Gå til innhold

Bjørnar Granhus

Medlemmer
 • Innholdsteller

  733
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Bjørnar Granhus

 • Rang
  Avansert medlem
 • Bursdag 20. juni 1991

Kontaktmetoder

 • Website URL
  http://www.treningsforum.no/forum/index.php?topic=63346.msg1850029;topicseen

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hei! Jeg skal flytte og driver nå å ser etter et bra treningssenter. La merke til Fitness24Seven på Storo og har en del spørsmål om dette stedet. Hvis du trener der/eller i kjeden ønsker jeg å vite: Kleskode (lov med singletter?) Standard på utstyr(nytt gammelt, eventuelt merker?) Utvalg av utstyr(Er det stor variasjon innen kabelapprater, frivekter, stenger og manualer?) Og andre erfaringer? Resten finner jeg på deres nettsider
 2. kan jeg by på en banan til trådstarter?
 3. Veldig bra vektnedgang! Stå på! dette klarer du lett, ha tro på seg selv. Se på motivasjonsfilmer på youtube, finn ut om du ønsker en spesiell fysikk, sett deg et mål og kjør på! Ettersom det har kommet mange gode tips til kosthold alt i denne tråden kommer ikke jeg til å komme med noe nytt. Håper bare du finner veien, og alltid tro på deg selv! Dreams come true
 4. At fitnessbloggen har ødelagt forumet med svær reklame øverst som oppdaterer seg unødvendig ofte.
 5. Kraftsmoothie: 1 banan 2 rå egg 3 til 4 scoop elite gold Sjoko mocca 500ml melk (1 liter for tynnere konsistens om ønsket)
 6. Studerer Informasjonsystemer og IT ledelse. Går ut på å lære seg å bli en god IT-leder med organisasjonkunnskaper. Slik at vi blir nøkkelpersoner for bedrifter som ønsker å endre, videreutvikle, eller fornye deres IT-system(er). Kan også jobbe med det meste innen IT (såkalt IT-konsulent), men hovedsakelig ikke noe hardcore programmering.
 7. 4-5 gutter i alderen 14-15 kom å squatta i går. På med belte, straps, og hansker for så å stille seg i smith maskinen, kjøre noen få reps mens resten av gutta ser på. Så bytta de på. "Intensivt!"
 8. Hater ansatte på treningsstudio som setter på juleballader over anlegget før jul!
 9. Folk som ikke rydder på plass vekter etter seg, kjører noen rep på 150 i mark å bare drar av platene på hver side så de ligger i en haug. "Rydda" ler de og går ut etter 15min "hard økt i dag". Folk som ikke forstår at de ikke får framgang med å sitte på maskiner å ta 5rep, bli sliten, for så å gå til neste.
 10. går sikkert med 4000-5000kr mnd medregnet kosttilskudd
 11. Norkost sitt pro blend - med jordbærsmak
×
×
 • Opprett ny...