Thombr86 Skrevet 7. mai 2013 Del Skrevet 7. mai 2013 Thomas' pinglete torskeburgere! Disse burgerene ble så små at de ikke kan kalles bøse.. Men bøst gode! Det ble de! Ble litt travelt, så måtte bråtine fisken i rennende vann, men det går som regel veldig bra om vannet er litt under lunket. Fisken ble saltet og avrent etter 10 min (Visstnok et triks når man holder på med fisk, og spesielt torsk) Freste først litt bacon i panna, blandet inn en god dæsj med smør med baconfettet og la fiskebitene i panna på medium varme kryddret de litt underveis med pepper, "Lime-pepper" (sånn kvern dings..) og salt. På slutten av stekingen tok jeg litt sitronsaft over stykkene og lot det ligge i 2 minutter. Ettersom fisk deler seg opp når det er ferdig, så så jeg ikke noe poeng i å dandere og bygge høyt, hadde sett ut som ground-zero ganske fort.. Hadde tacosaus, bacon og sprøstekt løk på burgerbunnene og salatmesterens hvitløksdressing på toppene. Ble cirka 150g fisk i hver burger. Brødene er Polarbrød - Gylden og grov Anbefales! Asta, puma, EjtheDj og 3 andre 6 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/24/#findComment-761794 Del på andre sider Flere delingsvalg…
kamilligram Skrevet 9. mai 2013 Del Skrevet 9. mai 2013 Laga BBQ-burger i dag, alt fra scratch. Vet ikke om jeg har gjort meg fortjent til bøs-stempel, da den faktisk ikke velta helt over på usunnsiden.. men god ble den uansett Burgerbrødet er bakt halvt om halvt med sammalt- og hvetemel toppet med sesamfrø og parmesan (i tillegg baket jeg et ordentlig brød med sammalt- og havremel). BBQ-sausen er laget av stekt løk, hvitløk, ketchup, balsamicoeddik, brunsukker og en litt for flott whiskey (jeg orker ikke kjøpe ei flaske Jack bare for å ha til matlaging). Burgerene er laget av karbonadedeig, egg, strøkavring, sammaltmel, valnøtter, sennep, løk, hvitløk, chili, parmesan og diverse krydderier. Til slutt laget jeg en "salsa", bestående av hakket rød og grønn chili, sylteagurk og tomat. Burgeren er selvfølgelig toppet med cheddar og bacon.. fordi jeg kan! Også et lass med grønnsaker <3 Jeg tok den biten om at det ikke trengte å være bra bilder veldig seriøst. Mista tålmodigheten da jeg kom til sistebildet, og etter fire forsøk på å få et klart bilde ga jeg opp og satte meg for å spise i stedet. Makan til venting. Nå er jeg mett, sliten og veldig fornøyd <3 Shenjing, DukeNukem, Keegil og 9 andre 12 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/24/#findComment-764687 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Keegil Skrevet 9. mai 2013 Forfatter Del Skrevet 9. mai 2013 Det der så helt fantastisk godt ut! Approved Bøs Burger™ på alle måter! kamilligram 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/24/#findComment-764705 Del på andre sider Flere delingsvalg…
kamilligram Skrevet 9. mai 2013 Del Skrevet 9. mai 2013 Yay! Made my day Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/24/#findComment-764717 Del på andre sider Flere delingsvalg…
puma Skrevet 27. mai 2013 Del Skrevet 27. mai 2013 oppskrift redstrek??? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/24/#findComment-781708 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Raptorial Skrevet 27. mai 2013 Del Skrevet 27. mai 2013 Cumin som i spisskummen, og ikke karve som i kummin.. sant? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/24/#findComment-781746 Del på andre sider Flere delingsvalg…
SlayerDad Skrevet 17. juni 2013 Del Skrevet 17. juni 2013 Faen. Glemte denne tråden. Shame, shame, shame. La ut dette under matporno-tråden, men den passer vel her også. Sorry for the spams. I forrige uke fikk jeg en "lur" idé, egentlig noe jeg har hatt lyst til å prøve lenge. Nemlig å lage hambruger slik Heston Blumental gjør det. Dette involverer å skjære opp et stykke høyrygg (brukte ca 500 gr) og salte dette. La kjøttet hvile, før du skjærer opp omlag 500 gr høyrygg som så kverners med 3 mm plate. Deretter blandes dette med oppskåret mørbrad, ca 500 gr her også, som kvernes noe grovere. Når man kverner siste gang, gjøres dette på en fjøl/brett med folie, og kjøttstrimlene legges i samme retning. Når man er ferdig, rulles det hele sammen i en pølse og man venter. Og venter litt til før man skjærer kjøttet i passende skiver og slenger på grillen. Konas første kommentar var: "Dette kan du gjøre mer av." burny_, phatlegs, Kristin Charm og 10 andre 13 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/24/#findComment-799276 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aurelius Skrevet 17. juni 2013 Del Skrevet 17. juni 2013 Faen. Glemte denne tråden. Shame, shame, shame. La ut dette under matporno-tråden, men den passer vel her også. Sorry for the spams. I forrige uke fikk jeg en "lur" idé, egentlig noe jeg har hatt lyst til å prøve lenge. Nemlig å lage hambruger slik Heston Blumental gjør det. Dette involverer å skjære opp et stykke høyrygg (brukte ca 500 gr) og salte dette. La kjøttet hvile, før du skjærer opp omlag 500 gr høyrygg som så kverners med 3 mm plate. Deretter blandes dette med oppskåret mørbrad, ca 500 gr her også, som kvernes noe grovere. Når man kverner siste gang, gjøres dette på en fjøl/brett med folie, og kjøttstrimlene legges i samme retning. Når man er ferdig, rulles det hele sammen i en pølse og man venter. Og venter litt til før man skjærer kjøttet i passende skiver og slenger på grillen. Konas første kommentar var: "Dette kan du gjøre mer av."