Gå til innhold

olavf

Medlemmer
 • Innholdsteller

  107
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Morsom tanke, men jeg tviler sterkt på at noen går med på å gjøre det enklere å bli overvåket av konkurrentene. Du er nok ikke førstemann som tenker at dette kunne vært lurt. Og derfor har butikkene/kjedene fortsatt egne prissjekkere som reiser rundt for å sjekke priser og overvåke konkurrentene. Men som Dag nevner vil vel dette komme når netthandel for mat er utbredt.
 2. olavf

  ll

  Knappe 1100kcals. Med mindre du er et barn, noe jeg antar du ikke er, er dette for lite mat dersom du spiser nogenlunde tilsvarende hver dag.
 3. Du skal med 3-4 sett jobbe deg opp mot et toppsett med 5 reps, RPE 9. Det vil si at du har 1-2 reps i reserve.
 4. olavf

  CHEST!

  http://www.ebay.com/bhp/neck-harness
 5. Where will you be when the bass drops? http://www.youtube.com/watch?v=3qqhwjHi5z0
 6. Nja. Nesten. Børge har beskrevet de mest relevante ganske greit.
 7. Dette kostet P3-festen lisensbetalerne - VG Les kommentarfeltet. Altså, hva har skjedd? Er det ikke meningen at folk skal være sinte i kommentarfelt? Uansett hva avisene skriver om?
 8. Musclepharm Assault gis bort. Smaker helt ok, gir et lite kick før trening, gjør at du kræsjer midt i økta og er død etter økta med null matlyst. For de som tåler diverse pwo er den sikkert helt fin. Bor i Oslo. Kan hentes hos meg, møtes der jeg trener (SiO) eller noe sånt. Hvis den eventuelt må sendes betaler kjøper for frakta.
 9. Aner ikke om det er noe ulike tilsetninger eller forurensinger i ulike kreatintyper, men har selv erfaring med at kreatin (monohydrat, har aldri testet noe annet) voldtar magen. Kom frem til følgende etter litt testing: Prøv å dele opp dosen. Typ halv t-skje to ganger pr. dag, gjerne i forbindelse med måltider. Drikk mye! Hvis du fortsatt blir vill i magen, kjør halv dose. Har du testet noen ulike måter å få det i deg på? Feks pulver rett i munnen og skylle ned med vann, løse opp i kaldt vann eller lunket vann, i noe annet flytende osv?
×
×
 • Opprett ny...