Gå til innhold

Lloyd

Medlemmer
 • Innholdsteller

  3 241
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Lloyd vant dagen sist 6. juni 2012

Lloyd hadde mest likt innhold!

Om Lloyd

 • Rang
  Toppmedlem
 • Bursdag 14. juli 1989

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Så kan også leger/spesialister søke om inviduell refusjon hos HELFO slik at man får et vedtak. Noe som gjør at man slipper å bruke den litt tungvinte bidragsordningen og heller får det på blåresept.
 2. Fikk du virkelig resept for 3mnd om gangen, og ikke 1mnd som forskriften tilsier? Til info så er det godkjent som legemiddel mot akne, men det er ikke forhåndsgodkjent på blåresept da dette er en helt annen godkjenningsprosess.
 3. Det. I tillegg er det jo også en stor risiko for å få blodpropp så fremt man er gravid. Nå finner jeg ikke lenken som sammenliknet risikoen for blodpropp hos gravide i forhold til p-pillebrukere, men blodpropprisikoen hos gravide er betydelig: http://nhi.no/graviditetsoraklet/svangerskap-og-fodsel/sykdommer/blodpropp-i-svangerskapet-2657.html?page=all Tenkte også å poste lenken som støtter opp det Indiska sier: http://legemiddelverket.no/Bruk_og_raad/p-piller/p-piller-og-fare-for-blodpropp/Sider/default.aspx
 4. Det. Det finnes betraktelig bedre ting enn kesam i verden skal jeg si deg. Har man laktoseintoleranse og liker kjøtt fremfor meieriprodukter så ville jeg mye heller ha spist det. Kort og greit spis det du vil samtidig som du når makronæringsmålene dine(og mikronæring for øvrig) og et passelig kcal-inntak.
 5. Brb, sier at man elsker livet. Sitter inne hele dagen. Det er viktigere hva du spiser i løpet av en dag fremfor et måltid.
 6. Det. Pluss Lime lemon smaker mye bedre etter min mening. Inb4 "hva søren? du er jo svart"
 7. Lloyd

  Tips mot uren hud

  Dette. Mye broscience i denne tråden, med enkelte unntak av folk som bruker retinoidkremer, diane og andre midler som faktisk hjelper.
 8. Jeg hater egentlig de folka som sier dette, men på det første førbildet så ser hun ganske bra ut. På de nederste har hun bare blitt tynn
 9. Levis 520. Hvis problemet er både lår og rumpe som i mitt tilfelle. Ghettobooty. Ekke lett as. Ellers husker jeg ikke helt hvilken av modellene Olaf G. sverget til, men som jeg syns hadde en ganske rar passform. Husker godt tilbake til dagene jeg kunne kjøpe en 32" på nett. No more. Skal for øvrig på shopping en eller annen gang i Stavanger med en d00d som har en del fitted bukser og som er nokså trent. Forstod ikke hvordan han kunne ha så forbanna mange ulike bukser da han utvilsomt hadde samme problem som meg(noe han også hadde før han gikk til en viss butikk som jeg ikke husker navnet p
 10. Alle vet at dette ikke stemmer, men det som jeg syns er ekstremt rart er at av alle steder. Så virker det som jenter ELSKER å fise på dansegulvet. Må være noe av det desidert beste de vet.
 11. Liker at denne nyheten er fra Norge. Episk gjort av den guttungen der: http://www.tv2.no/2014/02/12/nyheter/innenriks/5314657#.Uv-Hg0J5NAF
 12. Lloyd

  Hva studerer du?

  Inb4 ny nordlending hatetråd. Spøk til side, hvorfor vil du egentlig flytte?
 13. Jeg gjorde det i hvertfall!
×
×
 • Opprett ny...