[ATTACH=full]109914[/ATTACH][ATTACH=full]109913[/ATTACH] [ATTACH=full]109915[/ATTACH]O Liker! SlayerDad 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/24/#findComment-799300 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kame Skrevet 17. juni 2013 Del Skrevet 17. juni 2013 Det så jeg akkurat i en reklame på tv? Mulig de slang den pølsa inn i frysern for å forenkle oppskjæring? Jeg fikk bare med meg slutten av reklamen, så dette var jo sjennialt. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/24/#findComment-799330 Del på andre sider Flere delingsvalg…
SlayerDad Skrevet 17. juni 2013 Del Skrevet 17. juni 2013 Straight from the horse's mouth. Burger-delen begynner ved ca 11 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/24/#findComment-799335 Del på andre sider Flere delingsvalg…
SlayerDad Skrevet 17. juni 2013 Del Skrevet 17. juni 2013 Det så jeg akkurat i en reklame på tv? Mulig de slang den pølsa inn i frysern for å forenkle oppskjæring? Jeg fikk bare med meg slutten av reklamen, så dette var jo sjennialt. Det holder å legge det i kjøleskapet et par timer, men frysertrikset funker også med carparccio. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/24/#findComment-799337 Del på andre sider Flere delingsvalg…
olavf Skrevet 17. juni 2013 Del Skrevet 17. juni 2013 Grillfest hos Gamlebyen! Det der så latterlig digg ut. SlayerDad, wingeer og Lisejenta 3 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/24/#findComment-799391 Del på andre sider Flere delingsvalg…
SlayerDad Skrevet 17. juni 2013 Del Skrevet 17. juni 2013 Grillfest hos Gamlebyen! Det der så latterlig digg ut. Kjøpe kjøttavdelinga på Eurocash i forkant da. Takker! Det er litt mer jobb enn 'vanlige' burgere, men ikke så himla mye. Og det smaker så mye bedre Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/24/#findComment-799395 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aequitas Skrevet 17. juni 2013 Del Skrevet 17. juni 2013 Gaaaad..... Her ligger jeg og sliter med omgangssjuka, og så forviller jeg meg inn på både denne tråden, samt Matporno. Me wanna eat! SlayerDad 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/24/#findComment-799409 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Paradoxx Skrevet 18. juni 2013 Del Skrevet 18. juni 2013 Dette må jeg prøve Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/24/#findComment-800449 Del på andre sider Flere delingsvalg…
kwebby Skrevet 24. juni 2013 Del Skrevet 24. juni 2013 Jeg ELSKER denne tråden! Er en liten stund siden jeg laget disse stakkarslige jenteburgerne... Men jeg håper de kan kvalifisere til Apporved Bøs Burgere likevel. Hvis de blir det skal jeg lage flere Aurelius, Titanium, Aequitas og 11 andre 14 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/24/#findComment-804893 Del på andre sider Flere delingsvalg…
sjokkoninja Skrevet 24. juni 2013 Del Skrevet 24. juni 2013 Jeg ELSKER denne tråden! Er en liten stund siden jeg laget disse stakkarslige jenteburgerne... Men jeg håper de kan kvalifisere til Apporved Bøs Burgere likevel. Hvis de blir det skal jeg lage flere [ATTACH=full]110678[/ATTACH][ATTACH=full]110679[/ATTACH][ATTACH=full]110680[/ATTACH][ATTACH=full]110681[/ATTACH] men i heite! Hva er macro på alt det der!? tipper det kommer opp i mot ukesinntaket mitt haha! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/24/#findComment-804895 Del på andre sider Flere delingsvalg…
kwebby Skrevet 24. juni 2013 Del Skrevet 24. juni 2013 men i heite! Hva er macro på alt det der!? tipper det kommer opp i mot ukesinntaket mitt haha! FIT GIRL PROBLEMS | When my stomach is flat after a cheat day Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/24/#findComment-804916 Del på andre sider Flere delingsvalg…
sjokkoninja Skrevet 24. juni 2013 Del Skrevet 24. juni 2013 gir meg meme - svarer fortsatt ikke på spørsmålet.. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/24/#findComment-804918 Del på andre sider Flere delingsvalg…
kwebby Skrevet 24. juni 2013 Del Skrevet 24. juni 2013 Ehm...vel... Jeg har ikke det minste peiling på macroene i disse Og for min del var det litt av poenget med dem, så.. Lloyd 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/24/#findComment-804925 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.