Gå til innhold

puma

Medlemmer
 • Innholdsteller

  167
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. drikke mer vann... utrolig vannskelig å skru på krana hjemme hos oss...
 2. med fit mener du stramme opp da eller? jeg skal ned i fettprosent og ellers bli fastere i fisken,... jeg har trent myyye styrke før og får fort muskler og jeg synes virkelig ikke det er pent.. derfor prøver jeg å unngå muskelvekst faktisk. spesielt i beina og mye av styrke øktene går også på lår .. derfor vil jeg kun ta styrketrening evt muskelvekst på rompa,mage og noe armer/rygg..greia er at jeg fortsatt ønsker å trene "hardt" med god effekt, bare med noe mindre styke økter.. skjønner du hva jeg mener eller blir det bare helt feil ?? jeg har synlige magemuskler, og synes det er ok jeg
 3. hva mener du med overkill?
 4. forbrenning, men jeg har jo også noe styrke på slutten så målet er vell mindre fettprosent og oppstramming ?!!
 5. jeg har satt opp eget treningsprogram... intervall trening 4x4 ( 5-6 dager uka) rompe,mage skulder og rygg (5-6 dager uka) øvelse på rompa er å ligge på gulvet med vektskive på 20 kg. 20x 3 ganger mage er 30 stk. 3 gang vær side skuldre/rygg hangups 8 stk x 3 gang noen her som har noe å si på dette programmet?
 6. puma

  trening/jobb

  heysveisann., enyone? ??
 7. puma

  trening/jobb

  jeg jobber 10 timer pr dag . høyt tempo .. inkludert lørdag og søndag ( eier egen sjappe) hvor mye kcal bør jeg sånn ca ligge på viss jeg er 65 kg og 172 cm ? jeg synes ikke selv det blir store forandringene selv om jeg er såpass aktiv(spiser jeg for mye ) ?? . jeg skulle selfølgelig ha trent styrke men det har jeg rett og slett ikke tid eller overskudd til..
 8. Eneste måten å virkelig få bort støvsuge er å spise nokk mat vær dag og holde seg unna hvitt sukker over en periode.. Jo lengre du går uten søtt jo mindre vil du ha lyst på sukker..
 9. Det kan være økt muskelvekst.. Større protein inntak og økt vekt..
 10. æ leeer hele veien hjem ..
 11. puma

  Alder

  midtlivskrisa er 40 ish det ...
 12. puma

  maxpuls

  min er 195
 13. puma

  maxpuls

  hva har dere i max - puls folkens? så det var en tråd for hvilepuls her så hvorfor ikke ta en for Max pulsen
×
×
 • Opprett ny...