Gå til innhold

Kame

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1 015
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Kame

 • Rang
  Fitnessblogger

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Jeg har mer eller mindre drept Wollpanna mi siden denne tråden ble laget. Den funker, men kan neppe flippe noe uten mengder av fett i panna. Alle panner kan vel drepes med litt uforsiktig bruk av redskaper og sterk varme?
 2. Jeg har også fått det, hadde hørt rykter og trodde det skulle være verre og vare lengre enn det gjorde. Manuellterapeuten min påsto min tendinose ville gått kjappere over dersom jeg ikke hadde trenert behandlingen.
 3. Øh, farvel nyttårsforsetter..
 4. Hehe, den er pent brukt og kun vasket et par ganger, men kjennes god og solid ut i sømmene. Den er jo ikke så trang som kompresjonstights, så den blir ikke like tøyd under bruk. Jeg liker den, men det er jo en sommertights for meg.
 5. Enn denne? http://www.bbc.co.uk/programmes/b014s6rx World's most dangerous roads. Ramla over den på tv for en tid tilbake, og siden jeg liker britiske komikere så likte jeg episoden.
 6. Ingen fare, jeg følte meg ikke truffet. Var bare nysgjerrig på den evt loven som skulle detaljstyre så mye.
 7. Referanse, takk? Jeg googlet i full fart her, og kom frem til denne som nærmeste: Sakset fra Aftenposten, uten tittel på skribent, så den er vel like mye verd som din påstand, kanskje. "Det er ingen lov som regulerer om umyndige barn kan være alene hjemme. Dette er avgjørelser som foreldrene må ta ut fra en helhetsvurdering. Barnevernloven kan komme til anvendelse dersom det forekommer omsorgssvikt overfor barna. Det å la barn være alene slik at grunnleggende fysiske eller psykiske behov ikke blir tilfredsstilt eller barna på annen måte lider, kan selvfølgelig rammes av barnevernloven."
 8. Jeg betaler de eldste for å passe den yngste. Er alenemor annenhver uke, og har en 3-åring som må passes. Både 9- og 11-åringen klarer dette fint i 1,5 time, enten det er rett etter middag (tv-tid), eller minste har lagt seg. Har uansett telefonen med, så de ringer hvis det skulle være noe.
 9. Kame

  SaVse smoothie

  Det er igrunn eple- og appelsinjuice med något attåt. Edit, noen bær til, ser jeg. http://www.savsesmoothies.com/our-smoothies/super-blue Ingredients 375ml Apple (juice) 105ml Blackberry (pulp) 105ml Orange (juice) 60ml Strawberry (pulp) 45ml Blueberry (puree) 30ml Beetroot (juice) 15ml Kale (juice) 15ml Spinach (juice)
 10. Nå er de også uten aerosol(?) - de er mer sprut enn spray. (Haha, jeg er så god til å forklare forskjellen).
 11. Formfettboksene er ikke som før.
 12. Jeg undrer på om det skjedde noe kroppsmessig med de middelaldrende damene (snurt, men ok da). Det er jo ikke så ofte at det å løfte stadig tyngre er hovedmålet. Ja, jeg spør for ei venninne. Hehe.
 13. Yup. Den fordeler ingenting, mer stråle enn dusj. Jeg er også på jakt etter noe som gir et tynt og fordelt lag utover.
 14. Da skal du ikke kjøpe den sprayen som finnes ferdig i butikk.
×
×
 • Opprett ny...