Jump to content

Ole-Mats Moskvil

Members
 • Content Count

  2349
 • Joined

 • Last visited

About Ole-Mats Moskvil

 • Rank
  Fitness blogger
 • Birthday 03/18/1985

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.romerike-fysioterapi.no

Recent Profile Visitors

5117 profile views
 1. Thomas Ødegaard på NIMI er blant de beste vi har på hofter-
 2. Jeg tror dette er det flausete jeg har sett i hele mitt liv. Spol til ca 1:15 hvis du vil.
 3. Og samtidig dør et menneske (som oftest et barn) av sultrelaterte lidelser hvert 3,6. sekund. DET er groteskt det.
 4. Første skikkelige løpetur siden jeg ødela meg på Marka24 for over to måneder siden. Pøsregn, gjørme, myr og DRITLETTE bein. Herregud som livet smiler om dagen!
 5. Heldigvis tilheler også ryggen din, slik som det meste annet vev i kroppen. En akutt ryggepisode er ikke grunn god nok til å si at du ikke bør kunne trene mark og bøy. Trikset her er å sørge for en rolig progresjon slik at vevet får tid til å tilpasse seg. Jeg vil anbefale deg å ikke ta MR eller røntgen
 6. Det har jeg allerede, så trenger dem ikke! Neida, men fant en pose med mye ræl i flyttelasset mitt. Hvis det er kreatin der som ikke er hundre år gammel kan romannen få dem. Kan shekke når jeg kommer hjem!
 7. Hadde masse fritid på jobb og så meg ihjel på kvantefysikk på youtube. Nå har virkelighetsforståelsen min rast sammen.
 8. Jeg har hveldi lange og tynne armer, når under og nedi alt! Sykt ufunksjonelt med de korte klumpete musklene deres ass.
 9. En hakket mindre kulinarisk variant: Kjøp 500g skinnfri filet av fiskemannen. Ta på salt og pepper. Stek til PERFEKSJON og legg på brødskiver med smør. Ikke margarin, nei. Nytes med en liter H-melk fra kartongen. Skal du snappe den til helsepersonell tar du to rå gulrøtter til dessert. Jeg synes helt oppriktig dette smaker dritgodt. Fungerer åpenbart med all slags fisk.
 10. Gulost på grøt? What is this madness?
×
×
 • Create New...