisk om ungene noen ganger får noe usunt, inaktiviteten som er blandt mange barn er det verre med.
 11. Samboer til sommeren <3

 12. Denne tråden fortjener å leses flere ganger
 13. Sky

  Kjerringråd

  Og, har du begynnende urinveisinfeksjon, drikk sitron, det tar bort symptomene som feks svie og følelsen av å må på do konstant
 14. Sky

  Kjerringråd

  Blank neglelakk på strømpebukser om den allerede har fått hull, for å unngå at den rakner enda mer iløpet av kvelden. En paracet en halvtime før du legger deg om du sliter med hoste om natten, fungerer som søren. Ikke ha i deg noe med sukker hvis du hoster, det irriterer slimhinnene å gir mer hoste. Lovehearts mot halsbrann. Plastfolie rundt stilken på bananene dine sinker de i å bli så fort brune. For å bli kvitt bananfluer på sommeren, Ett glass vin, fluene elsker det. Men de kan stå på vinen i glasset, for at de skal drukne derimot så...Drypp en dråpe zalo i vinen for å bryte overflatespenningen, vips har du fluemassegrav der xD Ikke nødvendigvis kjerringråd, men tips for alle de som har opplevd at hår falt av når de bleket håret. Løft håret ut fra hodebunnen når du bleker håret, la det aldri ligge flatt mot hodebunnen ! Varmen som kommer fra hodebunnen lukkes inne og dermed koker du håret ditt om du lar det ligge flatt mot hodet.
×
×
 • Create New...