Gå til innhold

Athene

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1 816
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Athene

 • Rang
  Fitnessblogger
 • Bursdag 23. feb. 1992

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Athene

  Dagens Glade

  Har offisielt fått seg leilighet på Nesøya, og er dermed klar for flytting og oppstart i ny jobb i Asker om 3 uker !!
 2. Athene

  Dagens Glade

  Jeg fikk jaggu jobben jeg har vært på intervju for:) Så nå blir det ny jobb, og flytting til Akershus/Oslo iløpet av sommeren !!!
 3. Athene

  Dagens Glade

  Lørdagens glade: Pers på 50 kg i benk og 90 kg i mark :D Dagens glade: Knall vær, så da er det solings på verandan før jobb Og selskapet jeg var på jobbintervju forje uke, lurte på om jeg kunne komme tilbake engang til:)
 4. Jeg kan godt adoptere Hugo på deltid CamillaLor, han er jo så søt!
 5. Athene

  Dagens Glade

  Ble ringt fra en av selskapene jeg har søkt jobb på, og de ville gjerne at jeg skulle komme inn til intervju:) Så da ble det jobbintervju neste uke !!!!
 6. Athene

  Dagens Glade

  Ny markpers i dag, feeling awesome and a half
 7. Rosagainz skal sjekkes iløpet av uka, da ny knall rosa tights er kjøpt inn:P [ATTACH]105257[/ATTACH] Resultat og vurdering vil bli posta, dog uten kakediagram
 8. Skylder på treningsklærne for de siste tidens perser jeg da, ettersom jeg bare har blitt mer og mer knallfarga i treningsklærne den siste tiden:P Burde visst at det var de som gjorde det:facepalm:
 9. Athene

  Dagens Glade

  Hadde tidenes beste intervalløkt i dag!
 10. Faktisk aldri sett før, men så har jeg aldri leita heller:P Riktignok i daglivarebutikkene, på helsekosten har de jo mel av alt mellom himmel og jord:LOL:
 11. 1. Ka er det viktigeste med en gutt? At han er trygg på seg selv/komfertabel med den han er. At har er direkte, ærlig og vet å stå for sine meninger. Viser følelser, både de koselige, men også når noe er galt. Og ikke minst kan du få meg til og le har du alt mange pluss i boka 2. Liker dere gutter med six-pack og forferdelig personlighet eller Gutter med litt mage og fin personlighet. Det kommer helt ann på hvilken sammenheng det er snakk om, og hvem det er person det er snakk om, folk kler forskjellige kroppsfarsonger. 3. første dere ser på på en gutt? Smilet,øynene, høyden og rump
 12. Jeg er ikke dritgod på noe(ihvertfall ikke som jeg kommer på i farta:hilarious:) Men ganske brukbar i mye det må jo også være noe være fornøyd med Hurra for middelmådigheten:P
×
×
 • Opprett ny...