Gå til innhold

Aequitas

Medlemmer
 • Innholdsteller

  909
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Aequitas

 • Rang
  Avansert medlem
 • Bursdag 07. okt. 1988

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. På 3x6 har du tyngre vekter enn på 3x12, da du bare skal klare å ta seks reptisjoner på tung dag, mot tolv repetisjoner på middels dag.
 2. Jeg blir så glad når jeg leser dette. Elsker når folk har skjønt det
 3. Ser at tråden ikke er helt ny, men prøver meg likevel. Ammer du? Man får jo gjerne høre at man kommer til å rase ned i vekt mens man ammer, men mange går ikke ned før ammeperioden er over. Antageligvis fordi kroppen bruker mye energi på å produsere melk, og dermed begynner å spare på reservene for å klare brasene. Får du sovet om natten, eller er det/har det vært mye nattevåk? Det kan gjøre sitt, i tillegg til at kiloene gjerne sitter godt når man "stresser" med å skulle gå ned i vekt. Sier som de andre at det er lurt å loggføre alt ei periode for å være sikker på du får i
 4. Selv om det er dødt på forumet er det jo mange gode tråder og artikler å lese gjennom for nye brukere. Jeg har vel vært gjennom alt et par, tre ganger siden min spede begynnelse, men håper stadig å se noe nytt og spennende her. Som @pilatus nevner er det fremdeles noen her som poster gode ting
 5. Hvis det oppleves ubehagelig å ta det opp, så er det alltids mulig å levere en beskjed til daglig leder i resepsjonen hvor du beskriver hva du har sett og hvorfor det bekymrer deg. Det kan alltids gjøres uten at du signerer med navn om du ikke ønsker noe oppstuss rundt det, men mest sannsynlig vil nok navnet ditt holdes utenfor uansett.
 6. Hvordan har det gått så langt? Jeg holder en knapp på at økt hverdagsaktivitet kan hjelpe, om du fremdeles mener det går treigt. Ellers kan det jo være lurt å ha i bakhodet at ca 500 gram i uka er det som anbefales for en varig vektnedgang (jada, aldri regler uten unntak )
 7. Er nok noe i det. Da jeg jobbet i butikk sto jeg på beina minimum 6 timer om dagen, og den første tiden merket jeg det godt på klærne. Ble jo også mer sulten og spiste deretter, og etter en tid jevnet det seg ut. Men daa jeg gikk tilbake til en mer stillesittende jobb igjen, uten å regulere matinntaket ble jo kroppen raskt seende ut deretter (til tross for at jeg trente på samme måte hele tiden), så jeg vil vel tro at selv om man ikke vil ha samme "nedgangseffekt" over tid, så vil man allikevel ha mer igjen for å stå og gå hele dagen, fremfor å sitte..
 8. http://aktivtrening.com/slankning/fettforbrenning/sa-mye-forbrenner-du-ved-a-sta
 9. Hva trener du? Kan det være muskler fra styrketrening du merker? Når du veier deg kan også spille inn. For eksempel samler kroppen mer vann etter ei treningsøkt, så man opplever gjerne at vekten har økt noe om man veier seg dagen etter ei god økt. Vi jenter har jo også den månedlige syklusen å tenke på. Rundt menstruasjon og/eller eggløsning skjer det mye rart i kroppen, og tallet på vekta trenger ikke være reelt. Har du kontroll på hvor mange kalorier du får i deg? Kan det være noen skjulte overraskelser i det du spiser. For eksempel "bare en smakebit" her og der? Utover d
 10. Kjetil1234, tusen takk, skal handle dette i morgen! Alt som kan hjelpe er hjertelig velkommen :-) Julie_G, huff, føler med deg! Fikk beskjed om ikke å belaste foten i minst fire uker. Kjenner alt jeg er rastløs, hehe... Jeg har nok vært vel ivrig i løpinga, uten at kroppen egentlig har vært klar for det.. jaja, får håpe jeg kan gå ordentlige turer snart i hvert fall :-)
 11. Det hadde ikke vært et spørsmål en gang. Ovenfor slekt og familie er man ærlig. Har selv ansvaret for bestemors penger, da det er jeg som handler og gjør innkjøp for henne. Sparer alle kvitteringer og noterer nøye hva som går inn og ut. Jeg hadde gravd meg ned i jorda og blitt der før jeg hadde nedverdiget meg til å stjele fra familien, uansett om de har tatt feil selv eller ikke.
 12. Har fysioterapaut på jobben. Han sa det faktisk var et tretthetsbrudd, og skal se nærmere på det når han er ledig igjen Men takk for tipset
 13. Hadde det vært en løs lapp hadde jeg nok tatt den selv og brukt. Hadde den vært i ei lommebok, derimot, ville jeg levert den til polititet, evt sett om jeg fikk sporet opp eieren ved hjelp av informasjon i lommeboka. Jeg hadde definitivt blitt glad over å finne, for å si det sånn. Hadde ikke blitt brukt på rullekebab, tough..
×
×
 • Opprett ny...